Volg ons

Severin koffiezetapparaten vergelijken

Severin logo
Een koffiezetapparaat van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare koffiezetapparaten van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de koffiezetapparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
572 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Severin door BesteProduct.nl

5,6
Geen prijzen
De Severin KV 8062 Piccola Premium is een klein mooi koffie apparaat. Helaas maakt deze machine wel erg veel lawaai en zijn de bijzondere smaken zoals: latte macciato, cappuccino niet echt zoals ze horen te smaken. De gewone koffie is daarentegen wel erg lekker. Maar voor ruim 400 euro mag je wel wat meer verwachten. Voor zo'n bedrag vind ik het de aankoop niet waard.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
De Severin KA 4481 is een normale compacte koffiezetter die in ongeveer 8 minuten 10 kleine kopjes of 12 grote kopjes koffie zet. Dit apparaat neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht en heeft een goede afleesbare verdeling. Het vullen van de filter gaat eenvoudig en de prijs van minder dan 30 euro is prima te noemen.
Karin Wormeester
Karin Wormeester
Burgh Haamstede • 2 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Severin KA 9641 is een 'normaal ogende' koffiezetter. Hij past prima op de meeste aanrechten en zet binnen 10 minuten 8 normale kopjes koffie. Bij de koffiezetter worden 2 thermoskannen mee geleverd! Dat is erg fijn, alleen is het water doseren hiermee wel wat onhandig. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken en ook makkelijk in gebruik. Een ruim voldoende koffiezetapparaat voor een goede prijs.
Karin Wormeester
Karin Wormeester
Burgh Haamstede • 2 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
De Severin KA 5742 is een robuust ogende koffiezetter. Hij staat stevig op zijn plek en de uitvoering is modern te noemen. Het waterreservoir is als een waterkoker gebouwd, het water wordt eerst verhit en de koffie gaat pas lopen wanneer het water de juiste temperatuur bereikt heeft. Het geluid is ook typisch dat van een waterkoker. Het apparaat zet een lekker warm kopje koffie, maar is niet één van de snelste. Dus mensen wanneer je altijd haast hebt is dit zeker geen aanrader. Ook is dit apparaat door zijn hoogte niet geschikt om onder een keukenkastje te zetten. Dus niet geschikt voor kleine keukens.
Joanda Ringelink
Joanda Ringelink
Almelo • 9 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken