Volg ons

De beste headsets vergelijken

t/m
393 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste headsets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste headsets door BesteProduct.nl

7,1
De Sennheiser GSP 370 laat me met een dubbel gevoel achter. De headset is zeer geschikt voor games waarbij kleine geluiden zoals voetstappen belangrijk zijn. Ook muziek is geen enkel probleem, maar de afname in geluidskwaliteit door de draadloze verbinding is dan wel hoorbaar. Helaas is de bouwkwaliteit wat minder goed. Sennheiser gebruikt veel plastic gebruikt en dat doet af aan de kwaliteit van het geluid.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,4
De Logitech Zone Wired is een betaalbare on-ear-headset die vanwege zijn usb-c- en usb-a-poorten werkt met smartphones, tablets en computers. De headset zit lekker als je van on-ear houdt, maar kan drukkend aanvoelen als je meer fan bent van een over-ear-model. De Zone Wired filtert een deel van je omgevingsgeluiden weg en heeft een goede microfoon die automatisch uitgaat als je ‘m inklapt. Ook handig zijn de multifunctionele knoppen in het – minder prettige – snoer en de goede integratie met videobeldiensten als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom. De headset klinkt prima en kan daarom ook gebruikt worden om muziek te luisteren tijdens het werken of studeren.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
6,4
Wie op zoek is naar een over-ear headset voor een zacht prijsje moet absoluut even bij Trust kijken. Voor amper 45 euro haal je een leuke headset in huis met prima geluidskwaliteit en een microfoon waar je goed verstaanbaar mee bent. Van de bouwkwaliteit mag je echter niet te veel verwachten met erg veel plastic en duidelijk zichtbare schroefjes. Voor je over gaat op de aanschaf van een GXT 488 is het belangrijk dat je hem eerst even uitprobeert. Uit rondgang op de redactie blijkt namelijk dat de hoofdtelefoon niet bij iedereen even lekker zit.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,4
Een voordeel van de Voyager 5200 is zijn eenvoud. Gemakkelijk in gebruik en bediening. Maar het schiet te kort in zijn geluidsweergave. De tegenpartij verstaat je duidelijk, maar de geluidskwaliteit is erg matig. Met een gemiddelde prijs van 100 euro is het ook nog eens een redelijk prijzige headset. Er zijn headsets te verkrijgen in deze prijsklasse met beter geluid. Wél heeft het erg goede wind- en ruisonderdrukking.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review

Headset: de populairste merken