Volg ons

De beste robotstofzuigers vergelijken

t/m
109 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste robotstofzuigers (meest recent)

7,5
Ik ben tevreden over de prestaties van ‘Emma’ op een gladde vloer en op een laagpolig tapijt. De SR720Z maakt niet veel geluid (55 dB) en haar accuduur is erg lang. De prijs vind ik in verhouding staan tot de kwaliteit en mede door de prestaties geef ik deze robotstofzuiger een kooptip. Is het overgangsprofiel van het laminaat/parket naar bijvoorbeeld het tapijt hoger dan 0,5 cm, dan kan het voorkomen dat Emma deze hindernis niet kan overwinnen. Bij aanschaf van deze stofzuiger is het raadzaam om hier naar te kijken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 77 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het resultaat van een stofzuigbeurt met de VR9200 Powerbot van Samsung op een harde vloer - maar ook op een tapijt - vind ik erg goed. Verder vind ik hem solide én hij heeft in vergelijking met andere robotstofzuigers ook nog eens een ‘grote’ (0.7 L) stofcontainer. Het geluidsniveau (74 dB) is prima. Vooral ook omdat ik hem zijn werk laat doen wanneer ik zelf niet thuis ben. Gezien het formaat vind ik deze stofzuiger heel geschikt om hem grote ruimten te laten stofzuigen. Hierbij geldt wel dat je deze ruimten eerst ‘robotproof’ moet maken. Dit houdt in dat je vooraf eerst alle voorwerpen waarop de stofzuiger kan vastlopen, moet 'verwijderen'. Met de Smart Home-app kun je de stofzuiger op afstand aan- en uitzetten. Je kunt hem besturen en je kunt een keuze maken tussen verschillende standen (grootste zuigkracht, normale zuigkracht en lagere geluidsniveau). Daarnaast kun je hem ook zodanig programmeren dat hij voor één keer, maar ook dagelijks, op een vooraf ingesteld tijdstip gaat stofzuigen. Ik vind deze robotstofzuiger te hoog en te breed voor mijn huishouding om nog maar niet te spreken over het hoge bedrag (€ 999,-) dat je voor dit apparaat moet neertellen. Daarom krijgt hij van mij geen kooptip.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 77 reviews
Lees de hele review
7,7
Het enige verschil tussen de Roomba 880 die ik eerder heb getest en deze Roomba 866 is dat laatstgenoemde geen radiofrequentietechniek heeft en daarom zonder enige accessoires (virtuele muren, lighthouses en afstandsbediening) wordt geleverd. Met betrekking tot de prestaties zijn er tussen de twee robotstofzuigers geen verschillen. De Roomba 866 is solide gebouwd, hij heeft een HEPA filter en hij zuigt prima op een harde vloer maar ook op een tapijt. Keer op keer ben ik weer verbaasd hoeveel vuil/stof hij op weet te zuigen. Ik vind het geluidsniveau van deze robotstofzuiger, in vergelijking met de andere door mij geteste robotstofzuigers, aan de hoge kant. Verder vind ik het jammer dat er geen afstandsbediening, geen virtuele muren en virtuele Lighthouses zijn meegeleverd. Tot slot vind ik de prijs (circa € 599,-) te hoog voor deze robotstofzuiger.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 77 reviews
Lees de hele review
3,8
Deze robotstofzuiger heeft vier pluspunten en dat is dat hij maar 7 cm hoog is, waardoor hij op plaatsen kan komen waar zijn concurrenten dat meestal niet kunnen, zijn gewicht van 1,5 kg, zijn behoorlijk lange accuduur en dat hij niet veel geluid 65 dB (A) maakt. Op een gladde vloer doet hij zijn werk redelijk. Dit is op een tapijt een stuk minder. Verder vind ik het niet gebruiksvriendelijk dat je zelfs bij een laagpolig tapijt de zijkwasten moet verwijderen. De zijkwasten zijn immers bedoeld om in de hoeken en langs de plinten het stof/vuil te verwijderen. Verder vraag ik mij af wat je moet doen, als je in dezelfde ruimte een vloerkleed op een gladde vloer hebt liggen. Ik mis ook een aantal functionaliteiten zoals een laadstation, een afstandsbediening, de mogelijkheid om hem te programmeren en een virtuele muur. Juist deze functionaliteiten zijn voor een robotstofzuiger belangrijk. Anders kun je net zo goed een traditionele stofzuiger kopen. Deze zijn in veel gevallen ook nog eens beter en goedkoper.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 77 reviews
Lees de hele review

Robotstofzuiger: de populairste merken