Ger de Gram
Ger de Gram
Redacteur

Samsung Galaxy Camera review: of toch niet?

Door: Ger de Gram | 16 januari 2013 16:48

We hebben er al veel vragen over gekregen. Waar blijft de review van de Samsung Galaxy Camera? Jullie hadden hem toch al begin januari? Klopt. Maar toen hield ons testmodel er mee op. Ineens. 

We hebben er al veel vragen over gekregen. Waar blijft de review van de Samsung Galaxy Camera? Jullie hadden hem toch al eind december? Klopt. Maar toen hield ons testmodel er mee op. Ineens. 

"Er is een probleem met de zoomfunctie. (..) Neem contact op met de klantenservice." Dit was de weinig positieve push-melding die uit het niets prominent op het mooie touchscreen van de Samsung Galaxy Camera EK-GC100 camera stond, toen ik hem op 2 januari na een korte vakantie weer aanzette. Alsof de gadget het jaar weigerde goed te beginnen. Inzoomen ging nog wel, maar het scherm vertoont helaas niets meer dan een waas van wat een haarscherp object zou moeten zijn. 

In theorie zou ik, als ik de camera zelf mag geloven, de batterij er even in en uit moeten doen en het toestel zou weer als een zonnetje moeten werken. Maar nee. Surfen op het web gaat weliswaar prima op de Galaxy Camera, maar een foto maken? Ho maar. Zelfs een volledige reset van haar besturingssysteem Android bleek niet voldoende. 

72157632530221260

En daardoor heeft onze Galaxy Camera review wat vertraging opgelopen. We hebben gebeld en volgens Samsung zijn wij de enigen die het gekke zoomprobleem tot nu toe hebben gesignaleerd. "De eerste signalen zijn juist positief", verklaart een woordvoerder vanSamsung desgevraagd. "Vanuit de markt wordt het product erg enthousiast ontvangen omdat het om een nieuwe vorm van fotografie gaat."

Natuurlijk hebben we gevraagd hoe het kan dat onze Galaxy Camera het heeft begeven, zonder dat we er ook maar iets geks mee hebben gedaan. Behalve 'm dan van een rots af te hebben gegooid en er mee in de Mississipi gedoken te zijn, natuurlijk (ja, dit is een grapje). Daarop moest Samsung ons het antwoord schuldig blijven. 

Wel kregen we direct een nieuw Samsung Galaxy Camera toegestuurd. Dit keer hebben we een kek zwart model. De uitgebreide review volgt snel. En nu echt. Tot die tijd moeten jullie het even doen met een serie foto's. 

Foutmelding Samsung Galaxy Camera 

Deel dit bericht:
Tags