Volg ons

De beste kruimelzuigers vergelijken

t/m
123 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste kruimelzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste kruimelzuigers door BesteProduct.nl

8,7
De Bosch BHN2140L is een onopvallende kruimelzuiger met opvallende resultaten. De zuigkracht is enorm goed en het apparaat weet ons testparcours dus ook prachtig schoon te krijgen. Wel missen we een mondstuk met borstel voor hardnekkig vuil in een tapijt. Het handzame formaat en de prettige gewichtsverdeling zorgen er voor dat iedereen deze kruimelzuiger moeiteloos kan gebruiken. Daarnaast is de bouwkwaliteit uitstekend en blijft de Bosch BHN2410L lekker lang doorzuigen op de batterij.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 91 reviews
Lees de hele review
6,9
Voor ongeveer 93 euro haal je deze AEG HX6-27BM kruimelzuiger in huis, maar dat vinden we hem niet waard. Hoewel de zuigkracht goed is, laat hij toch een spoor achter en de handige wieltjes werken in de praktijk juist negatief. Daarnaast is de batterijduur, zeker voor dit prijspunt, erg ondermaats. Wel is het apparaat makkelijk om te bedienen en is ook het legen van de bak zeer eenvoudig.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 91 reviews
Lees de hele review
8,1
De Sencor SVC 190 is zijn 30 euro absoluut waard. De kruimelzuiger is misschien niet altijd even krachtig als de (veel) duurdere concurrentie, maar is wel enorm eenvoudig in gebruik. Door het lage gewicht, prettige handvat en handige afvalbak is het voor iedereen een eitje om met dit apparaat de bij te springen in het huishouden. De Sencor is zelfs in staat om vloeistoffen te zuigen, waardoor hij nog veelzijdig is ook! Om het plaatje compleet te maken ziet de kruimelzuiger er leuk uit en is de accuduur uitstekend.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 91 reviews
Lees de hele review
8,1
Haast alles is mannelijk aan deze kruimelzuiger. Star Wars-achtig design, zwart met zilvere kleuren en draagt de stoere naam ‘Gator’. Met 1,6 kilogram en het zwaartepunt achterin, is deze in het gebruik ook een van de zwaardere modellen die we hebben getest. Het apparaat is vervaardigd van stevig kunststof en heeft met 34 centimeter een compact formaat. De zogenaamde turboborstel (was ‘ie al niet mannelijk genoeg?) is geschikt voor het verwijderen van dierenharen, de uitschuifbare zuigmond is gemaakt door kieren en smalle plekken. Het stofreservoir is verduisterd om de inhoud te kunnen zien, zonder alle (vieze) details meteen te tonen. In het reservoir bevindt zich het filter, dat bestaat uit een dubbellaags systeem dat gemakkelijk uit elkaar te halen is. Een laatste puntje van kritiek: het geluid is met 69 dB op papier niet het luidst, maar wel een van de meest storende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Kruimelzuiger: de populairste merken