Volg ons

Tristar friteuses vergelijken

Tristar logo
Tristar produceert klein huishoudelijke artikelen voor in en om het huis. Van verzorgingsproducten en stofzuigers tot waterkokers en frituurpannen. Ook de producten van Princess vallen onder de paraplu van Tristar. Beiden zijn typische voorbeelden van low-budget merken. Verwacht bij friteuses van Tristar niet de nieuwste innovaties of de beste bouwkwaliteit, maar wel een aantrekkelijk prijskaartje. Tristar en Princess scoren dankzij die lage prijs met enige regelmaat een kooptip.
t/m
526 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Tristar door BesteProduct.nl

7,5
Airfryers zijn vaak grote apparaten op je aanrecht. De Tristar FR-6980 is juist geen joekel. Je kan 'm qua prestaties ook zeker niet vergelijken met de grote spelers in airfryer wereld. Maar, daar is de fijne prijs van 44 euro ook zeker niet naar. Heb je een kleine portemonnee, maar wil je toch graag bakken met een heteluchtfriteuse? Dan is dit een zeer goede en compacte optie! Vandaar een welverdiende kooptip. Heb je wat meer besteden, kijk dan eens naar een model van Philips of Tefal.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
De Tristar FR7025 voelt erg goedkoop aan en is niet degelijk gebouwd. Daarom vind ik 50 euro ook veel geld voor deze friteuse. Ik geef liever iets meer geld uit voor een degelijk en betrouwbaarder model. Met een inhoud van 2,5 liter is deze pan ruim voldoende voor frietjes en snacks voor 3 personen. De temperatuur is instelbaar, maar makkelijk gaat dit niet. Op de structuur en smaak van de snacks is gelukkig weinig aan te merken, toch had ik meer van deze friteuse verwacht.
Erwin Hellegering
Erwin Hellegering
Wageningen • 6 reviews
Lees de hele review
7,8
Met de Tristar FR-6937 haal je eigenlijk twee friteuses in huis. Dit is namelijk een dubbel model. En dat is erg handig wanneer je frites en snacks tegelijk wilt bereiden. Of wanneer je met een grote groep aan tafel schuift en wel graag iedereen tegelijk van een bordje patat wilt voorzien. De temperatuur van beide pannen is afzonderlijk in te stellen, waardoor verschillende soorten voedsel tegelijk bereiden dus helemaal geen probleem is. Zo kun je er zelfs voor kiezen om altijd je patat en snacks apart van elkaar te bereiden. Ik heb zelfs het idee dat hierdoor het frituurvet veel beter en langer goed blijft. Ik ben dan ook zeer enthousiast over dit model van Tristar!
Coanita Vredeveld
Coanita Vredeveld
Almelo • 12 reviews
Lees de hele review
6,0
Geen prijzen
De FR-6930 is een friteuse die erg instabiel is. Bij het aanraken van de temperatuurknop beweegt het hele element. Het is zelfs zo dat je hem met gemak per ongeluk naast de houder plaatst. Ook mis ik bij deze pan een plek om het snoer op te bergen. Dit omdat je altijd anders een los snoer over of achter je pan hebt liggen. Ik heb deze mogelijkheid al bij meerdere pannen gezien en ervaar het echt als een groot voordeel. Helaas hier dus niet.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken