Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Linksys Velop

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (14) Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Linksys Velop

Voordelen

  • Eenvoudige installatie
  • Goede snelheid
  • Aantrekkelijk ontwerp
  • Complete wifi-dekking
  • Verdubbeld resultaat
  • Flexibele configuratie

Nadelen

  • Hoge prijs
  • Apparaten Moeten 5 GHz wifi-band ondersteunen 
  • Niet zo snel als BT Whole Home Wi-Fi

Reviews van de Linksys Velop

Gemiddelde score gebruikers

4,0
We hebben nog weinig reviews, maar om te beginnen scoort de Draadloze router van Linksys een dikke onvlodoende. Lees de argumentatie van de eerste reviews of kijk uit naar een ander Draadloze router.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Na jaren genoten te hebben van mijn ...
Door Jim Gubbels op 31-3-2019

Na jaren genoten te hebben van mijn Apple Time Capsule, toch gekozen voor een nieuw alternatief. De installatie is zeer gebruiksvriendelijk en de opties via de duidelijke Linksys app ruim voldoende voor de gebruiker die meer mogelijkheden zoekt dan gemiddeld. Ondanks andere berichten is er toch toegang via de webbrowser en ben je niet alleen afhankelijk van de app. Blij met deze investering.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb het Linksys Velop AC3600 pakket ...
Door Simonvde op 25-7-2018

Ik heb het Linksys Velop AC3600 pakket nu een tweetal weken in mijn bezit en getest bij gewoon gebruik. Het pakket bestaat uit drie dual-band units die voor een perfecte WiFi-dekking zorgen overal in uw huis. De drie units staan draadloos met elkaar in verbinding en creëren samen één groot netwerk, waardoor u zich door het huis kunt bewegen zonder dat uw netwerkverbinding wegvalt. U heeft minder last van snelheidsverlies dan bij een WiFi-repeater of extender, dit verschil was merkbaar. Zeer gemakkelijke installatie via de App in slechts 5 min. Overzichtelijke parental control die je verscheidene mogelijkheden bied.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Dit product werd mij gratis bezorgd door ...
Door Joris010 op 11-7-2018

Dit product werd mij gratis bezorgd door Linksys met als vraag een eerlijke review te schrijven. Installatie van de Linksys Velop Nodes is zeer eenvoudig: download app, verbind eerste node met je router en volg de instructies verder op de app. Overdracht snelheid is voldoende en wanneer je doorheen je huis wandelt schakelt hij vanzelf tussen elke node met het sterkste signaal. In mijn geval was 1 node per verdieping voldoende als je hem goed plaatst. De bijhorende app is naar mijn mening aan verbetering toe, na het verplaatsen van een node gaf hij aan dat er geen internet verbinding was terwijl ik wel kon surfen op het internet. Heb de installatie opnieuw gedaan om dit op te lossen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

1,0
Fantastisch design, dramatische ingewikkelde installatie en slecht ...
Door Alexander op 10-7-2018

Fantastisch design, dramatische ingewikkelde installatie en slecht bereik. Firmware per node niet actueel, daarom communiceren de nodes niet met elkaar, voordat je er achter komt dat het daar aan ligt ben je een paar uur verder. Nederlandse helpsite niet beschikbaar, belt u later terug, weer niet beschikbaar, gebeld met België. Op zich goed geholpen, maar de app voorziet niet in een procedure voor het updaten van de Firmware per node. Na uiteindelijke installatie blijken in huis afstanden van 7 a 8 meter niet te overbruggen. Product geretourneerd.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zeer nette verpakking, nette strakke toestellen die ...
Door Bart Couck op 5-7-2018

Zeer nette verpakking, nette strakke toestellen die perfect passen in je huiskamer, living, slaapkamer, ... Toestellen zijn zeer eenvoudig in te stellen via de app. Nadien hoef je je geen zorgen meer te maken. Mesh werkt prima. Je kan ook het ouderlijk toezicht volledig instellen via de app op een gebruiksvriendelijke manier. Absolute aanrader!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Makkelijke installatie, overal in huis zeer goed ...
Door Marianne op 23-11-2017

Makkelijke installatie, overal in huis zeer goed internet! Via een app in het Nederlands, goed te doorlopen, toont ook direct of de Node op een goede plek staat.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
We hebben nu overal wifi in huis ...
Door Cees2911 op 20-2-2017

