Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Panasonic Lumix DC-TZ90

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (18) Beschikbaar in 3 uitvoeringen:
Voordelen
 • Elektronische zoeker
 • Grote optische zoom
 • Beeldkwaliteit overdag
 • Nuttige 4K mogelijkheden
 • Grote optische zoom voor een compacte camera
 • Ruimte voor een viewfinder
 • Uitstekende batterij (tussen 380 en 400 views)
 • Brede aanpassingsmogelijkheden
 • Heldere bediening
 • Zeer uitgebreid
 • 4K-videomodus
Nadelen
 • Slechte prestaties bij weinig licht
 • Starttijd meer dan 2 seconden
 • Beeldkwaliteit nog steeds en altijd voor verbetering vatbaar
 • EVF niet ideaal
 • Maximale zoom niet echt bruikbaar

Onze test
Expertreview | op
8,1

Panasonic Lumix DC-TZ90: net iets te hoog geprijsd?

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Lumix DC-TZ90 is wederom een heel fijne digitale camera van het Japanse Panasonic. Het model kent heel veel moderne mogelijkheden en brengt met 30x optische zoom elk object dichtbij, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ook maakt deze travelzoom handig gebruik van de 4K videomogelijkheid, door onder meer de toepassing van 4K Photo. Dit alles kost 429 euro en hoewel hij zijn geld qua features en hardware zeker waard is, roept 'ie wel de vraag op: kun je niet beter een systeemcamera kopen? Ben je daar niet naar op zoek, dan haal je met de TZ90 in ieder geval een heel prettige camera in huis.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Redacteur
vanaf 334,00
8,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De travelzoomserie van Panasonic kent een lange geschiedenis. En da’s er eentje die BesteProduct sinds haar bestaan al nauwgezet volgt. Niet alleen omdat je dat als rechtgeaarde consumentenwebsite behoort te doen, maar vooral ook omdat deze lijn camera’s al jaren staat voor eenvoud en helderheid, in combinatie met beeldkwaliteit en innovatie. Een setje voordelen die je in de langzaam ter ziele gaande productgroep digitale camera’s niet vaak meer ziet. Dus toen Panasonic trots de DC-TZ90 en DC-TZZ100 aankondigden, waren wij op de burelen natuurlijk weer zeer enthousiast. De TZ100 is het ultieme topmodel met een inch sensor en een daarbij behorend prijskaartje van, tegenwoordig, zo’n 600 euro. De TZ90 is iets aantrekkelijker geprijsd en gaat weg voor zo’n 430 euro. Dat lijkt nog steeds een boel geld, maar ga de DC-TZ90 gebruiken en je zult niet snel iets op te merken hebben. Deze compactcamera heeft weliswaar een eenvoudigere sensor, maar biedt met 4K video, een 5-assige stabilisatie, 180 graden kantelbaar touchscreen, EVF, customring en 30 x zoom ontzettend veel mogelijkheden om zo’n beetje alles uit de camera te halen. En dat terwijl hij met afmetingen van 67.3 x 41.2 x 112 mm en een gewicht van 322 gram heerlijk compact is.
9,0
Features / specificaties / opties
(Weging 15%)
Voor we dieper ingaan op alle mogelijkheden van deze in april gepresenteerde camera, eerst wat duiding over de naam. Trouwe lezers van BesteProduct menen wellicht een tikfout te herkennen: waar vroeger de digitale camera’s werden aangeduid met DMC, gaan ze nu door het leven met enkel DC. Dus niet DMC-TZ90, maar DC-TZ90. Waarvan akte. De Panasonic Lumix “DC-TZ90” heeft een 20,3 megapixel CMOS sensor en een 30x optische zoomlens, wat neerkomt 24 - 720 mm in 35 mm equivalent. Je schiet foto’s in snelheden tot 5 frames per seconde bij gebruik van LiveView, wat oploopt tot 10 of zelfs 30 fps bij specifiek standen en draait video tot maximaal 4K/30p. Het ISO-bereik loopt van 80 tot 6400 en uiteraard zijn alle handmatig standen aanwezig. Ook kent hij Panasonic’s PostFocus, waarbij je naderhand eventueel kunt scherpstellen. Tot slot is er nog 4K Photo, waarmee je uit een selectie van high res 4K frames het beste plaatje kunt kiezen. Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over wifi- en smartphone-ondersteuning. Kortom: op het vlak van hardware kun je niet anders dan concluderen dan dat Panasonic deze kleine gadget heeft volgepropt. Flink volgepropt. Hij heeft dan wel geen 1 inch sensor, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de grote hoeveelheid zoom.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
Gek genoeg zie je dat grote zoombereik niet direct terug in het uiterlijk van de camera. Het is een lekker compact beestje dat waarschijnlijk net niet in de broekzak, maar zeker in de handtas past. Achterop zit het draaibaar 3 inch display voor de selfie-liefhebbers en vloggers. Dat scherm is 3 inch groot en kent een zeer goede scherpte. Mocht je het echter niet prettig vinden om structureel via zo’n display te fotograferen, dan heeft Panasonic ook een Elektronic ViewFinder geïntegreerd. Die zit linksboven, maar helaas is deze wel erg klein van stuk. Bovendien is het scherpstelwieltje naast de finder schier onmogelijk om te bedienen – daar zitten je hand of gezicht structureel voor. Verder valt de speciale ring rond de lens op. Deze customring kennen we van meer high end modellen en biedt de mogelijkheid om razendsnel van instellingen te wijzigen, denk bijvoorbeeld aan sluitertijd of diafragma, maar ook iets als zoom. Of die functioneel is, is vermoedelijk een kwestie van smaak. Uw reviewer dezes site gebruikte ‘m eigenlijk nooit.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Lumix DC-TZ90 heeft bij de lancering een adviesprijs van 429 euro meegekregen. Op zich is dat, gezien zijn uitgebreide hoeveelheid aan functies, niet eens heel gek. Toch roept het wel de vraag op of je een apparaat als deze nog wel moet kopen. Voor hetzelfde geld haal je namelijk al een mooie iets-meer-dan-instapsysteemcamera. Daarmee wissel je vrolijk van lenzen en kun je heerlijk spelen met scherpte/diepte. Goed, zo’n model is natuurlijk een stuk minder compact en in dat op zicht is het bewonderingswaardig dat Panasonic 30x optische zoom in dit apparaat heeft weten te stoppen, wat zeker op vakantie erg handig kan zijn.
8,0
Beeldkwaliteit
(Weging 40%)
Het is alleen jammer dat die maximale 30x optische zoom lang niet altijd bruikbaar is. Zeker in moeilijke lichtomstandigheden zal je niet snel een haarscherpe superzoomfoto produceren – dat is gewoon veel te moeilijk. Mocht je toevallig een statief bij je hebben, dan kan het natuurlijk wel, maar daar is deze compactcamera niet echt op gericht. Komt bij dat de diafragma’s wel erg snel oplopen bij gebruik van de zoom, waardoor Sowieso lijkt Panasonic in de avonduren nog wel wat aan beeldkwaliteit te winnen, want de detaillering is bij hoge ISO’s niet altijd geweldig. Dat klinkt echter negatiever dan dat we zijn over deze camera. Vooral overdag maakt dit model aadige plaatjes, met een prima contrast en goede scherpstelling. Verder kun je je (als altijd bij de TZ-lijn) lol op met verschillende functionele en vooral leuke creatieve filters. Verschillende monochroommodi, High Key of Retro – stuk voor stuk aardige effecten die op een eenvoudige manier wat sjeu aan je foto geeft. Ook moet 4K Photo toch (nog een keer) genoemd worden. Dankzij handig gebruik van de 4K video modus, wordt het mogelijk om te kiezen uit 30 scherpe frames om te gebruiken als foto. Zeker voor mensen die fan van sport zijn kan dit weleens handig zijn.

8,1
Eindscore test
Panasonic Lumix DC-TZ90
Foto's gemaakt tijdens het testen

72157687461185992


Reviews van de Panasonic Lumix DC-TZ90

Gemiddelde score gebruikers

8,6
De Lumix DC-TZ90 Digitale Camera van Panasonic wordt door 20 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Panasonic voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Fijn in gebruik, eenvoudig! Bediening erg makkelijk ...
Door Otto op 12-12-2018

Fijn in gebruik, eenvoudig! Bediening erg makkelijk en tevens mooie duidelijke foto’s. Goede uitleg gehad in de winkel en gebruiksaanwijzing goed te volgen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Klein handig toestel met 'tig' mogelijkheden. Kwaliteit ...
Door Emile Molai op 6-12-2018

Klein handig toestel met 'tig' mogelijkheden. Kwaliteit van de foto's is zonder meer zeer goed. Kleindochter (17) is enthousiast.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Nadat ik van een Panasonic camera overgestapt ...
Door CW op 4-12-2018

Nadat ik van een Panasonic camera overgestapt was op een Canon Powershot, heb ik deze toch weer omgeruild voor de Panasonic Lumix dmx TZ-90. Deze maakt toch wel fantastische foto's. De 4K foto & film mogelijkheid, alsmede de post focus hebben toch wel de doorslag gegeven. Het is ook een kwalitatief goede camera met veel mogelijkheden, al gebruik die lang niet allemaal. Ik hoop in de toekomst wel meer uit deze camera te kunnen halen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Deze camera gekocht omdat mijn TZ-80 beschadigd ...
Door Elsiena op 22-11-2018

Deze camera gekocht omdat mijn TZ-80 beschadigd was. Die maakte geweldige foto's en heeft alles wat ik zoek: flinke zoom, zoeker, goede lens, panorama-functie. Nu voor de TZ-90 gekozen vanwege kantelscherm en vernieuwde versie.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Deze camera gekocht als vervanging van een ...
Door I. van der Beek op 14-11-2018

Deze camera gekocht als vervanging van een canon video- en canon kleinbeeld fotocamera. Het grote zoombereik en de positieve reviews in combinatie met de mogelijkheden om handmatig te kunnen instellen en RAW fotograferen hebben mij tot deze keuze gebracht. eerste resultaten zien er goed uit, wel even tijd om het menu goed te leren kennen. Het blijft, ook bij andere merken, jammer dat er een beknopte handleiding bij zit en de uitgebreide online opgezocht moet worden. Ik heb eerder met de Nikon D500 gefotografeerd, deze vanwege het gewicht ingeruild voor een Sony RX10V, deze lichtere en betaalbare Panasonic is de camera voor mijn partner en tevens back-up.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Het is een zeer compact toestel met ...
Door Peter op 24-10-2018

Het is een zeer compact toestel met een zeer groot zoombereik en ben zeer tevreden van de foto's die het toestel maakt. En bied vele mogelijkheden. Is niet mijn eerste camera van het merk kan Panasonic alleen maar aanbevelen. De grote levensduur.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na lang zoeken gekozen voor de Panasonic ...
Door Hypolitus op 20-9-2018

Na lang zoeken gekozen voor de Panasonic DC-TZ90. Heel handige camera naast mijn spiegelreflex. Veel mogelijkheden die voor mij een nieuwe wereld openen. mooi zoombereik, 24-720 mm. 4k filmen en 4K foto zeker een pluspunt. Heel goed geholpen bij Foto Verschoore in Terneuzen, ze hadden alle tijd om een en ander goed uit te leggen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
JP Kent
12-8-2018
"Fantastische mogelijkheden, maar..."

Dit apparaat zou een 10 waard zijn, als zijn batterij alle mogelijkheden zou ondersteunen. Hij heeft bijvoorbeeld een time lapse functie die duizenden shots laat specificeren, maar de batterij kan amper 300 maken. Je zou verwachten het apparaat aan de stroom te kunnen koppelen, waarbij hij tussen de shots, wanneer hij toch uit gaat, de batterij zou laden. Vergeet het maar. Hij laadt alleen als hij helemaal uit is. Time lapse is dus alleen voor de sier, of voor zeer korte opnames.

- - -

Sterke punten: Ontelbare voordelen.
Zwakke punten: De krachtigste functies worden niet waargemaakt door de 1000mah batterij. Waarom wordt geen batterij met een hogere capaciteit beschikaar gesteld?
In bezit:
Via BesteProduct.nl

8,0
Altijd Sony compact camera gebruikt tot volle ...
Door Kees Laurijssens op 9-8-2018

Altijd Sony compact camera gebruikt tot volle tevredenheid echter....deze camera brengt wat extra voor zijn prijs. 30x zoom plus 4K mogelijkheid kantelbaar scherm en een elektronische zoeker. Kortom ik ben er erg tevreden over maar moet nog meer uitproberen en testen, indien nodig kom op een later tijdstip met een aanvulling.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb de Panasonic DC TZ90 nu ...
Door Janny op 12-6-2018

