Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
412 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

7,0
De Alcatel 1B is een spotgoedkope smartphone met Android Go-software, maar krijgt geen Android-updates. Het toestel voert natuurlijk veel bezuinigingen door en is daarom niet snel, mist functies van duurdere telefoons en heeft een scherm dat snel vies oogt. Voor 79 euro krijg je een redelijke smartphone, maar doorsparen voor een iets duurder model loont wel degelijk.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 29 reviews
Lees de hele review
8,4
De Samsung Galaxy S10 is een high-end smartphone uit 2019 en biedt een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel is relatief compact, heeft uitstekende specificaties en gebruiksvriendelijke software. De nieuwere Galaxy S20 is op alle vlakken beter, maar ook honderden euro’s duurder. Wie een goede telefoon voor minder zoekt, kan de S10 zeker overwegen.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 29 reviews
Lees de hele review
8,0
De Oppo Find X2 Pro is één van de beste smartphones van dit moment. Met zijn imponerende hardware, veelzijdige camerasysteem en fraaie ontwerp zet Oppo een sterke concurrent neer voor de toptoestellen van Apple, Samsung en andere merken. De minpunten van de Find X2 Pro zijn beperkt, maar voelen wel knullig aan. Storender is Oppo’s updatebeleid van slechts twee jaar; dat is echt te kort voor zo’n dure smartphone. Hopelijk komt de fabrikant tot inkeer.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 29 reviews
Lees de hele review
7,7
De Huawei P30 is een fijne smartphone die nu hij zo in prijs is gedaald, een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Dat ‘ie een kooptip is, komt vooral door die lagere prijs. Als high-end smartphone weet de P30 namelijk niet helemaal te overtuigen. De camera maakt overdag wat fletse foto’s, de EMUI-software geniet niet onze voorkeur en de telefoon mist functies als draadloos opladen en een waterdichte behuizing.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 29 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken