Volg ons

Bosal fietsdragers vergelijken

Bosal logo
Als je Bosal kent dan zal het waarschijnlijk zijn van uitlaten voor auto’s. Bosal is een groot leverancier van auto-onderdelen en brengt onder haar merk ook fietsendragers op de markt. Die worden gemaakt door ProUser en verschillen slechts op kleine onderdelen. Het zijn over het algemeen goede fietsendragers die vriendelijk geprijsd zijn.
t/m
138 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Fietsdrager: tips en overzicht voor kopen fietsdragers

Best geteste fietsdragers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietsdragers van Bosal door BesteProduct.nl

6,8
Misschien niet het hoogste cijfer dat we uitdelen maar we kunnen deze fietsendrager wel aanbevelen als je niet te veel geld wilt uitgeven. De Bosal Tourer is zwaarder dan gemiddeld, opgevouwen niet de kleinste en ook qua werking niet het meest vernuftig. Maar de Tourer is goedkoop, robuust gebouwd en kantelbaar. En het werkt allemaal. In dat licht bezien koop je voor een aantrekkelijke prijs een fietsendrager die doet wat ie moet doen.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
7,2
De Traveller 2 is wat zwaarder dan gemiddeld en ingeklapt niet de kleinste. Maar dat maakt deze fietsendrager niet minder functioneel. Alles werkt naar behoren en deze fietsendrager is aantrekkelijk geprijsd. Als je budget beperkt is dan kun je de Traveller 2 overwegen.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Fietsdrager: de populairste merken