Volg ons

De beste elektrische dekens vergelijken

t/m
146 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl

7,7
De DO605ED van Domo belandt in de middenmoot qua prijs en mogelijkheden. En daar is helemaal niets mis mee. Deze deken heeft overhittingsbeveiliging, 6 warmtestanden en 2 timerinstellingen. Warmt bovendien snel op. Is eigenlijk net niet groot genoeg voor een eenpersoonsmatras, dat zien we helaas wel vaker. Voor 40 euro wel een prima prijs voor een ruim voldoende product.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 103 reviews
Lees de hele review
7,2
Wanneer jij en je partner beide wel wat extra warmte kunnen gebruiken in de winter, biedt een tweepersoons elektrische deken uitkomst. En wanneer de een het graag wat warmer heeft dan de ander, kies je voor een model dat twee apart in te stellen warmtezones heeft. De LA180111 van Lanaform is zo'n type deken. Geleverd met 2 verschillende schakelaars, waarmee je afzonderlijk van elkaar de warmte in 3 standen in kunt stellen. Het werkt... maar hou nog maar wel je sokken aan. De warmtedraden zitten niet over het gehele deken waardoor je wel wat warmte mist. Wat ik ook mis zijn de elastieken aan de hoeken, zo kan de deken onder je laken schuiven. Op het moment kost de LA180111 75 euro. Geen slecht product, maar met dezelfde specs heb ik goedkopere modellen gezien.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 103 reviews
Lees de hele review
7,7
De Inventum HN197V beschikt over twee zones die je apart van elkaar kan verwarmen. Krijgt je lichaam het in bed sneller warm, maar blijven je voeten zo koud? Dan lijkt deze elektrische deken in het bijzonder geschikt. Is 80 bij 160 centimeter groot en van top tot teen voorzien van warmtedraden. We missen wel elastieken in de hoeken tegen het verschuiven. Voor zo'n 70 euro te koop en een van de betere dekens die we hebben getest, kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 148 reviews
Lees de hele review
7,2
De HN1300V is een eenpersoons elektrische onderdeken van Inventum. Het is de goedkoopste van dit merk die we hebben getest. Hij kost 52 euro en levert voor die prijs een prima deken, die ook nog eens heel erg zacht is. Toch mist dit model de kooptip. Voor een kleine 15 euro meer, heb je namelijk de HN197V en die is niet alleen 10 cm langer, maar ook een specifiek aparte bediening voor je voeten. Prima deken, maar z'n grotere broer is de betere deal.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 103 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken