Volg ons

Sony hoofdtelefoons vergelijken

Sony logo
Een hoofdtelefoon van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1398 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Sony door BesteProduct.nl

8,2
De Sony WF-1000XM3 hebben eigenlijk maar één grote concurrent en dat zijn de Apple Airpods Pro. Als we de twee vergelijken kunnen we concluderen dat Apple het wint als het draait om design en formaat, terwijl Sony het voortouw neemt op het gebied van ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Met een prijs van ongeveer 180 euro is Sony ook nog eens 100 euro goedkoper dan Apple, waardoor de keus in ieder geval voor Android-gebruikers duidelijk zal zijn. Voor Apple-gebruikers blijven de Airpods Pro een goede optie door de uitstekende integratie met iOS.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 107 reviews
Lees de hele review
8,9
De Sony WH-1000XM3 is zonder meer de beste hoofdtelefoon met actieve noise canceling van het moment. Het neutrale design en uitstekende bouwkwaliteit maken dit een perfecte hoofdtelefoon voor in het openbaar vervoer, terwijl de noise canceling je virtueel verwijderen van de lawaaierige omgeving. De geluidskwaliteit is erg goed, maar kan nog niet meekomen met vergelijkbaar geprijsde hoofdtelefoons zonder ANC en met kabeltje. De prijs van 280 euro is fors, maar is gezien de uitstekende features geen slechte deal.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 107 reviews
Lees de hele review
8,6
In tegenstelling tot hippe merken als Beats en Marshall slaagt Sony er wél in om een uitstekende hoofdtelefoon in een modieus jasje te gieten. De WH-H900N h.ear on 2 valt namelijk op, terwijl de audiodrivers ook nog eens garant staan voor een uitgebalanceerde muziekweergave. Kortom, geen kunstmatig opgevoerde bas om de matige audioprestaties te camoufleren, maar een natuurgetrouw geluid dat recht doet aan het werk van artiesten. In combinatie met een prima actieve geluidsonderdrukking geniet je zelfs in de drukste omgevingen van je favoriete liedjes.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 10 reviews
Lees de hele review
8,2
De Sony MDR-XB950N1G valt meteen op. Het is een vrij grote en ook wat zwaarder gebouwede hoofdtelefoon. Twee eigenschappen die 'm meteen zeer degelijk doen aanvoelen. Al kan ik begrijpen dat 'ie voor sommigen hierdoor wat lomp oogt. Het design van de Sony is modern, maar niet erg vernieuwend. De oorschelpen zijn draaibaar en de hoofdband is aanpasbaar, waardoor hij goed op je hoofd past. Het geluid van de koptelefoon is rijk en vol, met name de bas presteert enorm bij films en muziek. De headphone doet exact wat je ervan verwacht op dit gebied. Het midden en hogere gebied klinken goed, hoewel ik de balans soms wat gek vond klinken. De noise-cancelling doet z'n werk naar behoren. Een goede koptelefoon met een paar kleine opmerkingen. Qua concurrentie steekt hij niet boven de rest uit. Desalniettemin zul je veel plezier beleven aan de MDR-XB950N1G.
Ronald van Eijsden
Ronald van Eijsden
Amersfoort • 4 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken