Volg ons

De beste kruimelzuigers vergelijken

t/m
146 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste kruimelzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste kruimelzuigers door BesteProduct.nl

8,1
De Black & Decker DVJ325BFSP is een fraaie, stevige kruimeldief met een zeer goede zuigkracht. De luidruchtige turbostand heb je vaak niet eens nodig, ook zonder extra power zuigt ‘ie vrijwel alles zonder problemen op. Het huisdierenmondstuk met gemotoriseerde borstel presteert ruim voldoende en het apparaat ligt fijn in de hand. Naast de decibellen kunnen we alleen nog maar kritisch zijn op de prijs, ruim 100 euro voor een kruimelzuiger is niet mis. Het kan goedkoper, daarentegen zien we de kwaliteit wel degelijk terug. Daarom ook een verdiende kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
5,1
Met een prijskaartje van 24 euro is de Bestron AVC225W echt een budgetmodel onder de kruimeldieven. Met de slechte bouwkwaliteit hadden we kunnen leven, maar ook de zuigkracht levert niet. Bij iets zwaarder vuil laat hij het afweten en water wordt zelfs weer terug gespuwd. De kleine voordelen als het lichte gewicht en geringe geluid maken dat niet goed. Voor een goede kruimeldief moet je meer uitgeven, spaar dus nog maar even door.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,8
Haast alles is mannelijk aan deze kruimelzuiger. Star Wars-achtig design, zwart met zilvere kleuren en draagt de stoere naam ‘Gator’. Met 1,6 kilogram en het zwaartepunt achterin, is deze in het gebruik ook een van de zwaardere modellen die we hebben getest. Het apparaat is vervaardigd van stevig kunststof en heeft met 34 centimeter een compact formaat. De zogenaamde turboborstel (was ‘ie al niet mannelijk genoeg?) is geschikt voor het verwijderen van dierenharen, de uitschuifbare zuigmond is gemaakt door kieren en smalle plekken. Het stofreservoir is verduisterd om de inhoud te kunnen zien, zonder alle (vieze) details meteen te tonen. In het reservoir bevindt zich het filter, dat bestaat uit een dubbellaags systeem dat gemakkelijk uit elkaar te halen is. Een laatste puntje van kritiek: het geluid is met 69 dB op papier niet het luidst, maar wel een van de meest storende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,8
De Einhell TE-VC ziet eruit als gereedschap voor in de schuur, maar is toch echt een kruimelzuiger. Stoer rood met zwart design en voorzien van diverse accessoires. Een mondstuk voor huisdierharen ontbreekt, maar daar krijg je wat anders voor terug. Naast o.a. een groot vloermondstuk kun je met de 47 centimeter lange buis deze kruimelzuiger ook als veredelde stofzuiger gebruiken. We zien ‘m zo in een caravan staan. Prestaties en gebruiksgemak zijn zeer goed, het apparaat bedient opvallend makkelijk en licht. De gebruiksduur van 13 minuten vinden we prima, maar let op: de accu zit niet bij de prijs inbegrepen. Met accu (40 euro) en acculader (30 euro) erbij kost deze Einhell je 110 euro. Als je kan leven met de ‘gereedschap-look’ vinden we de prijs wel in verhouding staan tot de prestaties.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review

Kruimelzuiger: de populairste merken