Gert-Jan Verstegen
Gert-Jan Verstegen
Redacteur

Samsung DA-E750 doet decadent met toeters en bellen

Door: Gert-Jan Verstegen | 1 februari 2013 08:53

Iemand die op zoek is naar een leuk en gemiddeld iPod-dock voor een leuke prijs kan eigenlijk stoppen met lezen. De Samsung DA-E750 is namelijk véél meer dan dat.

 

Iemand die slechts op zoek is naar een leuk en gemiddeld iPod-dock voor een leuke prijs kan eigenlijk stoppen met lezen. De Samsung DA-E750 is namelijk véél meer dan dat. Een hoop technisch gedoe en een hoge prijs, maar wel een verschrikkelijk mooi apparaat.

Een buizenversterker en mahoniehout staan natuurlijk chique op een feestje bij je thuis. Met dit Samsung-dock doe je qua image absoluut goede zaken. Beetje brallen over alle functies die er wel niet inzitten: gooi er gewoon wat termen als DLNA, AllShare en dual docking tegenaan. De gemiddelde leek heeft geen idee waar je het over hebt, maar dat geeft in zo'n geval ook niet. Het is wel belangrijk dat je zelf een beetje ervaring hebt met dergelijke zaken, want anders krijg je de DA-E750 nooit volledig geïnstalleerd.

2.1 surround zit er in die zware houten kist gebouwd. Vooral die subwoofer blaast je gasten omver.

Ook leuk dat Samsung aan zijn vaste klanten heeft gedacht. Dit iPod-dock geeft namelijk perfecte ondersteuning voor Galaxy-smartphones. Het enige wat je hoef te doen? Het downloaden van een (ietwat onnozele) applicatie, maar dan heb je ook wat.

En staat er in de woonkamer nog een recente Samsungtelevisie? Ja? Mooi, want die kan lekker draadloos meedoen. Eén groot Samsungfeest. Maar zeshonderd euro blijft veel geld voor een iPod-dock.

Samsung DA-E750 review in het kort


  • Veel aansluitmogelijkheden, hoewel technische kennis vereist is
  • Niet alleen voor Apple, maar ook voor Android
  • Gaat behoorlijk hard, vooral de lage tonen klinken goed
  • Duur

Voor meer informatie over dit dock, check dan de volledige Samsung DA-E750 review

Deel dit bericht:
Tags