Volg ons
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur

Test: drie goed presterende keukenhulpjes

door Tom Haze
Deel dit bericht:

5 jaar geleden verscheen het voor het eerst op de buis. Met de uiterst toepasselijke titel 'Heel Holland Bakt'. Want inderdaad, heel Holland sloeg weer aan het bakken. Dankzij ruim 800.000 kijkers voor de eerste aflevering, groeide het als snel uit tot een heus kijkcijferkanon. Afgelopen vrijdag kon Nederland weer volop genieten van 10 nieuwe thuisbakkers die de strijd aangaan voor de titel 'beste thuisbakker van Nederland'. En natuurlijk van André van Duijn, die wat ons betreft de kers op de taart is.

Vind jij bakken ook zo leuk, maar zouden jouw creaties absoluut niet door de strenge jury van dit programma komen. Kortom: bak jij er niet zoveel van en laat je het echte werk het liefst door machines doen? Dan heeft BesteProduct.nl een aantal aanraders voor je. In het kader van 'fake it till you make it' zet je met onderstaande keukenhulpjes prima baksels op tafel. Je familie proeft het verschil waarschijnlijk niet eens. En dat voor veelal slechts een paar tientjes.


Bestron DSW271 Hartvormige wafelmaker

7,7

Iedereen weet dat de liefde door de maag gaat. Dat moet Bestron in gedachten hebben gehad bij het ontwerpen van de Sweet Dreams producten. Een lijn bestaande uit diverse keukenhulpjes in zoete pastelkleuren. Waaronder deze DSW271. Een Heart-Shaped Waffle maker. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om lekkere wafels te maken. De enige moeite en tijd gaat zitten in het maken van beslag. Doe je dit goed, dan doet het wafelijzer de rest. Met als resultaat heerlijk luchtige wafels. Leuk detail zijn de bijgeleverde stokjes. Die je, voordat je het ijzer dichtklapt, in het deeg drukt. Zo krijg je hartjes wafels op een stokje. Handig om te eten en ziet er leuk uit.


Tristar SA-1122 Muffin en cupcake maker

7,7

Muffins, van die schattige kleine ronde cakejes. Je maakt ze doorgaans in de oven. Alleen duurt dat al gauw een minuut of 10 of 15. Dan hebben we de opwarmtijd van de oven nog niet eens meegerekend. Daar is dus het nodige geduld voor nodig. Iets wat de meeste kleine keukenprinsen en prinsessen niet hebben. Tristar biedt de oplossing met deze muffin en cupcake maker. In slechts 3 tot 4 minuutjes heb je 4 muffins gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het beslag maken. De rest doet de SA-1122 voor je. Dankzij de anti-aanbaklaag laten je muffins gemakkelijk los. Zonder restjes, zodat je weer snel met de volgende lading kunt beginnen.


Princess 132401 Churros Cake Maker

7,5

Je kent ze wel, die heerlijke Spaanse Churros. Je kunt er bij menig pretpark of kermis niet meer omheen. Deze strookjes deeg worden in heet vet gebakken en zijn voorzien van een lekker zoet kaneelsuikerlaagje. Heerlijk, maar wel behoorlijk vet. Met de Churros Cake Maker van Princess zijn deze lekkernijtjes niet plotseling Sonja Bakker verantwoord. Alleen wel een stuk minder vet en nog altijd net zo lekker. Voor 30 heb je het ijzer en 3 spuitzakken voor het deeg in huis. Zo geef jij voortaan een Spaans tintje aan je feestjes en partijtjes. Of gewoon als lekkere lunchtraktatie! Het enige nadeel dat we bedenken kunnen, is dat je er maar 4 tegelijk mee maken kunt. Middelsten sneller klaar