Volg ons

PocketBook E-readers vergelijken

PocketBook  logo
Een E-reader van PocketBook kopen? Bekijk alle verkrijgbare E-readers van PocketBook in het onderstaande overzicht. Klik op de E-readers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
12 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
E-reader: tips en overzicht bij kopen van een e-reader
E-reader: 15 handige tips bij het kopen van een e-reader
Lees de koopgids

Best geteste E-readers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste E-readers van PocketBook door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De PocketBook Touch HD is een prima e-reader die zich op een aantal vlakken nadrukkelijk onderscheidt van concurrenten. De mogelijkheid tot het inpluggen van je oordopjes en je het boek voor te laten lezen is absoluut interessant. De e-reader ligt ook erg comfortabel in de hand door de grote afgeronde hoeken onderaan. Helaas is de enorme ‘kin’ aan de onderkant, met daarin de menuknoppen, aan de grote kant. Esthetisch ook niet echt een gelukkige keuze. Het geheugen van 8GB is voor vrijwel iedereen meer dan genoeg, je kan er duizenden boeken op kwijt. Wil je tóch nog meer? Het geheugen is met een SD-kaart nog uit te breiden!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
De PocketBook Touch Lux 2 uit 2014 was een fraaie e-reader die op veel vlakken mee kon met de beste modellen op de markt. De opvolger, de Lux 3, is een hele minimale upgrade, maar heeft een aantal slordigheden weggepoetst, waardoor dit model nét wat meer punten scoort en het predicaat kooptip pakt.
Bart Frouws
Bart Frouws
Nijmegen • 42 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
De Pocketbook Basic Touch is een hele degelijke e-reader die eigenlijk op geen enkel vlak een steekje laat vallen. Goed, het is niet de snelste e-reader, heeft misschien niet de beste specificaties, niet het mooiste scherm en geen ingebouwde verlichting, maar hiij biedt wel een hele fijne leeservaring voor een prima prijs. Dus ben je op zoek naar een e-reader voor onder de honderd euro die - zonder al te veel poespas - doet wat-ie zou moeten doen? Dan is de Basic Touch een prima keuze. En daarmee is hij zelfs een kooptip waard.
Bart Frouws
Bart Frouws
Nijmegen • 42 reviews
Lees de hele review
6,1
Geen prijzen
De naam van de PocketBook Basic 2 veklapt het al een beetje: deze e-reader is een basismodel, zonder al te veel extra poespas. Geen zaken als ingebouwde verlichting of een touchscreen, maar gewoon een degelijke e-reader. Dat zie je ook terug in de prijs. De Basic 2 is met 75 euro goedkoper dan veel andere e-readers die op de markt zijn, maar het prijsverschil is zo klein, dat een paar tientjes meer uitgeven voor een veel uitgebreider model een betere keuze is.
Bart Frouws
Bart Frouws
Nijmegen • 42 reviews
Lees de hele review

E-reader: de populairste merken