Volg ons

De beste koortsthermometers vergelijken

t/m
41 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste koortsthermometers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste koortsthermometers door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
De Alecto Baby BC-27 is een oorthermometer die uitblinkt in zijn eenvoud. Deze oorthermometer van slechts 25 euro komt met handige bewaardoos die de sensor beschermt van viezigheid. Door het gebruik van slechts een enkele knop is het zeer eenvoudig om het de thermometer te gebruiken. Het scherm is aan de kleine kant, maar is toch duidelijk leesbaar en kan ook afgelezen worden in het donker. Helaas maakt deze oorthermometer geen gebruik van wegwerphoesjes en zul je hem dus na elk gebruik schoon moeten maken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
5,9
Geen prijzen
Braun is een gevestigd merk op het gebied van oorthermometers, maar is te lang blijven hangen in de oude stijl. Hoewel het ontwerp met slechts één knop erg simpel is, ontbreekt er een hoop functionaliteit die de concurrentie wel heeft. Daarnaast is het scherm buitengewoon slecht en kost het te veel moeite om de batterijen te vervangen. Braun levert 21 sensorhoesjes mee, meer hoesjes zijn online bij te bestellen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De Medisana TM 750 is een oorthermometer die luxe aanvoelt en ook makkelijk is in gebruik. Het scherm is duidelijk leesbaar en heeft verlichting zodat hij ook in het donker te gebruiken is. In het beschermkapje zit een gat bij de sensor die waarschijnlijk nodig is voor de voorhoofdfunctie, maar is niet erg hygiënisch omdat de thermometer geen gebruik maakt van wegwerphoesjes. De voorhoofdfunctie raden we ook niet aan als standaard-meting, maar is wel handig in het geval van een oorontsteking.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
Deze oorthermometer van Cresta is enorm simpel in gebruik, maar mist daardoor een aantal belangrijke features die andere merken wel bieden. Voor ongeveer 24 euro haal je deze thermometer al in huis, maar het optie-pakket is voor die prijs eigenlijk te mager. Het scherm is duidelijk leesbaar, maar mist verlichting waardoor dit apparaat niet gebruikt kan worden in het donker. Het gebruiksgemak is echter uitstekend door het gebruik van twee duidelijke knoppen. De twintig meegeleverde sensorhoesjes zijn makkelijk aan te brengen met een plastic ringetje. De Cresta TH838 is dus de ideale oorthermometer voor iemand die iets simpels zoekt, maar voor meer functionaliteit heeft de soms goedkopere concurrentie meer te bieden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Koortsthermometer: de populairste merken