Volg ons

Medisana elektrische dekens vergelijken

Medisana logo
Een elektrische deken van Medisana kopen? Bekijk alle verkrijgbare elektrische dekens van Medisana in het onderstaande overzicht. Klik op de elektrische dekens om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
112 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens van Medisana door BesteProduct.nl

7,6
Wat we bij veel elektrische dekens zien is dat er ingeleverd wordt op warmte oppervlak. Dit omdat ze niet alleen wat formaat betreft al kleiner zijn dan je matras. Ook omdat de warmtedraden niet door de hele deken lopen. Dat is helaas ook het geval bij de HU 665 van Medisana. Dit model is 80x150 cm en mist aan de bovenkant en onderkant in totaal 30 cm. Wel is deze deken voorzien van handige elastieken in de hoeken waardoor hij goed blijft zitten. Daarnaast is hij snel op warmte waardoor je bed al na een kwartier aangenaam opgewarmd is.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
De HB675 is een warmte deken, Medisana noemt het ook wel een knuffeldeken. Een naam die zeker bij dit product past. Het materiaal is zacht fleece en daardoor zeer knuffelbaar. Met de elektrische verwarmingselementen binnenin, is deze deken zeer geschikt voor de koudere dagen. Zo zit jij en misschien wel je kinderen of je partner er lekker warm bij. Met een formaat van 150x200 cm past er namelijk wel meer dan 1 persoon onder. Zo hoeft de verwarming niet zo hard te werken.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,2
Wat je bij veel eenpersoons elektrische onderdekens mist, is lengte. Met een formaat van 150 bij 90 cm is dat bij deze Medisana niet anders. Op papier geschikt voor matrassen van 90 á 100 bij 200 centimeter, maar het verwarmde oppervlak is gering. Geen slecht deken, lekker snel warm, maar we hebben vergelijkbare dekens getest voor minder geld.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken