Volg ons

Sony blu-ray spelers vergelijken

Sony logo
Een blu-ray speler van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare blu-ray spelers van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de blu-ray spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
37 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Blu-rayspeler: 18 tips bij het kopen van blu-rayspelers
Op zoek naar een blu-rayspeler? Wij geven 18 handige tips bij het kopen van blu-rayspelers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste blu-ray spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blu-ray spelers van Sony door BesteProduct.nl

8,4
Deze UHD Blue-ray-speler mikt zich naast filmfanaten ook op een audiofiel publiek. Hij kan met alle beeld- en geluidsschijven overweg, inclusief de oudere audiofiele formaten SACD en DVD-Audio. Daarbovenop levert hij uitstekende beeldkwaliteit, een goede mediaspeler en de essentiële streamingdiensten. Enkel het ontbreken van HDR10+ en de erg onhandige manier waarop je Dolby Vision moet gebruiken strooit roet in het eten. Vooral dat laatste kan je gebruikservaring wel storen, maar wie er juist mee omspringt zal er geen nadeel van ondervinden.
Eric Beeckmans
Eric Beeckmans
Holsbeek • 7 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Je kunt dit model kiezen als je op zoek bent naar een no-nonsense 3D-blu-rayspeler die voorzien is van allerlei smartfuncties die je draadloos via je thuisnetwerk binnenhaalt. Maar als het ontwerp van dit apparaat je helemaal niet aanstaat, je liever met je vingers eigentijdse softtouch-knoppen bedient die zijn verzonken in het apparaat en je al helemaal niet houdt van een standaard afstandsbediening, kun je beter een ander model kiezen.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
Wanneer je een degelijke blu-rayspeler wilt hebben die niet al te duur is en waarmee je door de 3D-functie ook nog eens een tijdje vooruit kunt, is deze Sony BDP-S470 iets voor jou. Als je een blu-rayspeler zoekt die zich onderscheidt door uitmuntende functies of een mooi design. Dan zijn er betere op de markt, zoals blijkt uit ons onderzoek naar de beste blu-rayspeler.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Blu-ray speler: de populairste merken