Volg ons

Gardena grasmaaiers vergelijken

Gardena logo
Een grasmaaier van Gardena kopen? Bekijk alle verkrijgbare grasmaaiers van Gardena in het onderstaande overzicht. Klik op de grasmaaiers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
232 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Grasmaaier: Koopgids grasmaaiers kopen
Grasmaaier kopen? Lees onze handige tips en advies voor het kopen van grasmaaiersr!
Lees de koopgids

Best geteste grasmaaiers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste grasmaaiers van Gardena door BesteProduct.nl

7,6
Met slechts 8,3 kilogram is deze Gardena PowerMax 1200/32 een echte lichtgewicht. Makkelijk te bedienen en op te tillen dus, dat merk je meteen. Andere grasmaaiers kunnen rustig het dubbele tot drievoudige wegen. Met een maaibreedte van 32 cm. trek je natuurlijk geen reusachtige stroken, maar misschien heb je dat ook helemaal niet nodig. Voor ongeveer 100 euro krijg je een maaier die nergens door de mand valt. De PowerMax boekt prima maairesultaten in onze testen, ook als het wat hobbelig werd en het gras lang en nat was.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,6
Gardena, het bekende tuingereedschap merk, levert met de PowerMax 1600/37 een sterke grasmaaier af. Het motorvermogen (1600w) en de maaibreedte staan in de naam (37cm) en dat zijn hogere waardes dan je gemiddeld op grasmaaiers vindt. Voor lange mensen is deze Gardena een ideale grasmaaier. Bij geen enkele grasmaaier die we hebben getest (tot nu toe), konden we de duwbeugel zo hoog instellen (114 cm). en dan het belangrijkste; gras maaien en mulchen doet de PowerMax 1600 uitstekend.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Een dikke 7 voor ieder onderdeel, dan heb je een ruim voldoende product in handen! De Gardena Powermax 1400/34 is een stevige en stabiele grasmaaier met een grote 40 liter opvangbak. Ondanks het lichte gewicht blijft deze grasmaaier mooi in balans en is het maairesultaat ook dik in orde. Verstelbaar in 5 standen en een 'handig' handvat. Het ontbreken van een mulching-functie en het korte snoer zijn minpunten, maar ondanks dat is een 7 zeker op zijn plaats.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,4
De Gardena Powermax 32 is een licht uitgevoerde grasmaaier. De machine is makkelijk te besturen, maar ook snel uit balans. Het monteren van de grasmaaier ging tijdens de test erg moeizaam en het bedieningspaneel oogt vrij fragiel. Voor een klein tuintje kan je de PowerMax 32 wel gebruiken. Het is verder allemaal echt wel voldoende, maar het houdt niet over. Een kleine voldoende is op zijn plaats.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Grasmaaier: de populairste merken