Volg ons

De beste smartbands vergelijken

151 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sporthorloge of smartband kopen: lees eerst deze handige tips
Een smartband of sporthorloge is puur gericht op jouw lichaamsbeweging. In deze koopgids zetten we voor je uiteen waar je op moet letten als je er een wilt aanschaffen.
Lees de koopgids

Best geteste smartbands door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartbands door BesteProduct.nl

8,0
De Charge 3 van Fitbit heeft een bescheiden en compact design. Met tal van verkrijgbare kleuren bandjes oogt het als een mooi geheel, niet onbelangrijk voor een wearable. Het prima draagcomfort en het formaat maken dat je ‘m makkelijk de hele dag en nacht draagt. Deze tracker registreert je hartslag, slaap en diverse activiteiten als stappen en traptreden. De Fitbit is waterdicht en meet de data van verschillende sporten, waaronder zwemmen. De batterijduur is met ongeveer een week prima, de app werkt bijzonder fijn en de prijs-kwaliteitverhouding is scherp. Muziekopslag, een kleurenscherm en GPS ontbreken. Voor dat laatste kun je ‘m overigens wel aan je smartphone koppelen. Voor 150 euro vinden we het een goede allround koop, goed genoeg zelfs voor een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review
8,0
Klein van stuk, maar groots in prestaties. Met een prijskaartje van 180 euro is de Vivosport zeker niet de goedkoopste, maar hij maakt het wat ons betreft wel waar. De tracker beschikt over een hartslagsensor, een kleuren touchscreen en ingebouwde GPS. Gebruik je dat laatste niet te vaak dan haal je de beloofde accuduur van vijf dagen met gemak. Design-technisch misschien geen juweeltje, maar het kleine formaat maakt daarin veel goed. Een bescheiden bandje oogt meestal wat fijner dan zo’n joekel van een ding om je pols. Je kan tal van sportieve activiteiten meten, maar koop deze tracker vooral niet vanwege de krachttraining-functie. Deze werkt niet accuraat. Gelukkig zit het met de rest wel snor. De tracker is tot slot waterproof en maakt gebruik van de fijne Garmin app. Zoveel functionaliteit in zo’n klein bandje, dat verdient een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review
7,8
De Fitbit Charge 2 heeft zich in onze test bewezen als goede allround fitness tracker. Typisch voorbeeld van een ‘prima tracker’ die voor veel verschillende mensen geschikt is. Onder een degelijk jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te houden. De Charge 2 beschikt over een hartslagsensor en houdt het op één acculading zo’n 5 dagen vol. De tracker is helaas niet waterproof, heeft geen kleurendisplay en beschikt niet over ingebouwde GPS (locatie tracken gaat via koppeling met je smartphone). De uitstekende app, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid zorgen onderaan de streep voor een prima score. En een kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
De Fitbit Blaze oogde en voelde eerste wat ‘gek’ en zwaar aan, maar het wende gelukkig snel. En al ziet ie er dan wat anders uit dan de meeste trackers, er zit een flinke lading aan handige functies in. Een hartslagsensor, een mooi kleuren touchscreen en een handige Fitstar-functie. Hierdoor zie je op het horloge de fitness-oefeningen uitgebeeld. Het scherm reageerde goed op onze aanrakingen en de app is zeer gebruiksvriendelijk. Het ietwat gekke design, het wat minder comfortabele bandje en het prijskaartje van 190 euro konden ons minder bekoren. Blijft echter overeind staan dat je met de Blaze een veelzijdige fitness tracker in huis haalt die gebruikt maakt van een hele fijne app. Mist nét de prestigieuze kooptip, maar scoort terecht een ruime voldoende.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 186 reviews
Lees de hele review

Smartband: de populairste merken