Volg ons

Garmin Zumo 660

Geen prijzen
  • Afmetingen scherm: 4,3 inch
  • Kaarten: europa
  • TMC: Nee
Bekijk de specificaties

Reviews van de Garmin Zumo 660

Gemiddelde score gebruikers

6,2
Gebruikers zijn niet enthousiast over de Zumo 660 van Garmin. Een gemiddelde van 6,2 uit 58 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Navigatiesysteem.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,8
Ik heb de 660 sinds mijn motor, ...
Door tooN1961 op 25-3-2016

Ik heb de 660 sinds mijn motor, in 2012 en gebruik om nog steeds naar volle tevredenheid. Inmiddels een wat gedateerd ding, maar hij doet 't nog goed. Lang bezig geweest om de instellingen zodanig te krijgen dat hij doet wat ik wel, maar die mogelijkheid is er dan ook.
Garmin Basecamp doet nu eindelijk ook 'kronkelroutes' en dat is fijn. Het is een groot product, met veel opties, maar op 't internet zijn 15000 tutorials te vinden.
Je kan muziek erop zetten, maar de audio is redelijk waardeloos, dus dat heb ik er maar weer afgehaald. De spraak instructies komt via de SENA Bluetooth headset luid en duidelijk binnen.
Wat mij betref nog steeds een topper.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Anoniem
18-10-2014
"Garmin = frustratie"

Zie hierboven.

- - -

Sterke punten: Geen.
Zwakke punten: Downloaden van updates nieuwe map leidt alijd tot gezeur en werkt niet of slecht. Daarbij is klantenservice slecht te bereiken of niet in staat om te helpen....
In bezit: Een paar dagen
Via BesteProduct.nl

3,4
Tot op heden een droef ding. De ...
Door Leptonnl op 30-6-2014

Tot op heden een droef ding. De aanwijzing op de snelweg is een fuchsiarode lijn op de rode snelweg. Ra Ra waar moet je heen. Hij heeft geen mogelijkheid tot verkeersmelding en daarnaast heb ik nog niet kunnen vinden hoe ik het ding laat zeggen welke kant je op moet. Op de motor is dat geen punt, want dan hoor je toch niets, maar in de auto lastig.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,5
Gebruik hem haast dagelijks auto en op ...
Door glas39 op 22-6-2014

Gebruik hem haast dagelijks auto en op de motor ik heb hem Quispel gekocht in 2009 en hij brengt mijn waar ik wezen moet

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

2,8
Mijn advies. DE 660 NIET KOPEN. <br/> <br/>Doe ...
Door Hans 45 Nijmegen op 12-6-2014

Mijn advies. DE 660 NIET KOPEN.

Doe je het toch dan veel succes met alle storingen en uitval die je zal gaan krijgen.

Mijn eerste 660 kocht ik mei 2013. Deze gaf meteen problemen. Viel spontaan uit tijdens het rijden, geluidsweergave bij navigatie viel uit, problemen met de mp3 speler, Als je opstarte kreeg je steeds hetzelfde nummer te horen, of je kreeg, heel apart Duits gesproken boeken te horen... en bij navigatie werd een groen gekleurd scherm zonder straten zichtbaar. Kortom grote ergernis.

Welnu de eerste 660 werd door Garmin na 3 weken geruild voor een 2e 660. Die had dezelfde problemen als de eerste. Die tweede is geruild voor een derde 660. En ja hoor weer dezelfde problemen als de voorgangers.

Nu heeft Garmin die 660 geruild voor een 590 en ben ik gelukkig van die 660 af.

Ik heb het idee gezien de vele negatieve reacties op de 660 dat dit voor Garmin een totaal mislukt apparaat is. Een paar doen het goed maar velen hebben klachten. Ik had het geluk dat Garmin mijn 660 wilde ruilen voor een 590.

En die 590 heb ik nu 2 dagen. Dus even afwachten maar tot nu toe zonder storingen.

En jongens wat is die 590 vergeleken met de 660 een verbetering. Echt mijn indruk tot nu toe: het is een aanrader.

Dan als pluspunt. In het contact met Garmin zijn de garantie claims vlot en zakelijk afgewerkt. Ook de upgrade door Garmin naar een 590 ging zonder verdere discussie. Dus de service naar mij toe was goed te noemen.

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

6,7
De Garmin 660 heb ik nu 4 ...
Door Steffen op 3-6-2014

De Garmin 660 heb ik nu 4 jaar in bezit waarbij ik hem alleen tijdens vakanties heb gebruikt. Op het navigatiesysteem heb ik niet veel aan te merken, maar de duurzaamheid is ver te zoeken. De voedingskabel richting de accu is een heel dun kabeltje die spontaan is gebroken. Nu is dat niet zo heel erg, maar tijdens de vakantie komt dat niet zo heel goed uit. Sinds vorige week kan de Garmin geen satellieten meer lokaliseren. Waarschijnlijk is de interne antenne nu stuk (probleem dat vaker voorkomt zoals ik op internet lees). Ik hoor ook wat los zitten in het navigatiesysteem als ik het heen en weer beweeg. Op het navigatiesysteem zelf heb ik niet zoveel op aan te merken, maar de kwaliteit vind ik niet heel goed.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Anoniem
21-12-2013
"Zumo 660"

Heb zelfs een dagcursus gevolgd bij Garmin in Evere (Brussel). Daar lachte men gewoon alle kritiek weg, hoewel ze het probleem zelf niet konden oplossen of verklaren.

- - -

Sterke punten: Geen.
Zwakke punten: Te veel is op te noemen.
In bezit: 1-2 jaar
Via BesteProduct.nl

6,0
Speedy
15-8-2013
"Na 2 jaar gebruik"

Ik rijd vooral bergwegen: Zwarte Woud, Alpen, e.d. niets dan problemen en haperingen tijdens het rijden van een voorgeprogrammeerde route.

- - -

Sterke punten: Routes plannen op je PC.
Zwakke punten: Heel wat. Bij 360° bochten loopt hij steeds na en krijgt men steeds maar "omkeren". Geregeld straten aangeven die er totaal niet zijn of geweest zijn. Satellietontvangst in tunnels slechter dan TomTom. De lila gekleurde te rijden route is veel te breed en overlapt geregeld 2-3 straten.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

9,0
romano
13-8-2013
"Goed"

Duizenden kilometers gebruikt op de motor en duizenden kilometers in de auto. Nooit problemen mee gehad. Ik had er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij. Snap de vele negatieve reacties niet.

- - -

Sterke punten: Makkelijk in de bediening; goed afleesbaar scherm; goed te koppelen met telefoon en headset; vind snel de satellieten, zelfs bij gebruik in de auto.
Zwakke punten: Als ik een nadeel moet geven: dure updates.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

6,3
Afgelopen vakantie de garmin weer ingezet om ...
Door basvanderham op 7-7-2013

Afgelopen vakantie de garmin weer ingezet om onbekend terrein voor ons wat makkelijker berijdbaar te maken. Zoals eerder aangegeven blijft de zumo een bijzonder apparaat met kuren die je voor deze aanschafprijs niet zou verwachten. Routes die gevonden worden blijken telkens weer aangepast te worden onder het rijden door kreten als "maak een U bocht" of "keer om". Ook het ingeven van adressen blijkt niet zonder problemen. Ik begrijp best dat buitenlandse naamgeving lastig is maar dat ik telkens naar een ander land geleid wordt is toch vreemd. Ik geef toe dat als een plaats eenmaal gevonden is en bij het herkiezen via recent gevonden wordt geselecteerd, ik probleemloos op die locatie arriveer. Bij geïmporteerde routes ligt dit anders. Normaal wordt die op basis van de geïnstalleerde kaarten herrekend zodat de wegen weer kloppen, zo niet met de door mij gemaakte routes. Dit leidt er toe dat ik om de 2 seconden op OK moet drukken waardoor er van ontspannen rijden geen sprake meer is. Ook vervelend is de melding in een wat langere tunnel dat de satelliet ontvangst weggevallen is. Ook hier weer overbodig en ik moet weer ok OK drukken om de kaart/route terug te krijgen. Zouden de makers van dit apparaat zelf wel eens met dit ding rondrijden?

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviewsSpecificaties

Algemeen
Schermgrootte
4,3 inch
Kaarten
Europa
TMC
Nee
EAN
5051964670674
Partnumber
010-00727-01L
Toelichting partnumber
-
Toelichting type
-
Afmetingen (H x B x D)
8,40 x 13,50 x 2,30 cm
Releasedatum
augustus 2011
Website
-
Kleuren
grijs
Display
Schermgrootte
4,3 inch
Resolutie
480 x 272 pixels
Breedbeeld
Ja
Route keuzes
20
TMC
Nee
LIVE verkeersinformatie
Nee
Weergave max. snelheid
Ja
Rijbaanbegeleiding
Ja
Text-to-Speech
Ja
Tussenstop(s) ingeven
Ja
Point of interest
Ja
Kaartweergave
Kaarten
Europa
Geschikt voor
auto, motor
Zoommogelijkheid
Ja
Hardware
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Stroomvoorziening
Type accu
Lithium-Ion (Li-Ion)
Gebruiksduur (max)
5 uur
Overige informatie
Audio/video-mogelijkheden
MP3-speler, fotoviewer
Aansluitmogelijkheden
Bluetooth, USB
Geschikt voor recreatief gebruik
Nee
Afstandsbediening
Nee
Gewicht
270 gram
Meegeleverde kabels
USB
Inbouw
Nee
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
6,2
Prijs / kwaliteit
-