Volg ons

Sony hoofdtelefoons vergelijken

Sony logo
Een hoofdtelefoon van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
205 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Sony door BesteProduct.nl

7,2
Ben je op zoek naar een betaalbare hoofdtelefoon met degelijke active noise cancelling, dan zit je met de Sony WH-H900N goed. Je moet dan wel van bas houden, want er ligt een zeer duidelijke nadruk op de lage frequenties. De geluidskwaliteit is over het hele spectrum goed, maar helaas worden de middentonen af en toe wel overstemd door de versterkte bas. De bouwkwaliteit is redelijk goed en met keus uit vijf kleuren is er voor iedereen een passend exemplaar. Je haalt dus een zeer nette hoofdtelefoon in huis met een goede ANC en degelijke geluidskwaliteit.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,2
De Sony WF-1000XM3 hebben eigenlijk maar één grote concurrent en dat zijn de Apple Airpods Pro. Als we de twee vergelijken kunnen we concluderen dat Apple het wint als het draait om design en formaat, terwijl Sony het voortouw neemt op het gebied van ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Met een prijs van ongeveer 180 euro is Sony ook nog eens 100 euro goedkoper dan Apple, waardoor de keus in ieder geval voor Android-gebruikers duidelijk zal zijn. Voor Apple-gebruikers blijven de Airpods Pro een goede optie door de uitstekende integratie met iOS.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,9
De Sony WH-1000XM3 is zonder meer de beste hoofdtelefoon met actieve noise canceling van het moment. Het neutrale design en uitstekende bouwkwaliteit maken dit een perfecte hoofdtelefoon voor in het openbaar vervoer, terwijl de noise canceling je virtueel verwijderen van de lawaaierige omgeving. De geluidskwaliteit is erg goed, maar kan nog niet meekomen met vergelijkbaar geprijsde hoofdtelefoons zonder ANC en met kabeltje. De prijs van 280 euro is fors, maar is gezien de uitstekende features geen slechte deal.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
8,6
In tegenstelling tot hippe merken als Beats en Marshall slaagt Sony er wél in om een uitstekende hoofdtelefoon in een modieus jasje te gieten. De WH-H900N h.ear on 2 valt namelijk op, terwijl de audiodrivers ook nog eens garant staan voor een uitgebalanceerde muziekweergave. Kortom, geen kunstmatig opgevoerde bas om de matige audioprestaties te camoufleren, maar een natuurgetrouw geluid dat recht doet aan het werk van artiesten. In combinatie met een prima actieve geluidsonderdrukking geniet je zelfs in de drukste omgevingen van je favoriete liedjes.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 10 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken