Volg ons

Bosch grasmaaiers vergelijken

Bosch logo
Een grasmaaier van Bosch kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van Bosch in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
256 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van Bosch door BesteProduct.nl

7,5
Geen prijzen
De Bosch Rotak 37 Li is een grasmaaier die op vrijwel alle vlakken ruim voldoende scoort. De machine is van degelijk materiaal gemaakt en vormgegeven in de typische Bosch-kleuren. Enkel en alleen de plastic hendel om de maaihoogte te verstellen vinden we wat minder. Zowel qua montage, bediening als resultaten scoort de Bosch prima, precies wat je van een maaier mag verwachten. De prijs van 400 vinden we aan de hoge kant. Accumaaiers zijn voorlopig niet goedkoop, maar er zijn vergelijkbaar presterende modellen die iets voordeliger zijn. Vind je een snoer tóch niet zo erg? Voor rond de 100 euro heb je ook een harstikke goed elektrisch model.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,1
De Bosch Advanced Rotak 650 Pro heet ook wel de ‘Pro Silence’. Echt stil is ‘ie niet, maar hij is duidelijk minder luidruchtig dan z’n concurrenten. Pluspunt! Een ander voordeel is dat dit product gebruiksklaar de doos uitkomt. Uitpakken en maaien maar! Haast geen enkele concurrent heeft dat. De maaibreedte van 41 centimeter is fijn, de bouwkwaliteit is goed en hij is makkelijk compact te maken en op te bergen. Lof alom, tot het maaien begint. Daar laat ‘ie wat steken vallen. Net als de Bosch Rotak 450 zien we ook bij dit model flink wat gemaaid gras achterblijven op het gazon, in plaats van in de bak. Een kijkje in de opvangbak en je ziet dat het gras niet ver genoeg naar achteren wordt geblazen. Dan is dat prijskaartje van 270 euro ineens wel heel fors.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
6,4
De Rotak 450 van Bosch scoort een voldoende, maar we zien wel wat verbeterpunten bij deze grasmaaier. Het compact maken van de grasmaaier (voor het opbergen) en het bevestigen van de opvangbak kunnen bijvoorbeeld beter. Dat doen andere merken handiger, zelfs ook z’n eigen grotere broer: de Advanced Rotak 650. Tijdens het maaien met de 450 moesten we helaas geregeld even stoppen om het gras naar achteren ‘te helpen’ in de opvangbak. Ook belandde er best nog wat gras op het gazon, in plaats van in de bak. Geen ramp, maar andere modellen presteren simpelweg beter. De prijs van 230 euro vinden we dan ook aan de hoge kant, maar de machine is wel zeer degelijk gebouwd. Een kleine voldoende is op zijn plek.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken