Volg ons

Severin melkopschuimers vergelijken

Severin logo
Een melkopschuimer van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
130 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van Severin door BesteProduct.nl

8,8
De Severin SM 3585 is een prachtige melkopschuimer met een zacht prijsje. Voor ongeveer 56 euro is het zeker niet de goedkoopste melkopschuimer in de winkels, maar de kwaliteit van het product is uitstekend. De bediening is eenvoudig, maar toch is de functionaliteit beter dan dat van de meeste andere melkopschuimers. Het enige dat nog toegevoegd zou kunnen worden is een temperatuur-instelling, maar dat wordt alleen geboden in veel duurdere modellen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,5
Een melkschuimer is voor mij echt een luxe product in de keuken. Het is dan wel belangrijk dat het apparaat ook handig is in gebruik. Dat is de Severin SM 3582 melkopschuimer zeker. Behalve dat dit apparaat lekkere schuim geeft voor op de koffie, kun je 'm ook leuk op je aanrecht laten staan. Hij mag zeker gezien worden! Zeker een aanrader wanneer je een cappuccino-liefhebber bent. Het dikke eindcijfer en de kooptip vind ik dan ook zeker verdiend.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Severin SM 3592 melkopschuiver vind ik vooral geschikt voor op vakantie, of wanneer je een melkschuimer graag wil uitproberen. Voor een zeer lage prijs kun je hiermee prima schuim maken. Dit apparaatje is lekker klein, licht en compact, maar het staafje oogt niet heel solide. Er gaan batterijen in en verder is er maar één aan- en uitknop. Niet veel mogelijkheden dus, maar daarentegen wel érg simpel! Wil je voor een prikkie eens proberen of een melkopschuimer iets voor je is, dan is de SM 3592 een dikke aanrader!
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
8,1
Met zijn melkopschuimers op inductie blijft Severin zich onderscheiden in de markt. De meeste van die melkopschuimers kenmerken zich door uitstekende schuim, gemakkelijk schoon te maken, maar wel een (te) groot formaat. De Severin SM 9685 vormt daarop geen uitzondering. Met instelbare temperatuur en een apart vuldeksel voor chocolademelk verdient deze verrekte handige melkopschuimer bonuspunten.
Eelko Wester
Eelko Wester
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken