Volg ons

Neato Botvac Connected

Voor- en nadelen van de Neato Botvac Connected

Voordelen

 • Goede batterijduur
 • Geweldige schoonmaakvaardigheden voor een robotstofzuiger
 • Goed auto-opladen docking station
 • Smartphone meldingen en bediening
 • Makkelijk in gebruik en te plannen via de app
 • Scantechnologie
 • Efficiënt
 • Slim formaat

Nadelen

 • Duur
 • Komt af en toe vast te zitten
 • Werkt alleen op hetzelfde netwerk (dus geen handmatige bediening op verdere afstand)
 • Geen rubberen bescherming vooraan
 • Zijborsteltje lost soms

Reviews van de Neato Botvac Connected

Gemiddelde score gebruikers

7,3
Inmiddels hebben 16 gebruikers hun mening gedeeld over de Botvac Connected van Neato en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Botvac Connected vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
4,0
Gerrie v Eijndhoven
14-2-2019
"Neato botvac d serie"

Ik heb de eerste keer een Neato gekocht, ( bij Fonq),die ging kapot en werd keurig door een nieuwe vervangen. Tot zover prima. de nieuwe die ik kreeg was een duurdere en ik moest dus bijbetalen. Oke, kan ik in mee. Maar deze was in september 2018 nog net geen 2 jaar oud toen hij problemen kreeg. Ik moest eerst van Fonq allerlei dingen doen met filmpjes erbij. daarna kreeg ik contact met Neato, die hield de boot ook af, ondertussen was hij niet meer in de garantie en moest ik hem opsturen naar Duitsland. Na veel gezeur en gemail en gebel hebben ze een andere batterij ingezet. Ze zeiden dat die ik gekocht had niet goed was, maar dat was toch volgens bol.com de goede batterij. Fonq en Neato hadden geen batterij te koop Dus.. Nu heb ik hem terug, hij werkt waardeloos, laadt slecht op, weet de ruimte niet meer goed op te nemen, doet stukken meerdere keren en andere niet. Kortom... ik zou NOOIT meer een Neato kopen. Mensen... kijk uit.

- - -

Sterke punten: Ja och
Zwakke punten: veel
In bezit:
Via BesteProduct.nl

3,0
Jammer dat deze sterke zuiger nog geen ...
Door Janjacob op 9-2-2019

Jammer dat deze sterke zuiger nog geen half jaar in te zetten was. We hebben inmiddels 2 versleten omdat wij dachten pech te hebben. Maar beiden waren na ca half jaar niet meer te repareren. We gaan toch maar n ander merk proberen. Jammer want hij zoog super al was t lerend vermogen slechter dan n ezel.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
In 3 jaar 2 Neatos nieuw in ...
Door Simone op 31-10-2018

In 3 jaar 2 Neatos nieuw in bezit gehad. Beide stofzuigers vertoonden na een jaar dezelfde storing over de opvangbak. Daardoor kan de stofzuiger ook niet worden meer opladen. Hierdoor is de robot stofzuiger niet meer inzetbaar. Na de storing van de eerste stofzuiger (binnen 2 jaar) een nieuwe stofzuiger mogen ontvangen, welke dezelfde storing ging vertonen na slechts 1 jaar. Neato geeft geen garantie meer, omdat garantie vanaf eerste aankoop berekend wordt. Dure stofzuiger: 200 euro per jaar.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
ik heb 2 Neato's , alle twee ...
Door Jo op 7-4-2018

ik heb 2 Neato's , alle twee rond de 2 jaar stuk, een voor de garantie deze werdt vervangen door een nieuwe, een 3 mnd na de garantie stuk (wiel) helemaal geen service in Nederland ook geen vervangende onderdelen te verkrijgen dus weggooien. inmiddels een zeer goede vervanger Kobold VR200 van vorwerk

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
zeer goede robotzuiger ,maar rond de 2 ...
Door Jo op 9-3-2018

zeer goede robotzuiger ,maar rond de 2 de jaar is het product kapot gegaan mij al 2x gebeurt ik had er 2 , een na de garantie (3 Maanden) laten ze je ik kou staan geen reparatie service in Nederland alleen duitsland en leveren ook geen vervangende onderdelen ,dus einde oefening van de zuiger, en een in de garantie stuk toen een geheel nieuwe gekregen . Het is dus een duur wegwerp artikel na garantie.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

2,0
De neato Botvac Connected wordt alom goed ...
Door Lydia op 29-1-2018

De neato Botvac Connected wordt alom goed beoordeeld. Hij doet zijn werk ook prima, maar toch zal ik nooit meer iets van Neato kopen. De reden: dit is al de 2e keer dat bij mij een neato robot precies een maand na het verlopen van de garantie (2 jaar) kapot gaat. Op advies van de customer service een nieuwe batterij gekocht, maar het probleem (hij laadt niet meer op) blijft. Ik had precies hetzelfde met mijn vorige Neato robot. Ook daar het advies: nieuwe batterij en ook daar geen oplossing voor het probleem. Die batterijen zijn behoorlijk duur en dus weggegooid geld. Reparatie zou 2 jaar geleden al meer dan 300 euro hebben gekost, dus ik heb toen maar een nieuwe gekocht (mijn huidige Botvac Connected). Gezien de forse prijs van Neato en het feit dat hun producten kennelijk maar een levensduur van 2 jaar hebben, neem ik nu het besluit om een veel goedkopere stofzuiger te kopen. Jammer Neato, ik heb geen zin elke 2 jaar de hoofdprijs te betalen voor een stofzuiger, hoe goed hij zijn werk aanvankelijk ook doet.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Wij hebben inmiddels 2 stuks notvac connected ...
Door Richard op 8-1-2018

Wij hebben inmiddels 2 stuks notvac connected versleten over een periode van 2 jaar. Bij ons branden telkens de motor van de zijborstel door. Wordt netjes opgelost door Neato en kregen telkens een compleet nieuwe. Bij de laatste keer zijn wij toch maar overgestapt naar een ander merk. Zonde dat het nodig is want het is een mooi product. Hij zuigt prima en de app werkt perfect. Ook met Amazon Alexa werkt hij perfect. Helaas in ons geval is hij tot 2x aan toe niet duurzaam gebleken. Zal wel iets in ons huis zijn wat hij niet fijn vind.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sinds een aantal dagen in bezit van ...
Door Gert Storteboom op 29-9-2017

Sinds een aantal dagen in bezit van dit magisch wonder. Wat een genot. We hebben 1 hond en 2 katten. Dit betekent dagelijks stofzuigen. Gekocht bij de mediamarkt.nl en een dag later werd hij al geleverd. Installeren is een fluitje van een cent. Hij beschikt al over de nieuwste software. Snoer van de oplader heeft voldoende lengte. In ons geval is deze misschien wel te lang. Onze stopcontacten zitten op 20 cm vanaf de vloer. Hij heeft nu een plekje gekregen onder de bank. Lekker uit zicht dus. Hier heb ik dus gelijk even een vraag over. Zodra de stofzuiger klaar is met stofzuigen gaat hij uiteraard terug naar zijn oplader. Echter, omdat hij bij ons onder de bank staat moet ik hem na het stofzuigen op manual mode zetten om hem er weer onder weg te krijgen, want ik moet hem nog legen. Maar dit betekent dus wel dat ik hem ook handmatig weer naar de oplader toe moet leiden. Is er iemand die hier een handige oplossing voor heeft? Het mooiste zou natuurlijk zijn als hij zelfstandig zijn oplader weer opzoekt. Voor de rest een top stofzuiger. Als je overweegt om er eentje te kopen, twijfel dan niet en ga voor deze. Hij is niet goedkoop, maar ik geef liever iets meer uit dan dat ik er eentje koop waar ik niet tevreden over ben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Omdat 3 a 4 keer per week ...
Door de Klerk op 18-8-2017

Omdat 3 a 4 keer per week stofzuigen gewoon niet leuk is voor het gemak dit apparaat gekocht. Hij bevalt uitstekend. Het in elkaar zetten en aanmelden op het netwerk was een fluitje van een cent. De kamers een beetje opgeruimd voor we hem aan het werk zetten en het resultaat was precies wat we hoopten. Na 1 uur en 14 minuten had hij 79m2 gestofzuigd op Turbo mode en alles was netjes schoon. Niet een keer vastgelopen. Af en toe stopte hij (om de ruimte te scannen?) als hij de weg kwijt was, maar hij loste het netjes zelf op. Kleine hoeken komt hij vanwege zijn formaat niet in, dus je zal ook af en toe zelf nog aan de gang moeten, maar we zijn er blij mee. Via de app nu een schema aangemaakt voor 3 schoonmaakrondjes in de week.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Martijn
14-6-2017
"Neato botvac conected"

Gekocht na aanleiding van het lezen van testrapporten.

- - -

Sterke punten: Doet zijn werk naar behoren.
Zwakke punten: Botst tegen voorwerpen op (niet hard maar wel geregeld), dus ook tegen mijn vloerstaanders; kan zijn weg naar laadstation niet altijd even goed vinden.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

Toon meer reviews

Testen van Neato Botvac Connected
Gemiddelde score redacteuren
7,9
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Neato Botvac Connected
Aantal testen:
4
Genormeerde score:
7,9
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,9
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Neato Botvac Connected.
Website testen
Neato Botvac Connected: lasergestuurd
9,0
18-2-2016
PCmag.nl

Behalve enkele details, kunnen we weinig opmerken aan de Neato Botvac Connected. Het is de absolute koning onder de robotstofzuigers.

PCmag.nl
Neato Botvac Connected
9,0
3-11-2015
Pocket-lint.com

For Good design, great cleaning abilities for a robot vacuum, good battery life and auto-recharge docking station, smartphone notifications and control, easy to use and schedule via the app Against Gets stuck every now and then, manual mode only works when on same network (so no manual control from afar), expensive, can't clean everything (stairs, for example)

Pocket-lint.com
Neato Botvac Connected
9,0
4-11-2015
Cnet.co.uk

For $700, the Neato Botvac Connected offers unrivaled cleaning performance and the long overdue addition of remote controls via a well-designed app. It isn't just the best Neato yet -- it's the best robot vacuum to date, and the one I would buy if I were buying one today.

Cnet.co.uk
Neato Botvac Connected
9,0
17-5-2017
TrustedReviews.com

One of the best robot vacuums cleaners you can buy.

TrustedReviews.com
Neato Botvac Connected
8,0
24-5-2018
TechRadar.com

The Neato Botvac Connected is a great robot vacuum cleaner, but it isn’t as good as the D7. This would be fine if it was significantly cheaper than the D7, but it isn’t. And if you’re planning on spending hundreds on a top-of-the-line cleaner, we’d highly recommend stretching your budget a little more to get the current flagship.

TechRadar.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
De Neato Botvac Connected is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Botvac Connected hebben getest, krijg je voor € 459,00 een van de beste Robotstofzuigers in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
7,9
laagste prijs
€ 459,00
prijs/kwaliteit
9,5

Laagste prijzen Neato Botvac ConnectedSpecificaties van Neato Botvac Connected

Model

Type/soort
robot stofzuiger
Nat en/of droog
droog
Kleuren
zwart

Prestatie

Laadtijd
2 uur
Bedrijfstijd
120 min
Geluidsniveau
65 dB

Stofopvang

Stofopvang
stofreservoir
Inhoud
0,7 liter

Bediening

Ingebouwd display
Ja
Timer (uitgestelde start)
Ja
Afstandsbediening
Nee

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
10 cm
Breedte
33,5 cm
Diepte
32,1 cm
Gewicht (zonder toebehoren)
4,10 kg

Algemeen

EAN
0810841011666
Partnumber
945-0181
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Releasedatum
October 2015
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
7,9
Beoordeling consumenten
7,3
Prijs / kwaliteit
9,5