Volg ons

De beste headsets vergelijken

t/m
915 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste headsets door BesteProduct.nl


Meest recent geteste headsets door BesteProduct.nl

6,4
Een voordeel van de Voyager 5200 is zijn eenvoud. Gemakkelijk in gebruik en bediening. Maar het schiet te kort in zijn geluidsweergave. De tegenpartij verstaat je duidelijk, maar de geluidskwaliteit is erg matig. Met een gemiddelde prijs van 100 euro is het ook nog eens een redelijk prijzige headset. Er zijn headsets te verkrijgen in deze prijsklasse met beter geluid. Wél heeft het erg goede wind- en ruisonderdrukking.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 41 reviews
Lees de hele review
7,5
Sporters, opgelet! De Trekz Air is de nieuwste bone conduction hoofdtelefoon van Aftershokz. Wat mij betreft de ideale oplossing voor veilig en comfortabel muziek luisteren tijdens het hardlopen. Het geluid wordt bij dit type headphones niet via je oren, maar via je jukbeen doorgegeven. Voor mij niets nieuws, ik was al een gelukkige gebruiker van de Trekz Titanium, het vorige model. Is de Air een verbetering? Ja, maar geen revolutionaire. Het design en het draagcomfort zijn de voornaamste verbeterpunten. En hoewel de geluidskwaliteit iets verbeterd is, blijft ‘ie op dit vlak niet overtuigend. De prijs van 170 euro is OK, maar had ik graag iets lager gezien. Op dit moment kost de Titanium minder dan 100 euro. En die ‘gouwe ouwe’ doet het bijna net zo goed.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 116 reviews
Lees de hele review
8,6
Wow! Wat een bas heeft deze jongen in zich! Ook de midden- en hoge tonen zijn erg helder. Als je van muziek houdt met veel bas, dan is dit de headset die je moet hebben. Deze headset kost gemiddeld €120, een redelijke prijs als je kijkt wat je ervoor krijgt. Het enige minpuntje is dat er geen bas boost knop op zit. Wil je dit wel, dan kun je beter de MDR-XB950BT nemen voor nagenoeg dezelfde prijs. Ook heeft deze headset een accuduur waar weinig concurrenten tegenop kunnen.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 41 reviews
Lees de hele review
8,7
Dit is op alle vlakken een geweldige headset voor de gamers. Het apparaat zit geweldig op je hoofd (over ears) en het geluid is subliem. Kraakhelder geluid met diepe bassen. Ook ben je goed verstaanbaar via de microfoon. Hij is zowel bedraad als draadloos te gebruiken. Draadloos gaat hij zo’n 8 uur mee indien de RGB-verlichting wordt gebruikt, zonder RGB-verlichting is het ongeveer 12 uur. De gemiddelde prijs is 150 euro, maar deze prijs is gezien de prestaties op zijn plaats. Een echte aanrader!
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 41 reviews
Lees de hele review

Headset: de populairste merken