Volg ons

Asus laptops en notebooks vergelijken

Asus logo
Een laptop en notebook van Asus kopen? Bekijk alle verkrijgbare laptops en notebooks van Asus in het onderstaande overzicht. Klik op de laptops en notebooks om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
932 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Video: laptop kopen in 8 stappen
Laptops zijn populair om meerdere redenen. Ze zijn draagbaar, je kunt er mee op Facebook, films kijken, maar je kunt er bovenal een hoop werk mee verzetten. Waar je een laptop voor gebruikt, is voor iedereen anders. Als je een nieuwe nodig hebt, is het dan
Lees de koopgids

Best geteste laptops en notebooks door BesteProduct.nl


Meest recent geteste laptops en notebooks van Asus door BesteProduct.nl

8,3
De Asus ROG G703GXR is een fantastische laptop, mits je tot een zeer specifieke doelgroep behoort. Hij is uitzonderlijk groot en zwaar, kost een vermogen, maar presteert op een ongekend niveau. Je gaat dit beest dus niet dagelijks meeslepen naar werk of school, alleen af en toe naar een LAN-party is het overwegen waard.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 89 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Een fijne, compacte laptop die tevens te gebruiken is als tablet. Het full hd 12,5" touchscreen scherm is kraakhelder en heeft mooie kleuren. Met Windows 10 start het toestel erg snel op. Met een Intel Core M-5Y10 en 4 GB geheugen is de Asus lekker snel en zuinig met zijn accu. Dit maakt het een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Door zijn compacte formaat en handige 2-in-1 functie voor gebruik als laptop en tablet is dit toestel een aanrader voor mensen die veel onderweg zijn.
Marco Huismans
Marco Huismans
Breda • 8 reviews
Lees de hele review

Laptop en notebook: de populairste merken