We hebben nu overal wifi in huis met een set van 3 Linksys Velop nodes. En met een ongelooflijke snelheid. Onze 120Mb aansluiting geeft nu ook 120 Mb draadloos. Nooit meer handmatig overschakelen van het ene acces-point naar het andere, gewoon 1 netwerk en van het overgaan naar een andere node merk je niks. En het design van de nodes is mooi, het oog wil tenslotte ook wat want ze staan gewoon in huis.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Linksys Velop
Gemiddelde score redacteuren
4,8
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Linksys Velop
Aantal testen:
5
Genormeerde score:
6,7
Actualiteit van de testen
72 %
Actuele expertscore
4,8
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Linksys Velop.
Website testen
LINKSYS VELOP (WIFI ROUTER)
9,0
14-2-2017
Gadgetgear.nl

De Velop is voor mij persoonlijk het antwoord op mijn zoektocht naar een stabiele en brede internetverbinding door mijn hele huis. De downloadsnelheid is ruim verdubbeld en mijn ping is enorm gezakt wat ik merk in het online gamen. In mijn zwaar betegelde badkamer had ik geen wifi bereik. Nu staat er een node in mijn woonkamer, slaapkamer en keuken zodat ik een sterk signaal door het hele huis heb. De prijs liegt er niet om en ik snap best dat mensen eerder twee dan drie nodes zouden aanschaffen, toch merk ik dat bij mij thuis een derde node echt nodig was om overal een sterk wifi signaal te verkrijgen. Wil je af van een langzame en slechte wifi verbinding bij je thuis dan kan ik niet anders dan de Linksys Velop aanbevelen.

Gadgetgear.nl
Linksys Velop Wi-Fi router review: One of the best mesh network systems to date
8,0
3-1-2017
Techhive.com

The Linksys Velop is one of the best true mesh-network routers we've tested, but many Wi-Fi enthusiasts will still prefer a more conventional model.

Techhive.com
Linksys Velop
7,0
7-2-2017
TrustedReviews.com

The Linksys Velop is an easy way to get reliable, high-speed Wi-Fi coverage throughout your home. However, its high price means competing systems offer better value.

TrustedReviews.com
Linksys Velop review: A flexible system, but SO expensive
6,0
9-3-2017
Expertreviews.co.uk

Ultimately, it’s this performance and the high price that make the Velop a less tempting purchase than its competitors. If you can get by with two access points and want to replace your existing router, the Netgear Orbi has more features and better performance and is cheaper. If you want faster coverage in more places or can't replace your existing router, then the BT Whole Home Wi-Fi is better value, integrates better with existing networks and had superior speeds in our tests.

Expertreviews.co.uk
Linksys Velop
8,0
23-3-2017
TechRadar.com

When positioned correctly, Velop delivers great wireless speeds over a wide area, ensuring all your devices stay connected, and it’s a doddle to configure. But this simplicity carries a high cost.

TechRadar.com
Linksys Velop : le système Wi-Fi performant et simple à mettre en œuvre
8,0
2-6-2017
Lesnumeriques.com

Un système Wi-Fi ultra-performant et vraiment extrêmement simple à mettre en œuvre. S'il remplacera avantageusement la plupart des réseaux Wi-Fi de box, on regrette qu'il n'offre pas plus de réglages avancés.

Lesnumeriques.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
1,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Draadloze routers betaal je voor de Linksys Velop te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Draadloze routers.
expertscore
4,8
laagste prijs
€ 188,99
prijs/kwaliteit
1,5

Laagste prijzen Linksys Velop


Linksys Velop uitvoeringenSpecificaties van Linksys Velop

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
VLP0103-EU , WHW0303-EU , WHW0102-EU , VLP0101-EU , WHW0103-EU , WHW0301-EU
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2017
Releasedatum
April 2018 , December 2016
Afmetingen (H x B x D)
14 x 7,9 x 7,9 cm
EAN
4260184667581 , 4260184666850 , 0745883728442 , 4260184667703 , 4260184667642 , 4260184667529 , 4260184666775 , 0745883728152
Kleuren
wit
Ondersteunde standaarden
IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Ondersteunde max. snelheid
867 Mb/s
Frequentiebereik
2,4 - 5 GHz
Aantal antennes
5
Afneembare antenne(s)
Nee
WEP-encryptie
64 bit, 128 bit
WPA
WPA, WPA2
Filtering op MAC-adres
Ja
Aansluitingen
ethernet (RJ-45)
Gewicht
315 gram
Type/soort
draadloze router
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
14
Beoordeling experts
4,8
Beoordeling consumenten
4,0
Prijs / kwaliteit
1,5