Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Model.FullName
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar. Uitgebreide tips: 10 punten waar je op let bij het kopen van een nieuwe smartphone
t/m
762 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een smartphone kopen
Tips en advies van de experts bij het kopen van een goede smartphone
Lees de koopgids

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

6,3
De Wiko Wim Lite is niet de beste mobiel van deze tijd. Dit mag je uiteraard ook niet verwachten van een mobiel in deze prijsklasse van rond de 200 euro. Wel denk ik dat er betere varianten aanwezig zijn. Dit heeft vooral te maken met de snelheid van de mobiel. Als de Wiko een goede upgrade krijgt maakt hij zeker meer kans tegenover de concurrenten.
Yoran Toonen
Yoran Toonen
Zoetermeer • 3 reviews
Lees de hele review
7,5
Een echte krachtige mobiel, deze S41 van CAT! Deze fabrikant gooit het eens over een andere boeg. De batterij gaat zeker twee dagen mee, de telefoon beschikt over een IP68 gekeurd (waterproof) scherm en hij is bijzonder 'val-proef'. Ook zeker niet te vergeten is de onderwatermodus. Daarmee is deze mobiel best uniek en specifiek gericht op mensen die aan buitensport doen zoals mountainbiken en hiking. Ook zie ik het voor me dat mensen die op het land of in de bouw werken deze gebruiken. Absoluut geen zorgen wanneer de telefoon in contact komt met water of als je ergens tegenaan stoot. Sommigen zullen 'm lomp noemen en afknappen op het uiterlijk. De geweldige accu en het robuuste design geven voor anderen juist weer de doorslag. Het prijskaartje van 400 euro lijkt mij prima in lijn met wat je krijgt.
Yoran Toonen
Yoran Toonen
Zoetermeer • 3 reviews
Lees de hele review
7,5
De Doro 8040 is echt een aanrader. Maar niet alleen voor senioren. Als ik mensen deze mobiel met zijn functies liet zien was vrijwel iedereen enthousiast… Tot ik vertelde dat het een senioren mobiel was. Deze mobiel is ook prima geschikt voor andere mensen die minder handig zijn met mobieltjes. Of die simpelweg niet houden van al dat ge poespas. Dus de Doro 8040 is een mobiel voor meer dan alleen senioren!
Yoran Toonen
Yoran Toonen
Zoetermeer • 3 reviews
Lees de hele review
7,8
De Samsung Galaxy Note 8 moest het debakel van Samsungs grootste telg van vorig jaar doen vergeten. Het feit dat de Note 7 spontaan in je broekzak kon exploderen, leverde het terecht het predikaat ‘slechtste product van 2016’ op. Samsung komt met de Note 8 gelukkig ijzersterk terug en laat zien nog steeds in staat te zijn één van de beste ‘phablets’ te kunnen maken. Designtechnisch, hardwarematig en featurewise is dit de beste Note die het bedrijf ooit produceerde. Daar staat echter tegenover dat het tevens de grootste en zwaarste editie is die ooit van de fabrieksband kwam gerold en doet het stevige prijskaartje je wel even twee keer met je ogen knipperen. Helemaal omdat Samsung met de S8 Plus een vergelijkbaar toestel op de markt bracht waar je momenteel € 200,- minder voor betaald. Daarvoor moet je wel bereid zijn de S-Pen in te leveren. Bedenk je daarom van te voren heel goed of jij dat kekke pennetje wel echt nodig hebt.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 99 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken