Redactie Besteproduct
Redactie Besteproduct
Redacteur

'Ausbrachen' mit Youtube, prijzen und cartoons

Door: redactie-besteproductnl | 29 augustus 2012 10:42

Het weekend zit er allang op, maar nu we in Berlijn zijn aangekomen voor de jaarlijkse IFA elektronica-beurs, gaan we de komende dagen elke dag even Uitbrakken. Of 'Ausbrachen', zoals ze hier zeggen. Komende dagen bespreken we de nieuwste gadgets en technologieën die we op de beursvloer tegen het lijf lopen.

Het weekend zit er allang op, maar nu we in Berlijn zijn aangekomen voor de jaarlijkse IFA elektronica-beurs, gaan we de komende dagen elke dag even Uitbrakken. Of 'Ausbrachen', zoals ze hier zeggen. We beginnen rustig, komende dagen bespreken we de nieuwste gadgets en technologieën die we op de beursvloer tegen het lijf lopen.

AUSBRACHEN AM IFA(VIDEO)


Dennis en Ger vanaf hun balkon in hun bruisende appartement in Oost-Berlijn.

  • Dit is een dienstmededeling: wij zijn blij. Feest, ballonnen, confetti, bier en polonaise op ons Youtube-kanaal. Hebben we eerder deze week al een mijlpaal behaald door het 1000e filmpje daar op te plaatsen, nu zijn we ook nog eens door de 10.000.000 (!!)views gegaan! Mensen hebben dus tien miljoen keer naar ons zitten kijken. Daar word je wel even stil van.

    Maar niet al te lang, want zo'n heugelijk feit moet worden gevierd. Met prijzen! Dus belonen we de komende tijd de leukste, mooiste, meest zinvolle of opmerkelijke reactie onder een IFA-gerelateerde blogpost. Enige voorwaarde: hij moet hier, op ons blog geplaatst worden. Dus doe je best, we zijn benieuwd.

  • Even los van de IFA: jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat de verkiezingstijd volop is losgebarsten en dus valt er op politiek gebied veel te vergelijken. Bij BesteProduct.nl vergelijken we alles waar een stekker aan zit, maar doen ook op politiek gebied ons zegje. In een politieke cartoon vergelijken we de belangrijkste politieke leiders.

    Mocht je een creatieve bui hebben, vul dan zelf één van de cartoons in en maak kans op een beertender. De cartoon met de meeste stemmen wint, dus zorg dat al je vrienden, familieleden en kennissen je steunen. Klik hier voor de cartoons en doe je best!

  • Genoeg dienstmedelingen, wij gaan ons klaar maken voor Windows 8 tablets, Galaxy Notes, Xperia-smartphones, koelkasten, stofzuiges en andere bijzondere nieuwe innovaties die we de komende dagen op de IFA in Berlijn voor de camera gaan houden. Ik zou zeggen: hou 'm hier!
Deel dit bericht:
Tags