Volg ons

Tamron objectieven/lenzen vergelijken

Tamron logo
Een objectief/lens van Tamron kopen? Bekijk alle verkrijgbare objectieven/lenzen van Tamron in het onderstaande overzicht. Klik op de objectieven/lenzen om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1199 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste objectieven/lenzen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste objectieven/lenzen van Tamron door BesteProduct.nl

8,0
Een groot pluspunt van deze nieuwe Tamron is de prijs. Die ligt onder die van alle concurrenten, ondanks de gelijkwaardige kwaliteit. De bouwkwaliteit ligt op een hoog niveau en optisch valt niet veel op deze lens aan te merken. Kortom: een aantrekkelijke nieuwe optie voor fotografen die op zoek zijn naar een goede en betaalbare telezoom.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
De Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 is een waardig nieuw lid van de lichtsterke G2-familie. De oorspronkelijke lens was al goed, maar deze G2 is nét weer een stukje beter. Optisch is vooruitgang geboekt door gebruik van een nieuwe coating, waardoor beeldfouten nog sterker worden teruggedrongen. Daarnaast stelt de lens sneller scherp en maakt de designupdate hem visueel helemaal van deze tijd. Deze van beeldstabilisatie voorziene groothoekzoom blijft daardoor onverminderd een belangrijk, goed én betaalbaar alternatief voor de concurrerende lenzen van Nikon en Canon.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review

Objectief/lens: de populairste merken