Volg ons

De beste koffiezetapparaten vergelijken

Model.FullName
Joanda Ringelink
Expert koffiezetapparaten
Een waterfilter in je koffiezetapparaat vermindert de chloorsmaak
Koffiezetters zijn bezig aan een opmerkelijke revival. Na de groeiende populariteit van espressomachine, groeit het aantal mensen dat een koffiezetapparaat koopt om een ouderwets bakkie filtergemalen koffie te zetten. Een modern koffiezetapparaaat combineert alle voordelen van het ouderwetse aroma met de nieuwste technieken. De keuze van een koffiezetapparaat is groot. Behalve de filterkoffie kun je ook kiezen voor een apparaat met pads of een combimodel. Tip: neem een koffiezetapparaat met een waterfilter. De actieve kool vermindert smaak- en geurverstorende stoffen als chloor. Lees de belangrijkste tips in onze koopgids van koffiezetapparaten
t/m
546 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl

8,3
De Moccamaster KBGT 714 blinkt haast overal in uit. Dit filterkoffieapparaat overtuigde ons panel kenners met geweldige koffie, prima gebruiksgemak en een mooi design. Je haalt hiermee het beste uit de koffie naar boven. De kleine aanmerkingen, zoals de wat smalle opening van de thermoskan, nemen we graag op de koop toe. Is de 200 euro meer dan waard. Aanrader voor de echte koffieliefhebber!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
7,3
De Inventum KZ712D is compact, goed geprijsd en zet voldoende tot ruim voldoende filterkoffie. Met die combinatie sleept hij een kooptip in de wacht. Het LCD-schermpje op het apparaat werkt niet gebruiksvriendelijk, maar eenmaal ontcijferd kun je er je koffie nog wel een beetje mee finetunen. Ook zijn we kritisch op het afsluitdekseltje dat veel weerstand geeft. Geen foutloze koffiezetter, maar in deze prijsklasse scoort hij goed. Prima voor een bedrag van rond de 50 euro.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
7,1
Vind je normaal al gek genoeg? Dan is de Braun KF3120 een interessant filterkoffieapparaat voor jou. Dit apparaat heeft geen spannend design, geen toeters en bellen en geen bijzonder intense koffiesmaak. Wat het dan wel is? Een gewoon koffiezetapparaat die gewoon ruim voldoende koffie maakt. Voor 50 euro is dit een van de meest veilige keuzes die je kan nemen. Wie betere koffie wil, komt bij duurdere apparaten uit. Verdiend de kooptip op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review
7,9
De Espressions Junior EP1032 valt ons meteen op door zijn design. Mooi, degelijk en luxe zonder 'retro' of 'hip' te willen zijn. Dit filterkoffieapparaat past met z'n cleane en chique look in haast iedere keuken. Extra fijn vinden we dat vrijwel alle onderdelen los te koppelen zijn, van de douchekop tot het waterreservoir. Dat maakt hem fijn in zowel gebruik als onderhoud. De koffie is lekker, zoet en accentueert de donkere kant van de koffiebonen. Het prijskaartje van 200 euro is niet mals, maar wel degelijk gerechtvaardigd. Je krijgt duidelijk kwaliteit voor je geld.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 174 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken