Volg ons

De beste koffiezetapparaten vergelijken

Profiel foto Joanda Ringelink
Joanda Ringelink
Expert koffiezetapparaten
Een waterfilter in je koffiezetapparaat vermindert de chloorsmaak
Koffiezetters zijn bezig aan een opmerkelijke revival. Na de groeiende populariteit van espressomachine, groeit het aantal mensen dat een koffiezetapparaat koopt om een ouderwets bakkie filtergemalen koffie te zetten. Een modern koffiezetapparaat combineert alle voordelen van het ouderwetse aroma met de nieuwste technieken. De keuze van een koffiezetapparaat is groot. Behalve de filterkoffie kun je ook kiezen voor een apparaat met pads of een combimodel. Tip: neem een koffiezetapparaat met een waterfilter. De actieve kool vermindert smaak- en geurverstorende stoffen als chloor.
t/m
578 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl

6,4
De Bestron ACM8007BE wint de hoofdprijs als het om schattigheid gaat. Deze filterkoffiezetter is compact en ziet er in de goede zin van het woord 'lekker kneuterig' uit. De twee kleine meegeleverde kopjes dragen daaraan bij. De romantische sfeer wordt wel enigszins gedempt door de koffie, die scoort namelijk niet hoger dan een zesje. Ook is de bouwkwaliteit niet om over naar huis te schrijven en heb je geen extra mogelijkheden tot je beschikking. De prijs van 23 euro valt wel erg mee. Schattig, leuk, maar voor twee tientjes haal je een apparaat in huis dat betere koffie zet.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
De ACM1100G van Bestron onderscheidt zich als filterkoffiezetter met een geïntegreerde koffiemolen. Je kan dus zowel met bonen als gemalen bonen uit de voeten. De molen presteert verrassend goed en de bouwkwaliteit en bediening van het hele apparaat scoren een voldoende. De koffiesmaak beoordelen we met een zesje: voldoende, maar niet meer dan. Ondanks de geïntegreerde molen vinden we 85 euro dan wel wat aan de dure kant. Zeker als je beseft dat er goedkopere koffiezetters zijn die betere koffie maken. Die hebben dan echter geen ingebouwde molen. Als dat laatste voor jou een ‘must’ is, zou je voor deze Bestron kunnen gaan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
4,7
De Bestron ACM111Z koop je al voor twee tientjes. Met een dergelijk prijskaartje verwacht je niet veel en helaas is dat ook zo. Het compacte formaat en de thermosbeker vinden we een plus, maar daar houdt het positieve ook wel op. Het apparaat is fragiel gebouwd, oogt niet fraai en zet slechte koffie. Wij raden aan om een paar tientjes meer uit te geven als je een goed betaalbare koffiezetter zoekt. Beneden de 50 euro is er genoeg te kiezen, maar deze Bestron scoort een onvoldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,3
De Moccamaster KBGT 714 blinkt haast overal in uit. Dit filterkoffieapparaat overtuigde ons panel kenners met geweldige koffie, prima gebruiksgemak en een mooi design. Je haalt hiermee het beste uit de koffie naar boven. De kleine aanmerkingen, zoals de wat smalle opening van de thermoskan, nemen we graag op de koop toe. Is de 200 euro meer dan waard. Aanrader voor de echte koffieliefhebber!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken