Volg ons

Moccamaster koffiezetapparaten vergelijken

Moccamaster logo
Technivorm-Moccamaster is een koffiemachine-merk van eigen bodem. Het bedrijf zag in 1964 te Elst het levenslicht. De machines van Moccamaster worden met de hand gemaakt en zetten uitsluitend filterkoffie. Een bewuste keuze van het Nederlandse merk. Moccamaster belooft een lange levensduur en geeft 5 jaar garantie op hun producten. Daarnaast is er duidelijk veel aandacht besteed aan het design. Al dit moois komt wel met een prijskaartje. Koffiemachines van Moccamaster bevinden zich in het dure segment. Begin 2018 scoorde het KBGT-model nog een ereplaats in onze aanraders op AD.nl.
t/m
451 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koffiezetapparaat: advies en tips voor kopen koffiezetapparaten

Best geteste koffiezetapparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koffiezetapparaten van Moccamaster door BesteProduct.nl

8,3
De Moccamaster KBGT 714 blinkt haast overal in uit. Dit filterkoffieapparaat overtuigde ons panel kenners met geweldige koffie, prima gebruiksgemak en een mooi design. Je haalt hiermee het beste uit de koffie naar boven. De kleine aanmerkingen, zoals de wat smalle opening van de thermoskan, nemen we graag op de koop toe. Is de 200 euro meer dan waard. Aanrader voor de echte koffieliefhebber!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,0
De Moccamaster KBG 741 AO zie je niet over het hoofd. Een felle kleur (in mijn geval knalgeel) gecombineerd met zwart en een origineel, eigen design. Wel eentje waar je van moet houden natuurlijk. Je bedient dit apparaat met groots gemak en je zet er lekkere filterkoffie mee. Komt geen handleiding bij kijken. Ook het schoonmaken is erg simpel en gaat snel. Enige minpuntje aan het apparaat is het prijskaartje. Het prachtige (Nederlandse) design kost je zo'n 180 euro. Een flinke smak geld voor een filterkoffieapparaat. Dat is de reden waarom ik 'm persoonlijk niet zou kopen, maar je haalt er absoluut wel kwaliteit mee in huis.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De Moccamaster Cup-One is een mini-koffieapparaat, waarmee je filterkoffie zet. En dat doet dit apparaat bijzonder goed. De koffie is lekker heet en prima van smaak. De bijbehorende beker houdt het ook lang op temperatuur. Het apparaat ziet er oerdegelijk uit en is makkelijk in het onderhoud. Het is een klein apparaat, hiermee zet je dus niet makkelijk koffie voor een huis vol visite. Met een aanschafprijs van 145 euro is 'ie voor mij dan ook aan de dure kant. Is dat voor jou geen probleem, of wil je gewoon snel een bakkie voor je naar je werk gaat? Dan haal je hiermee een prima apparaat in huis.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
8,9
Zoek je een strak vormgegeven filter koffiezetapparaat waarmee je snel, stil, goede bakken koffie wilt zetten? Niet verder zoeken, beter ga je niet vinden. Ook nog eens Nederlands glorie. Heb je weinig te besteden, dan is de 170 euro wat aan de forse kant. Heb je meer te besteden en woon je klein? Overweeg dan een espresso apparaat.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Koffiezetapparaat: de populairste merken