Volg ons

De beste headsets vergelijken

t/m
1265 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste headsets (meest recent)

7,5
Sporters, opgelet! De Trekz Air is de nieuwste bone conduction hoofdtelefoon van Aftershokz. Wat mij betreft de ideale oplossing voor veilig en comfortabel muziek luisteren tijdens het hardlopen. Het geluid wordt bij dit type headphones niet via je oren, maar via je jukbeen doorgegeven. Voor mij niets nieuws, ik was al een gelukkige gebruiker van de Trekz Titanium, het vorige model. Is de Air een verbetering? Ja, maar geen revolutionaire. Het design en het draagcomfort zijn de voornaamste verbeterpunten. En hoewel de geluidskwaliteit iets verbeterd is, blijft ‘ie op dit vlak niet overtuigend. De prijs van 170 euro is OK, maar had ik graag iets lager gezien. Op dit moment kost de Titanium minder dan 100 euro. En die ‘gouwe ouwe’ doet het bijna net zo goed.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 78 reviews
Lees de hele review
8,6
Wow! Wat een bas heeft deze jongen in zich! Ook de midden- en hoge tonen zijn erg helder. Als je van muziek houdt met veel bas, dan is dit de headset die je moet hebben. Deze headset kost gemiddeld €120, een redelijke prijs als je kijkt wat je ervoor krijgt. Het enige minpuntje is dat er geen bas boost knop op zit. Wil je dit wel, dan kun je beter de MDR-XB950BT nemen voor nagenoeg dezelfde prijs. Ook heeft deze headset een accuduur waar weinig concurrenten tegenop kunnen.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 30 reviews
Lees de hele review
8,7
Dit is op alle vlakken een geweldige headset voor de gamers. Het apparaat zit geweldig op je hoofd (over ears) en het geluid is subliem. Kraakhelder geluid met diepe bassen. Ook ben je goed verstaanbaar via de microfoon. Hij is zowel bedraad als draadloos te gebruiken. Draadloos gaat hij zo’n 8 uur mee indien de RGB-verlichting wordt gebruikt, zonder RGB-verlichting is het ongeveer 12 uur. De gemiddelde prijs is 150 euro, maar deze prijs is gezien de prestaties op zijn plaats. Een echte aanrader!
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 30 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
Het eerste wat mij op viel was het geweldige design. Je kunt zien dat Sony veel tijd heeft besteed aan een ontwerp dat eruit moest springen. Ook het geluid is erg zuiver met mooie midden en hoge tonen. Echter viel mij de bas iets tegen in vergelijking tot zijn goedkopere broertje de Sony MDR-XB650BT. Dit blijft natuurlijk ook een kwestie van smaak. Luister je veelal naar EDM en wil je een diepe bas, dan zou ik voor het goedkopere broertje gaan (prijs is gemiddeld €120). Maar wil je een headset die er qua design geweldig uit ziet en goed geluid heeft, dan kun je deze Sony MDR-100ABN zeker overwegen. Wél moet je rekening houden met een prijskaartje van maar liefst €300.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 30 reviews
Lees de hele review

Headset: de populairste merken