Volg ons

De beste elektrische dekens vergelijken

t/m
151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl

6,0
De Nedis dubbele elektrische deken is ideaal om het bed voor te verwarmen, maar minder geschikt om op te slapen. De vrij stugge stof belemmert namelijk je bewegingsvrijheid en de draden zijn duidelijk voelbaar als je er op ligt. Op de hoogste stand is je bed in 10 tot 20 minuten lekker warm en als je de elektrische deken daarna van het matras haalt, behoud je het comfort van je bed. De deken verwarmt ook in twee zones, waardoor je zelf kunt kiezen hoe warm je jouw kant van het bed wilt hebben. Heb je er een hekel aan om in een koud bed te stappen, maar heb je daarna geen extra warmte meer nodig? Dan is dit voor 33 euro een uitstekende elektrische deken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,0
De Topcom BW-4754 is een tweepersoons elektrisch deken met twee afzonderlijk instelbare warmtezones. Als je partner wat meer of minder warmte wil, kun je het apart van elkaar de warmte bepalen. Het deken voelt zacht aan, maar voel je door de dikte wel op je matras. Ook hadden we 'm graag een stukje groter gezien. Niet het beste deken uit onze test, maar prijstechnisch vinden we 'm interessant. Met een prijskaartje van 50 euro is hij een stuk goedkoper dan veel andere tweepersoons dekens.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Deze Tristar BW-4751 is 150 x 70 cm groot. Zoals bij vele elektrische dekens, mis je ten opzichte van de lengte van je matras dus wel wat lengte. Voor mij hoeft de bovenste helft niet verwarmd, maar het is natuurlijk handiger als je die keuze zelf kan maken. Deze deken heeft verder drie warmtestanden, kan in de wasmachine en heeft een overhittingsbeveiliging. Een ruim voldoende koop voor wat extra warmte in de koude seizoenen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,0
Met de warmte bovendeken van Inventum hoef jij het niet koud te hebben in de winter. Hij heeft een formaat van 130x180 cm, en is daarmee groot genoeg om helemaal onder te kruipen, of zelfs met z’n tweeën. Met 6 warmtestanden is het simpel een aangename temperatuur te vinden. Dankzij de afneembare stekker kun je de deken op 30 graden in de wasmachine reinigen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken