Volg ons

Philips blenders vergelijken

Philips logo
Een blender van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
601 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Philips door BesteProduct.nl

8,2
De Philips HR3756 onderscheidt zich met een vacuüm functie die de 1,8 liter mengkan ontdoet van alle lucht. We zijn enthousiast over deze techniek. Onze ‘vacuüm smoothies’ bevatten duidelijk meer kleur, minder bubbels en smaken voller en beter. Naarmate je je smoothie langer bewaard, vallen de verschillen nog meer op. De blender heeft 1400 watt vermogen, een goede bouwkwaliteit en beschikt over een pulse- en ijscrush functie. We hebben ook aanmerkingen. Met een gewicht van 5 kilo en een breedte van 24 centimeter is het een flink bakbeest. Die trek je niet ‘zomaar’ even uit de kast. Ook is deze blender niet geschikt voor warme vloeistoffen. Jammer, dat had ‘m bijzonder compleet gemaakt. Ruim 200 euro is veel geld, maar als je serieus over sappen bent is het de aanschaf waard. De vacuüm functie biedt dusdanig veel meerwaarde dat we 'm een kooptip geven.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,3
Ik heb inmiddels een heleboel blenders in huis gehad. En ik moet eerlijk zeggen, toen ik de Philips HR3553 Viva uit de doos haalde dacht ik: 'Wauw dit voelt prettig aan'. De kan is in tegenstelling tot veel andere blenders gemaakt van plastic. Deze voelt desondanks zeer stevig aan. Het motorblok is mooi, oogt door het geborstelde RVS robuust en staat heel solide op z'n rubberen pootjes. Na een paar smoothies en toetjes te hebben gemaakt, was ik best tevreden. Tot ik naar de prijs keek. Ik vind 90 euro best veel voor een blender. En aangezien hij de bevroren aardbeien niet volledig egaal gemixt kreeg, durf ik stellig te zeggen dat er krachtigere modellen voor minder geld op de markt te vinden zijn.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,2
Geen prijzen
Het is een plaatje om te zien en hij weet ook nog eens raad met allerlei soorten fruit, groenten, ijsblokjes en noem maar op. De Philips Avance HR2195 kan ik wat al die dingen betreft dan ook aanraden aan anderen. Tuurlijk het is geen 'blendertje' van 30 euro, die je even gemakkelijk koopt. De HR2195 is wel wat duurder. Maar voor nog geen 100 euro haal je met dit apparaat een fijn keukenhulp in huis. Met een ruime maatbeker, een krachtige motor en hij staat ook nog eens erg goed op het aanrecht!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken