Volg ons

Solis melkopschuimers vergelijken

Solis logo
Een melkopschuimer van Solis kopen? Bekijk alle verkrijgbare melkopschuimers van Solis in het onderstaande overzicht. Klik op de melkopschuimers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
128 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste melkopschuimers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste melkopschuimers van Solis door BesteProduct.nl

7,3
Hartstikke goede melkopschuimer, deze Cremalatte 869 van Solis. Een stille jongen die lekker luchtig schuim maakt en een prima degelijk design heeft. Doet er met drieënhalve minuut wel iets langer over dan gemiddeld. Daarnaast ligt de prijs met 80 euro een paar tientjes hoger dan wat je doorgaans betaalt voor deze kwaliteit. Hierdoor mist hij net de kooptip, maar dat doet niets af aan de prima prestaties.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
We kunnen haast niet bedenken wat je nog meer van een melkschuimer kan verwachten. Met dit heftige prijskaartje van 140 euro mag dat ook wel. De Solis Cremissimo heeft een sterke en fraaie constructie en lijkt eigenlijk niet eens op een melkopschuimer. Meer een soort high-tech keukenmachine. Groots in formaat, maar ook in daden. Je kan tot in detail de temperatuur zelf bepalen die exact overeenkomt met wat je instelt. Het schuim is zoet, lobbig en luchtig. Nadien kan de melkkan zo in de vaatwasser. Duur en groot, maar heeft alles wat je cappuccino-hartje begeert.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Melkopschuimer: de populairste merken