Volg ons

De beste draadloze speakers vergelijken

Model.FullName
Ger de Gram
Expert draadloze speakers
Let op het verschil tussen een draadloze netwerkspeaker of draadloze mobiele speaker
Streamen is het toverwoord in de audiowereld. Tegenwoordig is het een koud kunstje om muziek vanaf je computer, telefoon, tablet of internet af te spelen via een draadloze speaker. Via wifi of bluetooth maak je contact met het apparaat. Erg handig en er zijn inmiddels tientallen verschillende modellen op de markt. De belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voor het kopen van een draadloze speaker: wil ik hem thuis gebruiken of mee onderweg kunnen nemen. Sonos en Bose zijn de bekendste draadloze speakersysteem in huis. Deze netwerkspeakers hebben doorgaans een prima geluid. Dat geldt niet voor alle mobiele draadloze speakers. Die klinken soms voor geen meter. Het is echt belangrijk dat je voor het kopen van een draadloze speaker je eerst de testen leest of ze zelf gaat beluisteren. Tips en advies voor het kopen van een draadloze speaker
t/m
926 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Door ons geteste draadloze speakers (meest recent)

7,5
Een goede allround speaker voor niet veel geld, dat is de SB300 van Philips zeker. Bijna elke genre muziek is prima te luisteren op deze kleine alleskunner. En dat alles zit in een stoot- en waterbestendig jasje, een speaker om je nooit druk om te maken. Daarbij weet hij ook nog verrassend goede volumes te bereiken om al het omgevingsgeluid te overstemmen. Echter, laat hem niet te veel hooi op zijn vork nemen. Dan kan die een beetje kraken. Al met al heb je met de Philips SB300 veel waar voor je geld, absoluut kooptip-waardig!
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
5,5
Met een stof- en waterbestendig jasje en schokbestendig ontwerp, is de Jabra Solemate ontworpen als echte portable speaker. Voor een lekker muziekje tijdens een barbecue of wanneer je gaat picknicken in het park. Helaas is dit 'lekkere muziekje' niet zo lekker als we gehoopt hadden. Qua geluidskwaliteit stelt het voor z'n prijskaartje van bijna 70 euro teleur. Het geluid is te zacht en te dof. Dat 'ie tegen een stootje kan is duidelijk, maar het design had wat ons betreft ook wel iets minder 'lomp' gekund. Al met al blijft er voor deze Jabra een nipte voldoende over.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 1 review
Lees de hele review
6,0
De speakers van The House of Marley vallen visueel vaak meteen op. Dat is bij de Chant BT niet anders. De speaker lijkt op een mini-uitvoering van een bongo of conga, erg leuk! Qua geluidskwaliteit scoort 'ie helaas beduidend minder goed. Door de redelijke bas is 'ie voor dance-muziek nog aardig geschikt, maar bij alle andere stijlen schiet de Chant duidelijk tekort. De prijs van 58 euro valt dan ook een beetje tegen want voor dit bedrag (of minder) zijn er beter klinkende speakers beschikbaar.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 2 reviews
Lees de hele review
7,1
De JAM Double Down is een speaker die je makkelijk in je tas stopt om mee te nemen naar het park of het strand. Met zijn rubberen buitenkant en robuuste design kan 'ie niet alleen tegen een stootje, maar hij is ook spatwaterdicht. En zet je de speaker aan, dan komt er nog een leuk geluid uit ook! Qua bas schiet het iets tekort, maar de meeste muziekstijlen speelt hij met ruim voldoende kwaliteit en volume af. Je hebt zelfs de mogelijkheid er een tweede JAM op aan te sluiten voor stereo-geluid. Voor een keurige prijs van 44 euro is dit dan ook een prima koop!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 3 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken