Volg ons

Nikon digitale camera's vergelijken

Nikon logo
Een digitale camera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
192 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Nikon door BesteProduct.nl

7,6
De W300 is niet alleen een wat groot uitgevallen GoPro alternatief. Het is een enorm fijne compact voor iedereen die graag in weer en wind lekker buiten is. En van die hoosbui op het strand ook een opname wil maken zonder na te hoeven denken of je camera er wel tegen kan. Een camera die het ook doet als iedereen binnen aan het schuilen is.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
De Nikon Coolpix L340 heeft een flink zoombereik, is eenvoudig in de bediening en kost met 179 euro niet veel. Maar doordat de bridgecamera zo goedkoop is, zijn er wel duidelijk concessies gedaan. Zo is er door Nikon zowel op de beeldkwaliteit als functionaliteit bespaard. Toch zal de gemiddelde huis-, tuin-, en keukenfotograaf best lol aan deze vrij logge camera hebben.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Nikon Coolpix AW130 is ideaal voor de liefhebber van extreme sports. Dat wordt wel vaker opgetekend, maar dit model is zó robuust en stevig dat het er eentje is die je die je echt zonder problemen kunt gebruiken bij het duiken, bergbeklimmen of ijsvissen. En dat maakt 'm alleen al op zichzelf, voor een specifieke doelgroep weliswaar, alleen al een kooptip. Tel daarbij de prima beeldkwaliteit en vele fotografische functies bij op en je hebt een absolute winnaar.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De Nikon Coolpix P900 is groot. De Nikon Coolpix P900 is lomp. Maar de Nikon Coolpix P900 is bovenal een camera met een ongeëvenaard zoombereik. Met maar liefst 83x optische zoom, is geen object meer te ver. In theorie althans, want in de praktijk komen er wel wat praktische bezwaren om de hoek kijken. Probeer maar eens goed kader te maken wanneer je een object 83x dichterbij haalt... Tegelijkertijd haal je met de P900 wel ongelofelijk veel fotografische vrijheid in huis. Ga je op een lange vakantie en wil je alles uit je camera halen? Dan kan dit weleens een goede keuze zijn.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken