Volg ons

De beste navigatiesystemen vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert navigatiesystemen
Losse navigatiesystemen sneller en groter scherm
Door de opkomst van navigatiesoftware in de smartphone hebben losse navigatiesystemen wat aan populariteit ingeperkt, maar nog steeds kopen veel automobilisten een navigatiesysteem voor in de auto. In vergelijking met smartphones bieden losse navigatiesystemen een aantal voordelen. Zo is het beeldscherm vaak groter, waardoor je een beter en duidelijker overzicht hebt en minder vaak verkeerd rijdt. Navigatiesystemen zijn gemaakt voor navigeren en doen daardoor vaak veel sneller hun werk. Vooral handig als de route herberekend moet worden. Daarnaast ben je met een navigatiesysteem niet afhankelijk van mobiel internet. Vooral in het buitenland kunnen de kosten van navigeren op je smartphone ongemerkt oplopen.
t/m
231 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Tips voor het kopen van navigatiesystemen
Kies een goed afleesbaar scherm, beluister de stem en zoek jouw ideale systeem. BesteProduct geeft tips voor kopen van een navigatiesysteem.
Lees de koopgids

Best geteste navigatiesystemen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste navigatiesystemen door BesteProduct.nl

8,6
Voor 160 euro heb je met de TomTom Go Basic 5 een compleet navigatiesysteem. Je kan 'm updaten via wifi zonder tussenkomst van een computer en met veel mogelijkheden om zelf routes te maken op je smartphone of tablet. Ook is het beeldscherm goed leesbaar, goed te bedienen en heeft veel instelmogelijkheden. Wil je 'm op een motor gebruiken, hou er dan rekening mee dat hij niet waterdicht is en dat de zichtbaarheid bij fel zonlicht een stuk minder is.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
9,2
'Slimmer en sneller dan ooit', is de slogan waarmee dit navigatie-systeem wordt geïntroduceerd. Wat mij betreft hebben ze gelijk. Er zijn diverse extra mogelijkheden zoals: updaten via wifi, een geïntegreerde SIM-kaart, handsfree bellen, stembesturing en je routes plannen op je telefoon. Ook zijn gratis Lifetime Maps, verkeersinformatie en flitserupdates allemaal inbegrepen. Het 6 inch scherm is erg gemakkelijk af te lezen en te bedienen. De magnetische raamhouder zorgt voor een erg gemakkelijke plaatsing in en verwijdering uit de auto. Hij start ook nog eens snel op, is snel in het berekenen en het herberekenen van de route. Voor mij een aanrader.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
8,6
Geen prijzen
Na een dikke 5000 km met de TomTom Rider 410 Premium te hebben gereden, kan ik concluderen dat hij een kooptip verdient. Niet alleen kom je op de snelste manier op je bestemming aan, maar hij heeft erg veel mogelijkheden voor alternatieve routes. Alternatieve routes in bijvoorbeeld de Ardèche (Frankrijk) brachten mij op weggetjes waar ervaring met motorrijden nodig is. Bediening van het touchscreen met handschoenen lukte prima. De beperkte afmetingen van de 410 maakt het meenemen in bijvoorbeeld je motorjas gemakkelijk. Lifetime TomTom Traffic, flitsers en kaarten geeft het voordeel dat je geen dure updates hoeft te kopen. In sommige situaties is het handig om de Rider in verticale positie te plaatsen.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
7,2
De recreatieve fietser, die niet geïnteresseerd is in functies die hij toch niet gebruikt. Maar ook voor de wandelaars die prachtige wandeltochten willen maken. De Mio Cyclo 200 is een fietscomputer met GPS navigatie met een groot 3.5 inch scherm. Hij is heel erg gebruiksvriendelijk en met zijn accuduur van ongeveer 9 uur kun je redelijk lange fietstochten maken. Soms reageert hij te traag waardoor je kortstondig gedesoriënteerd kunt raken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Navigatiesysteem: de populairste merken