Volg ons

Kobo E-readers vergelijken

Kobo logo
Een E-reader van Kobo kopen? Bekijk alle verkrijgbare E-readers van Kobo in het onderstaande overzicht. Klik op de E-readers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
12 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
E-reader: tips en overzicht bij kopen van een e-reader
E-reader: 15 handige tips bij het kopen van een e-reader
Lees de koopgids

Best geteste E-readers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste E-readers van Kobo door BesteProduct.nl

8,7
Geen prijzen
De e-reader Kobo Aura H2O is een aanrader voor iedere leesliefhebber. Zelfs voor degene, die maar geen afscheid kan nemen van papier. Sterker nog, het is eigenlijk een e-reader die de ervaring van het lezen op papier heel sterk nadert, met als extra pluspunt dat je deze e-reader ook zonder zorg in bad kunt lezen. Want het klopt, de Kobo Aura H2O is absoluut waterdicht. Zelfs een onderdompeling van 30 seconden kan dit apparaat moeiteloos aan.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Kobo Aura One is de grotere broer van de Kobo Aura en heeft daarmee dus ook alle voordelen van dit model. Kobo is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van e-readers en dat is bijvoorbeeld te merken aan hoe goed de software is doorontwikkeld. De e-reader heeft een 7.8 inch scherm en heeft daarmee een hele andere leeservaring dan de meeste e-readers die over het algemeen een veel kleiner scherm hebben. De Kobo Aura One is lekker dun en licht en is daardoor erg comfortabel om vast te houden. Ook is deze e-reader waterdicht wat een erg fijne toevoeging is als je van bijvoorbeeld lezen in bad houdt. Kortom, een e-reader die heel weinig te wensen over laat. Ben je bereid om ruim 200 euro uit te geven voor je volgende e-reader, dan is deze Kobo zeker het overwegen waard!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,8
De Kobo Aura Edition 2 is een uitstekende e-reader voor een prima prijs. Kobo is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van e-readers en dat is bijvoorbeeld te merken aan hoe goed de software is doorontwikkeld. Er zijn veel extra mogelijkheden en met de eigen Kobo-boekenwinkel kun je eenvoudig boeken kopen en downloaden naar je e-reader. De Aura beschikt over een mooi scherm waardoor deze e-reader erg prettig leest. En met een prijs van rond de 100 euro op het moment van schrijven van deze review is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Al met al dus een hele degelijke e-reader voor een zeer aantrekkelijke prijs. Heb je behoefte aan meer leesruimte dan is zijn grote broer de Kobo Aura One zeker het overwegen waard!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,0
Geen prijzen
De Kobo Touch 2.0 is een aardig instapmodel e-reader, maar biedt te weinig functionaliteit om de relatief dure prijs te verantwoorden. Voor de adviesprijs van 90 euro zijn er betere e-readers op de markt, waaronder voorgaande modellen van dezelfde fabrikant.
Bart Frouws
Bart Frouws
Nijmegen • 42 reviews
Lees de hele review

E-reader: de populairste merken