Volg ons

De beste blu-ray spelers vergelijken

Profiel foto Eelko Wester
Eelko Wester
Expert blu-ray spelers
4K/Ultra HD nieuwe impuls voor blu ray-spelers
Door de enorme opkomst van streaming video was de verkoop van blu-rayspelers behoorlijk ingezakt. Maar met de komst van blu-rayspelers die 4K of Ultra HD aan kunnen, krijgt de markt een nieuwe impuls. De meeste televisies die nu worden gekocht, kunnen 4K aan. 4K is een resolutie die vier keer zo hoog is als bij Full HD. Dat zorgt voor schitterende beelden. Om nu 4K-films te kijken moet je een abonnement hebben op streamingdiensten als Netflix of Videoland. In het voorjaar van 2016 zijn de eerste Ultra HD-blu-rayspelers op de markt verschenen. De prijzen waren eerst nog hoger, maar zullen snel dalen. Met een combinatie van een 4K-tv, een 4K blu-rayspeler en film in 4K krijg je fantastische beelden.
t/m
40 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Blu-rayspeler: 18 tips bij het kopen van blu-rayspelers
Op zoek naar een blu-rayspeler? Wij geven 18 handige tips bij het kopen van blu-rayspelers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste blu-ray spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blu-ray spelers door BesteProduct.nl

8,4
Deze UHD Blue-ray-speler mikt zich naast filmfanaten ook op een audiofiel publiek. Hij kan met alle beeld- en geluidsschijven overweg, inclusief de oudere audiofiele formaten SACD en DVD-Audio. Daarbovenop levert hij uitstekende beeldkwaliteit, een goede mediaspeler en de essentiële streamingdiensten. Enkel het ontbreken van HDR10+ en de erg onhandige manier waarop je Dolby Vision moet gebruiken strooit roet in het eten. Vooral dat laatste kan je gebruikservaring wel storen, maar wie er juist mee omspringt zal er geen nadeel van ondervinden.
Eric Beeckmans
Eric Beeckmans
Holsbeek • 6 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Als je een technisch goede 3D blu-rayspeler zoekt, en het zwevend ontwerp van dit Philips-apparaat je wel kan bekoren, kan je dit model kiezen. Als je meer gebruik wilt maken van de smart-mogelijkheden van dit apparaat dan van de blu-ray-afspeelmogelijkheden, dan start je dit apparaat liever niet op.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Als Philips een werkende update uitbrengt en belooft dat het apparaat nooit meer vastloopt en jij voor relatief weinig geld een zeer complete blu-rayspeler wilt, kun je voor dit model kiezen. Als kwaliteit bij jou niet ophoudt bij het weergeven van goed beeld en geluid, maar je dus ook een stevig-uitgevoerd en mooi vormgegeven apparaat wenst dat het onder alle omstandigheden blijft doen, kan je deze beter links laten liggen.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review

Blu-ray speler: de populairste merken