Ik heb de Panasonic DC TZ90 nu enkele weken in mijn bezit en al een groot aantal foto's gemaakt. Tot nu toe vrijwel alleen de automatische instelling gebruikt, maar ga me binnenkort zeker verdiepen in de talloze mogelijkheden van dit toestel. De kwaliteit van de tot nu toe gemaakte foto's is heel goed en dat kan alleen nog maar verbeteren door met de instellingen te spelen. Ik heb gekozen voor dit toestel om tijdens vakanties niet altijd met mijn SLR-camerea te hoeven 'slepen' Deze kan zo mee in de handtas en is direct klaar om te 'schieten'. Ben blij met deze aankoop.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Panasonic Lumix DC-TZ90
Gemiddelde score redacteuren
6,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Panasonic Lumix DC-TZ90
Aantal testen:
5
Genormeerde score:
7,1
Actualiteit van de testen
85 %
Actuele expertscore
6,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Panasonic Lumix DC-TZ90.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Panasonic Lumix DC-TZ90? Onze eigen test van de Lumix DC-TZ90 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Panasonic Lumix TZ90 review
8,0
5-5-2017
Stuff.tv

While I didn’t find the Lumix TZ90’s image quality blow-my-socks-off stellar, there’s no doubt that, as an all-round do-most-things-really-well camera that fits in your pocket, it’s hard to beat. Panasonic set out to make a great travel compact here, and it's definitely succeeded. Personally, I’d rather take a slightly bulkier CSC or DSLR on my weekends away, because I prize quality more highly than I do convenience. But for those travelling light, the TZ90 far excels a phone for quality, control and autofocus speed – and then there’s that big old zoom lens…

Stuff.tv
Panasonic Lumix TZ90
9,0
8-5-2017
Pocket-lint.com

Panasonic has owned the do-it-all pocketable travel zoom market for some years - and the Lumix TZ90 continues to show exactly why. This versatile, easy-to-use yet advanced camera outs its near competition in almost every regard, making it the pocketable zoom to plump for. And now with the benefit of a tilt-angle touchscreen.

Pocket-lint.com
Panasonic Lumix TZ90 : comme un très bon TZ80, mais avec écran orientable
10,0
18-7-2017
Lesnumeriques.com

Indéniablement, le Panasonic Lumix TZ90 compte parmi les meilleurs compacts à zoom 30x et sait se montrer généreux dans sa dotation : écran tactile orientable, viseur électronique, bague d'objectif configurable, excellente autonomie, vidéo 4K, Wi-Fi. Voilà plus qu'il n'en faut pour être heureux ! Mais il évolue finalement assez peu par rapport à son prédécesseur (le Lumix TZ80) et face au concurrent direct, le Sony HX90, l'apport vidéo 4K est contrebalancé par un encombrement conséquent.

Lesnumeriques.com
De Panasonic Lumix DMC-TZ90 is een goede compactcamera uit het hogere segment, met veel functies en een groot zoombereik: een echte travelzoomcamera
6,6
1-8-2017
Consumentenbond

De Panasonic Lumix DMC-TZ90 is een goede compactcamera uit het hogere segment, met veel functies en een groot zoombereik: een echte travelzoomcamera. De kunststof behuizing is van goede kwaliteit. Het mooie ontwerp heeft voldoende ruimte voor de duim op de achterkant en de knoppen zijn goed geplaatst. De eenvoudige menunavigatie werkt prettig en de camera heeft een draaibaar aanraakscherm. Het is fijn dat er een zoeker op zit, maar die is wel erg klein en soms zie je een vervelend regenboogeffect. Handig is de multifunctionele ring op de lens en het toevoegen van gps- data via je smartphone. De camera is verkrijgbaar in 2 kleuren. NB: In onze test ISO 6400 alleen als verlengde ISO beschikbaar

Consumentenbond
Panasonic Lumix TZ90 (ZS70) Review
8,0
30-8-2017
ephotozine.com

The Panasonic Lumix TZ90 offers 4K UHD video, and video quality is excellent, with the camera also capable of recording high audio quality. The TZ90 is one of only a few with an electronic viewfinder, and this new version features a tilting touchscreen that makes the camera bigger but allows self-portraits to be taken more easily. The TZ90 does not have as much optical zoom as some of the competition, but the 30x optical zoom lens continues to deliver good results, with good levels of detail for this class of camera.

ephotozine.com
Panasonic Lumix DC-TZ90: net iets te hoog geprijsd?
8,1
21-11-2017
BesteProduct.nl

De Lumix DC-TZ90 is wederom een heel fijne digitale camera van het Japanse Panasonic. Het model kent heel veel moderne mogelijkheden en brengt met 30x optische zoom elk object dichtbij, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ook maakt deze travelzoom handig gebruik van de 4K videomogelijkheid, door onder meer de toepassing van 4K Photo. Dit alles kost 429 euro en hoewel hij zijn geld qua features en hardware zeker waard is, roept 'ie wel de vraag op: kun je niet beter een systeemcamera kopen? Ben je daar niet naar op zoek, dan haal je met de TZ90 in ieder geval een heel prettige camera in huis.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
3,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Digitale Camera's betaal je voor de Panasonic Lumix DC-TZ90 te veel geld. Check de testen van Lumix DC-TZ90, maar overweeg ook om een andere Digitale Camera te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,0
laagste prijs
€ 334,00
prijs/kwaliteit
3,5

Laagste prijzen Panasonic Lumix DC-TZ90


Panasonic Lumix DC-TZ90 uitvoeringenSpecificaties

Algemene Kenmerken
Kleur(en)
zwart , zilver
Type/soort
digitale camera
HD type
4K Ultra HD
Opties
Opties
video, zelfontspanner
Uitklapbaar scherm
Ja
Kantelbaar LCD-scherm
Ja
Touchscreen
Ja
GPS
Nee
Aanpasbare Instellingen
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja
Diafragma instelbaar
Ja
Aansluitingen En Interfaces
Connectiviteit
wifi, USB, HDMI
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth
Nee
HDMI
Ja
HDMI-connector type
micro
USB-connector
micro-USB B
USB versie
2.0
Sensor
Megapixel
21,1 megapixel, 20,3 megapixel
Totaal aantal megapixels
21,1 MP
Maximale resolutie
5184 x 3888 pixels
Type beeldsensor
MOS
Fotoresolutie(s)
1920x1080, 3840x2160, 3888x3888, 5184x2920, 5184x3456 pixels
Formaat beeldsensor
1/23 inch
Frames per seconde (FPS)
60
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 1920x1080@25fps, 1920x1080@50fps
Lens
Optische zoom
30 x
Digitale zoom
4 x
Beeldstabilisator
Ja
Groothoek
24 mm
Tele-bereik
900 mm
Lichtgevoeligheid lens tele (F)
6.4
Lichtgevoeligheid lens groothoek (F)
3.3
Lensstructuur (elementen/groepen)
12/9
Focus
Focus
automatisch/handmatig
Autofocusmethode
gezichtsdetectie, volgen
Normaal scherpstelbereik (breed)
0,5 m
Foto's Maken
Schermopties
touchscreen, scherm kantelbaar, scherm uitklapbaar
Zoeker
elektronisch
Field of view
100 %
Zoeker schermafmetingen
0,20 inch
Beeldscherm
LCD
Schermgrootte
1,2 inch
Schermdiameter (cm)
7,5 cm
Beeldschermresolutie (numeriek)
1040000 pixels
Foto effecten
helder
Ondersteunde beeldformaten
JPG
Zelfontspanner
Ja
Zelfontspanner (vertraging)
2 sec
On Screen Display (OSD)-talen
Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Japans
Weergavefunctie
miniaturen
Belichting
Lichtmeting
centrumgericht, spotmeting
Blootstelling type
handmatig, aperture voorgang AE, sluiter-prioriteit AE
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, daglicht, schaduw, bewolkt, flitsen, witgloeiend
ISO-gevoeligheid
80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400
Belichtingscorrectie (+/-)
± 5EV (1/3EV step)
Kortste sluitertijd
1/16000 sec
Langste sluitertijd
0 sec
Laagste ISO-waarde
80
Hoogste ISO-waarde
3200
Video Mogelijkheden
Videofunctie
Ja
Video recording
Ja
Videoresolutie
3840 x 2160
Videoresoluties
640 x 480, 1920 x 1080, 1280 x 720, 3840 x 2160 pixels
Ondersteunde videoformaten
MP4, AVCHD
Filmen in Full-HD
Ja
Opslag
Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC
Camera-bestandssysteem
RAW, DCF, Exif 2.3, DPOF
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
6,73 cm
Breedte
11,20 cm
Diepte
4,12 cm
Gewicht
280 gram
Gewicht (inclusief batterij)
322 gram
Meegeleverd
Adapter meegeleverd
Ja
Batterijen meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB
Energie
Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
1025 mAh
Batterijvoltage
7,20 volt
Geluid
Inclusief microfoon
Ja
Audio
Stereo
Ruisonderdrukking
Ja
Algemeen
EAN
5025232867769, 5025232867820 , 5025232867776 , 5025232867837 , 4010869272018
Partnumber
DC-TZ90EG-K, DMC-TZ90EG-K , DC-TZ90EG-S , -
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2016 , October 2015
Introductie model
2017 , 2018
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
18
Beoordeling experts
6,0
Beoordeling consumenten
8,6
Prijs / kwaliteit
3,5