Volg ons

Babyliss haarstylers

Babyliss
Een haarstyler van Babyliss kopen? Bekijk alle verkrijgbare haarstylers van Babyliss in het onderstaande overzicht. Klik op de haarstylers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
570 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste haarstylers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste haarstylers van Babyliss door BesteProduct.nl

7,8
Met de C425E maak je makkelijk en vlot een weelderige bos strakke krullen. Simplistisch design in zwart en goud. Een handige klem zorgt ervoor dat je je haarlok makkelijker om de tang heen draait. De tang heeft een maat van 25 mm. Je kunt overigens ook kiezen voor de C419E van 19 mm, of de C432E van 32 mm. Per stuk kosten de tangen allemaal 35 euro. Niet duur als je het mij vraagt, de kooptip dan ook zeker verdiend.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
Bij de AS545E krulborstel van BaByliss ontvang je vier verschillen opzetstukken, dát wekt mijn interesse. Je krijgt een 50 mm borstel voor lang haar, een natural styling brush waarmee je je haar ontwart en in model brengt, een blaasmond voor snel voordrogen én een opzetstuk voor ontkrullen of volume creëren aan de wortel. Je zou dus alles in huis moeten hebben voor een variëteit aan kapsels. Behalve als je écht mooie dikke krullen wilt. Daarvoor moet je toch echt een krultang in huis halen. Tenzij je zelf al lichtelijk krullend haar hebt, dan accentueer je die met deze borstel nog even extra. Verder is de AS545E vooral geschikt om je haar natuurlijk te föhnen en te stylen. Aan jou de vraag of je daar 60 euro voor over hebt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,8
Met de C432E maak je in eenvoudig een weelderige bos strakke krullen. Het apparaat heeft een simplistisch design in zwart en goud. Het apparaat heeft een handige klem die ervoor zorgt dat je je haarlok makkelijker om de tang heen draait. De tang heeft een maat van 32 mm. Je kunt overigens ook kiezen voor de C419E van 19 mm, of de C425E van 25 mm. Per stuk kosten de tangen allemaal 35 euro. Niet duur als je het mij vraagt, zeker niet voor de prestaties die het levert.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
De C625E van BaByliss is een krultang waarmee je mooie losse krullen creëert. Het design is niet heel spannend, maar met de glanzend paarse kleur vind ik hem persoonlijk wel wel stijlvol. Onderaan de hete tang zit een klem die ervoor zorgt dat je je haarlok makkelijker om de tang heen draait. De diameter van de tang is 19 mm. BaByliss heeft overigens ook twee andere formaten van dit type krultang om grovere krullen te creëren. Namelijk de C632E met een diameter van 32 mm en de C638E met een diameter van 38 mm. Per stuk kosten de tangen allemaal 45 euro. Mijns inziens is dat een redelijk gemiddelde prijs.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Haarstyler: de populairste merken