Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

EXCLUSIEF! De S4 Check: test zelf de Samsung Galaxy S4

Door: redactie-besteproductnl | 22 april 2013 21:57

De Samsung Galaxy S4 staat bij veel mensen hoog op het verlanglijst. De specs liegen er dan ook niet om. Maar hoe goed is de nieuwste smartphone van Samsung? Moet je hem zaterdag kopen als hij in de winkel ligt? Dat mag je zelf controleren op de S4 Check van BesteProduct.nl. Meld je aan en kom woensdag naar de redactie in Arnhem. 

 

De Samsung Galaxy S4 staat bij veel mensen hoog op het verlanglijst. De specs liegen er dan ook niet om. Maar hoe goed is de nieuwste smartphone van Samsung? Moet je hem zaterdag kopen als hij in de winkel ligt? Wil je antwoorden op deze en andere vragen, controleer het toestel zelf op de S4 Check van BesteProduct.nl. Woensdag op de redactie in Arnhem.

We geven het eerlijk toe: toen maandagavond laat de koerier op ons redactiekantoor aankwam, deden we cool maar wilden we hem allemaal uit de doos trekken. Over de Samsung Galaxy S4 is al zo veel gezegd en geschreven, dat je automatisch je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. Ook niet als doorgewinterde techjournalist, die dagelijks met de nieuwe gadgets mag spelen. Kijk naar onze eerste bevindingen in een speciale uitzending van Uitbrakken

Meestal houden we die nieuwe smartphones voor ons zelf en moeten jullie wachten tot de review of het moment dat het toestel in de winkel ligt. Met die traditie gaan we breken. Nog voor wij het toestel uitgebreid hebben getest, geven we jullie de kans om de Galaxy S4 met eigen ogen en handen te controleren en te testen op de BesteProduct.nl S4 Check.

Wat is de BesteProduct.nl S4 Check?
Een gezellige middag op de redactie van BesteProduct.nl met als feestelijk middelpunt de Samsung Galaxy S4. Je mag de smartphone zelf testen en uitproberen. Maar ook vergelijken met zijn concurrenten uit het topsegment van de smartphonemarkt. Vanzelfsprekend onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens kun je de redacteuren van BesteProduct ondertussen vragen om tips en uitleg.

Wanneer is de S4 Check?
Woensdag 24 april tussen 15.00 en 18.00 uur.

Waar?
Op de redactie van BesteProduct in Arnhem.

Wat moet je doen om erbij te zijn?
Dat kan op verschillende manieren, maar reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt.

  • Stuur ons een mail op redactie@besteproduct.nl of uitbrakken@besteproduct.nl waarom jij erbij wilt zijn.
  • Twitter ons op @besteproduct met #BPS4check 
  • Reageeer op Facebook.com/besteproduct
  • Schrijf een reactie onder dit artikel of bij de uitzending van Uitbrakken op ons YouTube-kanaal

Wanneer weet je of je gewonnen hebt?
Dat weet je snel. De winnaars krijgen dinsdagavond persoonlijk een bericht, maar we zullen de gelukkig ook bekend maken via onze social media-kanalen.

Deel dit bericht:
Tags