Volg ons

De beste draadloze speakers vergelijken

Model.FullName
Dave Zeegers
Expert draadloze speakers
Let op het verschil tussen een draadloze netwerkspeaker of draadloze mobiele speaker
Streamen is het toverwoord in de audiowereld. Tegenwoordig is het een koud kunstje om muziek vanaf je computer, telefoon, tablet of internet af te spelen via een draadloze speaker. Via wifi of bluetooth maak je contact met het apparaat. Erg handig en er zijn inmiddels tientallen verschillende modellen op de markt. De belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voor het kopen van een draadloze speaker: wil ik hem thuis gebruiken of mee onderweg kunnen nemen. Sonos en Bose zijn de bekendste draadloze speakersysteem in huis. Deze netwerkspeakers hebben doorgaans een prima geluid. Dat geldt niet voor alle mobiele draadloze speakers. Die klinken soms voor geen meter. Het is echt belangrijk dat je voor het kopen van een draadloze speaker je eerst de testen leest of ze zelf gaat beluisteren. Tips en advies voor het kopen van een draadloze speaker
t/m
901 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Door ons geteste draadloze speakers (meest recent)

7,8
De JBL Boombox is een krachtige allround draadloze luidspreker. Of je nu dansleraar bent of gewoon een feestje met je vrienden wil maken, deze luidspreker laat je niet staan. Lange speeltijd, grote accu, nog veel groter geluid. Een ware partymaker, deze jongen, al mist hij wel wat in het hoog. Dat 'hoge' mist 'ie dan weer niet in de prijs. Met een prijskaartje van 500 euro vind ik 'm, ondanks z'n prestaties, eigenlijk net wat te duur.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Het eerste wat ik dacht bij het zien van de Teufel One M was dat hij veel weg heeft van de Teufel Boomster 2.0. Echter, ik zag het prijskaartje van deze One M en ik was benieuwd waarom deze zoveel hoger is dan die van de Boomster 2.0. Al snel merkte ik dat de One M een aantal voor- en nadelen had ten opzichte van de Boomster 2.0. Dit zal ik in de review verder toelichten. De Teufel One M is een prachtige speaker met strak geluid. Ook heeft het praktische bedieningsknoppen en is in het bezit van Spotify Connect en andere online muziekdiensten. In vergelijking tot de Boomster 2.0 merkte ik echter in geluid weinig verschil. Ook mist de One M de radio functie en is hij lastig te verplaatsen door zijn gewicht en het missen van een handig handvat zoals de Boomster 2.0 dit wel heeft. Daarnaast is 'ie niet in het bezit van een accu. Wel is het mogelijk om de One M te koppelen met andere Teufel speakers zoals de One S. Zo kun je dezelfde muziek overal in je woning afspelen. De Teufel One M kost zo'n 430 euro en als we dit vergelijken met de 250 euro van de Boomster 2.0 scheelt het nogal wat. Het is dan ook de vraag wat je ermee wilt. Staat de speaker op één en dezelfde plek en gebruik je vaak Spotify, dan is dit een geweldige speaker. Zo niet, ga dan voor de Boomster 2.0
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 39 reviews
Lees de hele review
5,7
Sinds de komst van de iPod en het Spotify-tijdperk is de ghettoblaster langzaam uit het straatbeeld verdwenen. Het Engelse GPO doet ons even verlangen naar vroeger met hun nieuwe Brooklyn ghettoblaster. Dat hij misschien wat goedkoop oogt en hij matig geluid produceert, dan is dat maar zo. Deze ghettoblaster is gewoon tof. Voor in de woonkamer. Niet voor de muziek.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 235 reviews
Lees de hele review
8,1
Ook met dit model is Philips er in geslaagd om een betaalbare luidspreker goed te laten klinken. Voor zijn formaat klinkt hij verrassend goed. Erg leuke luidspreker voor op kantoor, voor onderweg of tijdens een buiten uitje. Ook deze luidspreker kan prima tegen en spetter en of stofje (IP57). Hij is niet zwaar en kan tegen een stootje. De beloofde 10 uur accu redt hij ook moeiteloos. Raakt hij dan toch nog leeg, dan heb je altijd de draagband nog welke ook gelijk het laadsnoer is.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken