Volg ons

Babyliss haarstylers vergelijken

Babyliss logo
Een haarstyler van Babyliss kopen? Bekijk alle verkrijgbare haarstylers van Babyliss in het onderstaande overzicht. Klik op de haarstylers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
492 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste haarstylers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste haarstylers van Babyliss door BesteProduct.nl

8,4
Naar mijn mening één van de beste stijltangen op de markt; deze lijn komt met meerdere soortgelijke stijltangen in verschillende prijscategorieën. Deze heeft er een opzetbare kam bij. Ideaal!
Noëlla van Velzen
Noëlla van Velzen
Rotterdam • 18 reviews
Lees de hele review
7,8
Met de C419E maak je een weelderige bos strakke krullen. De tang heeft een simplistisch design in zwart en goud. Handige klem die ervoor zorgt dat je je haarlok makkelijker om de tang heen draait. De tang heeft een maat van 19 mm. Je kunt overigens ook kiezen voor de C425E van 25 mm, of de C432E van 32 mm. Per stuk kosten de tangen allemaal 35 euro. Niet duur als je het mij vraagt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,1
Deze stevige en fijne föhnborstel zorgt voor zacht haar. De föhnborstel zelf oogt mooi en voelt kwalitatief sterk aan. De ronddraaiende borstelkop is echt fijn als je hem even doorhebt. Er worden twee borstelkoppen bij geleverd van 50 én 40 mm. Er zitten drie temperatuurstanden op waaronder een coolshot, maar deze wordt helaas niet ‘cool’. Het model op de verpakking heeft mooie grove en zachte krullen. Helaas heb ik dit resultaat niet kunnen bereiken, wel enigszins golvend haar en een mooi gepolijst kapsel met het gevoel of ik net van de kapper kom. Voor mij was dat goed genoeg maar wil je echt krullen zou dit resultaat kunnen tegenvallen.
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 19 reviews
Lees de hele review
7,5
Ik twijfel of ik de BaByliss C1600E Curl Secret Optimum aan kan raden of niet. Naar mijn mening wordt het krullen van dik haar met dit apparaat een behoorlijk tijdrovende klus. De autocurler is geschikt voor slechts kleine plukjes tegelijk, anders loopt hij vast. Ook moet ik persoonlijk het apparaat langer dan normaal dichtgeknepen houden, omdat ik er anders slechts een lichte golf onderin mijn haar aan over houdt. Ik geef ‘m verder wel het voordeel van de twijfel, omdat ik weet dat ik over het algemeen moeilijk te krullen haar heb. Ook word ik wel enthousiast van het innovatieve systeem. Toch wil ik erbij vermelden dat je zeker goedkoper uit kunt zijn en voor mijn haar mooiere krullen kunt maken met andere modellen. Je moet je dus van te voren goed afvragen, waarom je dit product zou willen en welke haar je van nature hebt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review

Haarstyler: de populairste merken