Volg ons

Nikon digitale camera's

Nikon
Een digitale camera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
173 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Nikon door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
De Nikon Coolpix L340 heeft een flink zoombereik, is eenvoudig in de bediening en kost met 179 euro niet veel. Maar doordat de bridgecamera zo goedkoop is, zijn er wel duidelijk concessies gedaan. Zo is er door Nikon zowel op de beeldkwaliteit als functionaliteit bespaard. Toch zal de gemiddelde huis-, tuin-, en keukenfotograaf best lol aan deze vrij logge camera hebben.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Nikon Coolpix AW130 is ideaal voor de liefhebber van extreme sports. Dat wordt wel vaker opgetekend, maar dit model is zó robuust en stevig dat het er eentje is die je die je echt zonder problemen kunt gebruiken bij het duiken, bergbeklimmen of ijsvissen. En dat maakt 'm alleen al op zichzelf, voor een specifieke doelgroep weliswaar, alleen al een kooptip. Tel daarbij de prima beeldkwaliteit en vele fotografische functies bij op en je hebt een absolute winnaar.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,3
De Nikon Coolpix P900 is groot. De Nikon Coolpix P900 is lomp. Maar de Nikon Coolpix P900 is bovenal een camera met een ongeëvenaard zoombereik. Met maar liefst 83x optische zoom, is geen object meer te ver. In theorie althans, want in de praktijk komen er wel wat praktische bezwaren om de hoek kijken. Probeer maar eens goed kader te maken wanneer je een object 83x dichterbij haalt... Tegelijkertijd haal je met de P900 wel ongelofelijk veel fotografische vrijheid in huis. Ga je op een lange vakantie en wil je alles uit je camera halen? Dan kan dit weleens een goede keuze zijn.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
De Nikon Coolpix L840 is een beetje een gekke camera. Niet alleen omdat hij gebruik maakt van AA-batterijen en het feit dat hij een exceptioneel flink zoombereik en kantelbaar scherm heeft, maar ook omdat de gadget de uitstraling lijkt te hebben van een luxueus toestel terwijl 'ie dat absoluut niet is. Eigenlijk imiteert de Coolpix L840 kwalitatief hoogwaardige bridgecamera's. En we weten allemaal: een imitatie is zelden zo goed als de realiteit.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken