Volg ons

Bose hoofdtelefoons vergelijken

Bose logo
Een hoofdtelefoon van Bose kopen? Bekijk alle verkrijgbare hoofdtelefoons van Bose in het onderstaande overzicht. Klik op de hoofdtelefoons om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
2062 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koptelefoon kopen: tips bij het kiezen van een koptelefoon [koopgids]
Sennheiser, BeyerDynamic, AKG en Sony: het zijn maar een aantal fabrikanten die bekend staan om het maken van koptelefoons. Inderdaad: de markt is groot en je moet veel keuzes maken wil je de beste koptelefoon voor jou kiezen, wan
Lees de koopgids

Best geteste hoofdtelefoons door BesteProduct.nl


Meest recent geteste hoofdtelefoons van Bose door BesteProduct.nl

8,0
De Bose QuietControl 30 is de headset die je moet hebben als je op zoek bent naar een in-ear hoofdtelefoon met uitstekende ANC en een goede accuduur. De hoofdtelefoon weet niet alleen andere geluiden goed te verwijderen, hij produceert zelf ook nog eens een prachtig geluid. De grootste problemen zijn de prijs en het design, want het apparaat straalt niet veel luxe uit en voor het zelfde geld biedt de concurrentie volledig draadloze oortjes die vergelijkbaar presteren.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,8
De Bose Noise Cancelling 700 kan gezien worden als de spirituele opvolger van de QC II en dat is gedeeltelijk gelukt. Bose heeft duidelijk verbeteringen doorgevoerd in het design. Van de industrieel en weinig stijlvolle QC II gaat Bose over naar een zeer gestileerde NC 700. Het resultaat is stijlvol, maar helaas waarschijnlijk ook minder duurzaam. De ANC is lichtelijk verbeterd en ook de geluidsweergave is net iets gedetailleerder met een grotere soundstage. De hoofdtelefoon heeft wel weer het typische Bose geluid, maar die weergave is erg smaakgevoelig.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Voor hiphop-, dance- en andere muziekliefhebbers die van een goede beat houden, is deze Bose uitermate geschikt. Als je een toch wat meer allround hoofdtelefoon wilt hebben en 150 euro te veel geld vindt voor een accessoire, kies dan een ander model.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Hoofdtelefoon: de populairste merken