Volg ons

De beste gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

t/m
570 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl

7,6
De Domo DO9238 is een combinatie van een bakplaat en teppanyaki grill. Dat laatste klinkt heel exotisch, maar betekent in het Japans niets meer dan dan 'ijzeren bakplaat'. De DO9238 wordt snel en gelijkmatig warm met als resultaat: lekker gaar en goed gebakken vlees, kip of vis. Een welkome extra functie is de klapbare grill, die zich bij uitstek leent voor sappige, gegrilde groenten. Die extra mogelijkheid geeft de doorslag om deze tafelgrill van 66 euro aan te raden. Kost iets meer dan gemiddeld, maar je krijgt er ook meer voor terug.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 103 reviews
Lees de hele review
7,0
De Princess 103010 is een compacte bakplaat met een leuk bamboe houten design. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, maar we missen wel wat extra hitte. Het vlees maak je nu ruim voldoende klaar, met meer warmte was het écht goed geweest. We vinden 50 euro een schappelijke prijs voor een goede bakplaat, maar dan verwachten we wel een iets hogere temperatuur of meer mogelijkheden. Deze Princess gaat je heus een fijne funcooking-avond opleveren, maar in deze prijsklasse zijn betere bak- en/of grillplaten te vinden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 148 reviews
Lees de hele review
7,0
Met de Princess 103025 heb je een bak- en grillplaat in één. In onze test werden vleesjes en groenten op beide platen even goed bereid. Het resultaat was ruim voldoende, maar we hebben in deze prijsklasse wel betere apparaten getest. Het bamboe design en het gebruiksgemak leveren deze Princess de meeste punten op. We vinden 60 euro een tikkeltje aan de dure kant, we hebben betere apparaten getest, maar je hebt hier absoluut een avond veel plezier van.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 103 reviews
Lees de hele review
7,5
Ik heb meerdere bakplaten in mijn leven gezien en getest. Maar dit is by far de grootste tot nu toe. Met een formaat van 90 bij 23 centimeter vul je hier een hele eettafel mee. Zeer geschikt voor grotere gezinnen dus. Let er wel op dat je aan beide kopse kanten iets langer op je worstje moet wachten. Verder is de hitte aardig gelijkmatig verdeeld. Vlees, vis of kip wordt egaal bruin, goed gaar van binnen en droogt niet uit. En dat voor nog geen 40 euro!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken