Volg ons

SkullCandy hoofdtelefoons

SkullCandy
Een hoofdtelefoon van SkullCandy kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van SkullCandy in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
2191 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van SkullCandy door BesteProduct.nl

9,5
Geregeld krijg ik koptelefoons opgestuurd om te testen. Maar nog nooit was ik letterlijk zo weggeblazen als door de Skullcandy Crusher Wireless. Deze koptelefoon is in het bezit van ‘Haptic Bas’. Dit houdt in dat de bas duidelijk voelbaar is door de beweging van de speakers. Dit creëert een ontzettend diepe, dikke bas. Het overall geluid is magistraal. Tot nu toe is dit, helemaal gezien de lage prijs van gemiddeld 145 euro, niet alleen een kooptip, maar zeer zeker mijn ‘all time favorite’. Ik denk ook dat er niet snel een koptelefoon zal komen die dit geluid kan evenaren.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,2
De SkullCandy koptelefoons worden beter en beter. De geluidskwaliteit is wat mij betreft erg goed. Helder geluid en de bas is redelijk aanwezig. Deze Hesh 3 kost gemiddeld 129 euro. Vergelijkend met de SkullCandy Crusher Wireless (gemiddeld 150 euro), zou ik de Hesh 3 niet aanschaffen. De Crusher Wireless vind ik op alle fronten beter. Vergelijk het zelf en je hoort het meteen. Dit is die twee tientjes extra zeker waard. Heb je dit geld niet, dan zou ik even doorsparen. De sprong voorwaarts qua kwaliteit is te groot en het prijsverschil te klein om het niet te doen. Neemt niet weg dat de Hesh 3 in het bezit is van leuk geluid, wat ook nog eens prettig op je hoofd blijft zitten. Het is een robuuste koptelefoon die opklapbaar mee te nemen is. Is na 22 uur de accu leeg, dan gebruik je de ouderwetse 3,5mm jack.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken