Volg ons

Apple iPhone 5

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:

Voor- en nadelen van de Apple iPhone 5

Voordelen

 • Een prachtig 4 inchscherm
 • Een razendrappe processor
 • Uitermate gebruiksvriendelijk
 • De afdrukvertraging van de camera is klein
 • Beeldschermkwaliteit zeer goed
 • Krasbestendigheid beeldscherm goed
 • Maximale helderheid van het scherm zeer hoog
 • Heeft veel ingebouwd geheugen voor opslag van gegevens (>24 GB)
 • 4G compatible

Nadelen

 • Duur
 • Batterij niet vervangbaar
 • De telefoon verre is van revolutionair
 • De telefoon is verre van revolutionair
 • Krasbestendigheid behuizing slecht
 • Matige battterijduur
 • Geen ruimte voor microSD-kaart

Onze test
Expertreview | op
8,1

iPhone 5 geen nieuwe standaard, maar wat willen we 'm (weer) graag

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Binnen 24 uur meer dan twee miljoen keer verkocht in de voorverkoop. In Oberhausen (Duitsland) gingen fanboys met elkaar op de vuist om er als eerste een te bemachtigen. Dat de Apple iPhone 5 een zeer begeerde gadget is, moge duidelijk zijn. Een prachtig 4 inchscherm, een mooi afgewerkt design en een razendrappe processor. Zo maar drie redenen om (weer) voor een iPhone te kiezen. Apple heeft, in tegenstelling tot bij vorige modellen, niet een compleet nieuwe standaard neergezet op het gebied van mobiele telefonie, het levert met de iPhone 5 wel weer een smartphone af die vooral op het vlak van gebruiksvriendelijkheid uitermate hoog scoort en misschien wel geen gelijke kent. De iPhone 5 is duur. Daar kun je niet omheen. Ook is de telefoon verre van revolutionair. De iPhone 5 borduurt voort op het grote succes van eerdere modellen en heeft, anders dan een groter scherm en subtiele wijzigingen in het design, niet direct een compleet nieuwe insteek gekregen. Sommige mensen kunnen dat als saai of eentonig betitelen. Heb je een iPhone en wil je gewoon een keer iets anders, dan moet je de iPhone 5 in ieder geval niet nemen.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
8,0
Multimedia
(Weging 15%)
Geluid, beeld, foto en video: Apple heeft op alle vier de vlakken haar toestel heringericht. De concurrentie loopt weg met Beats Audio, optische beeldstabilisatie en Super AMOLED HD-schermen en dus kan het bedrijf uit Cupertino niet achterblijven. Als eerste is er het geluidsaspect, waarbij met name de verbeterde belkwaliteit opvalt. Er zitten nu drie microfoons in de telefoon, waarbij er één bedoeld is om omgevingsgeluid weg te filteren. Het resultaat is lovenswaardig en komt in de buurt van HD Voice, de nieuwe manier van bellen over het 3G-netwerk. Voor de muziekliefhebbers heeft Apple bij de iPhone 5 ook een nieuw setje oordopjes meegeleverd. De 'Earbuds' hebben een prettige pasvorm en een stuk beter dynamisch bereik dan hun voorgangers. Vooral bij lage bastonen merk je het verschil goed. En dat kan, naast bij het afspelen van muziek, goed van pas komen bij films. Sinds een tijd heeft Apple in haar iTunes Store ook kaskrakers staan en die kun je op het nieuwe 4 inch 16:9-scherm op de iPhone 5 dan ook prima bekijken, zonder zwarte balken in tegenstelling tot zijn voorganger. Bovendien claimt Apple dat de kleuren van de iPhone 5 veel helderder zijn - en dit is absoluut waar. Het scherm van de iPhone 5 is, ondanks het feit dat de pixeldichtheid van het Retina-display gelijk is gebleven, van topkwaliteit. Een stuk minder enthousiast ben ik over de nieuwe camera in de iPhone 5. "All the best you saw in the iPhone 4s is now in the iPhone 5", sprak een topman van Apple tijdens de lancering van de telefoon. De 8 megapixelcamera presteert prima, maar in vergelijking met cameratoppers als de Pureview 808 of de Sony Xperia S verliest hij het. Mooie, warme kleuren overdag, maar bij moeilijke lichtomstandigheden merk je dat het model scherpte mist. De nieuwe, softwarematige beeldstabilisatie kan daar niet veel aan doen. De panoramamodus is een leuke toevoeging, maar niet wereldschokkend. De stabilisatie moet overigens ook van pas komen bij het gebruik van de Full HD-videomodus. En inderdaad: het verschil met de iPhone 4s is op dat vlak aanzienlijk. Je hebt gewoon minder snel last van vervelende trillingen. Het maak je shots een stuk mooier. Ook het geluid is, mede dankzij de eerder genoemde microfoons, flink verbeterd.
9,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Nee. Heel spectaculair lijken de uiterlijke veranderingen van de iPhone 5 ten op zichte van zijn voorganger - de Apple iPhone 4s - niet. Natuurlijk, het model is langer, iets dunner en heeft een groter scherm. Tot zover de vrij obligate verschillen, die jullie vermoedelijk al wel wisten. Maar kijk je een beetje verder dan je neus lang is, dan zul je toch al snel opmerkelijke wijzigingen in het design van Apple's smartphone ontdekken. Vooral de materiaalkeuze is er een die voer voor discussie is. Apple zweerde bij een krasbestendige glazen behuizing, voor zowel de voor- als achterkant. Het maakte de telefoons van Tim Cook en de zijnen uniek. Tot nu, want de Apple iPhone 5 is namelijk voorzien van een aluminium behuizing, met elementen van glas. Het resulteert in een dun, strak matzwart (of wit) design, met een net iets betere afwerking dan het toch relatief dikke glas. Bovendien maakt het de telefoon een stuk lichter, 112 gram tegenover de 140 van de iPhone 4s. Dat verschil merk je direct: natuurlijk, er zijn andere lichte telefoons, maar ben jij een iPhone-gebruiker, dan zul je je toch even verbazen. Nog een ander ontwerpding: niet langer heeft Apple chromen elementen voor haar logo, naam en andere branding in de telefoon verwerkt, nee, alles is zwart. En dat ziet er gewoon heerlijk uit. De Samsung Galaxy S3 en de HTC One X (Plus) verliezen het op dit vlak. De Nokia Lumia 920 kan wellicht wedijveren, maar met de belangrijke nuance dat je die kanariegele versie even vergeet. Al dat moois heeft wel consequenties, want de behuizing is een stuk gevoeliger voor sleutels, kleingeld en al het andere dat soms in je broekzak naast je smartphone zit. Gevolg: de achterkant krijgt relatief snel last van krasjes. Het hangt natuurlijk een beetje af hoe voorzichtig je met je smartphone omgaat. Zo beroerd als bij de HTC One S is het in ieder geval niet, maar het had zeker beter gekund.
7,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De hele wereld heeft tegenwoordig haast een iPhone. Je zusje, je moeder, je kind en je debiele neefje. En dus ken je iOS vermoedelijk wel. Spannend kun je het besturingssysteem van Apple dus niet meer noemen. Sterker nog: het is, zeker vergeleken met hippe realtime Android-widgets, vrij saai. Je hebt een rijtje met apps en die apps starten een bepaald programma. That's it. In het geval van de iPhone 5 zijn dat nu vijf rijen met apps in plaats van vier, dankzij het langere scherm. Toch heeft Apple de nieuwste versie van haar besturingssysteem, iOS6 wel wat veranderingen doorgevoerd, waarbij vooral de integratie van Facebook en Twitter opvalt. Je kunt nu direct twitteren en facebooken, door simpel de notificatiebalk tevoorschijn te toveren. Het is ook handig dat bij het starten van applicaties die je gegevens nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan externe Facebookapps als FaceBookPages, je niet consequent gegevens opnieuw hoeft in te voeren. De nieuwe 'Do Not Disturb' functie is geinig - hiermee schakel je alle pushnotoficatieberichten automatisch uit en de telefoon door naar voicemail, behalve als er herhaaldelijk vanaf een nummer wordt gebeld - en iets als Passbook interessant wanneer er daadwerkelijk speciale aanbiedingen en functionaliteiten voor iPhone-gebruikers in Nederland komen, maar vooralsnog is dit niet het geval. De belangrijkste, of misschien wel meest bediscussieerde, is wijziging is de komst van navigeerapplicatie Apple Maps, in plaats van Google Maps. Apple denkt alles zelf beter te kunnen dan de concurrent en maakte daarom doodleuk een eigen, sterk incomplete navigatie-app. Deze werkt gewoon beroerd. Het stratenregister is verre van compleet, de zoekfunctie kiest structureel verkeerde plekken en de gesproken navigatie is bovendien amper te verstaan. Het zal in de toekomst ongetwijfeld flink verbeterd worden, maar vooralsnog is het huilen met de pet op. Niet voor niets vindt Apple CEO Tim Cook ook dat je beter een andere app kunt gebruiken. Dat is dus ook onze tip.
9,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Gelukkig is er op het gebied van internet wel een flinke vooruitgang geboekt. In de Apple iPhone 5 zit een nieuwe A6-processor, waarover Apple verder maar weinig bekendmaakte, anders dan dat het de telefoon extreem snel zou maken. En dit is een belofte het bedrijf waarmaakt. De Apple iPhone 5 is misschien wel de snelste telefoon die er nu op de markt is. Zelfs een specificatieknaller als de Samsung Galaxy Note 2 is een fractie trager dan de iPhone, wanneer je deze onderling vergelijkt. En dat maakt de iPhone tot wederom een uiterst fijn apparaat om al je dagelijkse social media of websites te checken. Mooi voorbeeld is de laadtijd van de Facebook-applicatie, die nou niet bekend staat om zijn soepelheid. Op de iPhone 5? Nog geen 2 seconden om je timeline te checken. Ook het wisselen tussen applicaties gaat allemaal uiterst soepel en van enige hapering is simpelweg geen sprake.
8,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Steve Jobs wilde er nooit aan: een grotere telefoon. Het zou de gulden snede schenden, de compactheid verliezen en daardoor het gebruiksgemak doen afnemen. De beste man had ongelijk. In een wereld waar Samsung Galaxy Note's ruim 10 miljoen keer verkocht worden, de HTC One X eén van de populairste high end telefoons is, kun je nog maar moeilijk beargumenteren dat mensen nog zitten te wachten op een 3,7 inch scherm. Met 4 inch zit de iPhone 5 qua grootte nog steeds aan de onderkant van de markt, maar doet het model in ieder geval weer letterlijk mee met de grote jongens. Los van de vijf rijen van apps, is er ook nog een ander voordeel: in landscapemodus krijg je meer op je scherm te zien dan voorheen. Mooi voorbeeld is Apple's eigen agenda, waar nu de gehele werkweek in één keer te zien is, in plaats van slechts 3 dagen. Nog niet alle applicaties zijn hier op voorbereid (sommige hebben zwarte balken) maar dit zal, net als bij de komst van het retina-scherm en zijn pixeldichtheid, een kwestie van tijd zijn, vermoedelijk.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Je kunt simpelweg stellen dat Apple zijn iPhone 5 op een paar punten drastisch heeft verbeterd. Vooral op het gebied van snelheid en de kwaliteit van het scherm kent het model haast geen gelijke. Alleen heeft de fabrikant het wel voor elkaar gekregen een uiterst belangrijk argument tegen de koop van de telefoon te bedenken: voor minder dan 670 euro is de iPhone 5 namelijk niet te krijgen. Bovendien ben je dan ook nog eens behept met slechts 16 GB aan opslaggeheugen, iets van anno 2012 gewoon aan de lage kant is. Wil je 64 GB, dan leg je 950 euro (!) neer. En dat is gewoon te duur, zeker omdat hij zich moet meten met de Samsung Galaxy S3 (490 euro), de HTC One X of de Galaxy Note 2 (635 euro). De prijs van de Nokia Lumia 920 is nog niet bekend, maar de verwachting is dat ook die een stuk lager ligt. Ook in combinatie met een abonnement kun je de iPhone 5 maar moeilijk goedkoop noemen.

8,1
Eindscore test
Foto's en video's gemaakt tijdens het testen

Testen van Apple iPhone 5
Gemiddelde score redacteuren
-
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Apple iPhone 5
Aantal testen:
52
Genormeerde score:
8,2
Actualiteit van de testen
0 %
Actuele expertscore
0,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Apple iPhone 5.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Apple iPhone 5? Onze eigen test van de iPhone 5 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Apple iPhone 5 review
8,0
19-9-2012
Cnet.co.uk

The iPhone 5 rebuilds the iPhone with new features and a fresh design, addressing earlier shortcomings. This is the best iPhone to date, and is easily one of the best smart phones out there.

Cnet.co.uk
The best iPhone yet?
9,0
19-9-2012
Pocket-lint.com

What Apple has created with the iPhone 5 is an extremely polished smartphone that oozes appeal. It's incredibly well built, easy to use, features a beautiful screen, and comes packed with enough speed and power to service all your requirements. The hardware is just stunning. It really is impressive how much is crammed into such a tiny box.

Pocket-lint.com
The best iPhone yet?
9,0
19-9-2012
Pocket-lint.com

What Apple has created with the iPhone 5 is an extremely polished smartphone that oozes appeal. It's incredibly well built, easy to use, features a beautiful screen, and comes packed with enough speed and power to service all your requirements. The hardware is just stunning. It really is impressive how much is crammed into such a tiny box.

Pocket-lint.com
iPhone 5 review
8,0
21-9-2012
TrustedReviews.com

Apple has once again blown us away with its latest iPhone, producing a phone that stands head and shoulders above the competition when it comes to industrial design. It’s slimmer, lighter and better looking than before, and yet it packs in a larger screen and faster processor.

TrustedReviews.com
iPhone 5 review
8,8
21-9-2012
Theverge.com

The iPhone 5 is unquestionably the best iPhone ever made, and for the mass market, it's the best smartphone, period. Between the new design, blazing fast LTE, and excellent battery life, there's little to not like here. It's a competent, confident, slick package, certainly made better by most (but not all) of the updates and changes in iOS 6. Despite the Maps issues and some questions about whether Passbook will be a viable product, there's no doubt that Apple has crafted a beast of a phone — a fine machine that is a worthy new entry in the most innovative line of products the company has ever made.

Theverge.com
iPhone 5 review
8,8
21-9-2012
Theverge.com

The iPhone 5 is unquestionably the best iPhone ever made, and for the mass market, it's the best smartphone, period. Between the new design, blazing fast LTE, and excellent battery life, there's little to not like here. It's a competent, confident, slick package, certainly made better by most (but not all) of the updates and changes in iOS 6. Despite the Maps issues and some questions about whether Passbook will be a viable product, there's no doubt that Apple has crafted a beast of a phone — a fine machine that is a worthy new entry in the most innovative line of products the company has ever made.

Theverge.com
Apple iPhone 5 Review
8,0
23-9-2012
Digitaltrends.com

The iPhone 5 has a lot to prove. While it's definitely the best iPhone to date in most respects, a number of small issues hold it back from being the undisputed dominant phone this year. iOS app problems, awkward power button placement, a cramped screen (tall, but thin), a Lightning adapter delay, and unimpressive battery life are a few issues that haunt Apple"s sixth iPhone. But even with these issues, the gorgeous camera, beautifulRetina&; display, robust app ecosystem, and premium build quality make it a top contender and worthy of consideration by any smartphone buyer, Apple fan or not. With the Galaxy S3, a line of Razrs, the HTC One X/EVO 4G LTE, and many other top-notch phones hitting the market (including some Windows Phone 8), weigh your options. Those who use a lot of Google services should also be weary. We had a tough time importing our Google contacts and have yet to get all of our calendars synced up, among other things.

Digitaltrends.com
Apple iPhone 5 review
8,0
24-9-2012
Cnet.co.uk

The iPhone 5 offers a thoroughly pleasant redesign with a taller display and a thinner, lighter frame. Fast and packing a great camera, the hardware is hard to fault, while iOS feels slick and offers loads of apps, even if Apple's new Maps software feels like a step backwards. Despite some failings, this is still one of the best smart phones money can buy.

Cnet.co.uk
iPhone 5 review
9,0
24-9-2012
TechRadar.com

Is the iPhone 5 the best smartphone ever? If you're an iPhone lover and won't ever leave, without question. It's got a larger screen, a superb new design and generally all the moves required to make it into a worthy evolution.

TechRadar.com
Apple iPhone 5 review
9,0
24-9-2012
ITproportal.com

There's been a lot of ink spilled over the notion that the iPhone 5 somehow isn't "revolutionary" or "radical." It isn't. It's familiar, but better. That familiarity is one of the iPhone's strengths, not a weakness. Yes, the Samsung Galaxy S III has a bigger screen, and the Motorola Razr Maxx has a better battery. The iPhone's poorly kept secret is that the hardware is just the tip of the iceberg. It's a fine phone – a competitive phone. But it's also Genius Bars and the App Store, Siri and iTunes music exclusives, and lots of great games. iPhone buyers are getting an interface that doesn't vary from device to device, making it easier to share tips, tricks, and experiences between iPhone owners, creating a sense of camaraderie and making everything easier. Android users (such as myself) like to brag about how the platform has more options: More ways to set up your home screen, more app stores, more form factors. But part of the charm of the iPhone is that fewer options can be easier, and better, providing the options on offer are quality ones – and they are. Would I want the iPhone to be the world's only phone? Don't be ridiculous. It's right for many people, but not for everyone. The iPhone is better for having competition, and the competition is better for having the iPhone. The iPhone 5 has weaknesses, certainly on the software front with the new Apple Maps app, and the fact that most third-party apps are letterboxed on the new 4in display. However, on the whole the handset represents an excellent upgrade, being faster, incredibly light, and very nicely built, with improvements all round – from the cameras to the EarPods. One final note: If you're unsure of which contract deal to go for with a new iPhone 5, then check out our round-up of the best deals.

ITproportal.com
Review Apple iPhone 5 Smartphone
9,0
25-9-2012
NotebookCheck.net

It's a... smartphone. With the iPhone 5, Apple has introduced the sixth generation of its smartphone family. The Retina display now measures 4 inches, the case has been redesigned, and the new Apple A6 chip provides a boost in performance.

NotebookCheck.net
Apple iPhone 5 review
10,0
27-9-2012
Expertreviews.co.uk

It's smaller, thinner and faster with a higher-resolution screen, but the new Maps app is a disappointment.

Expertreviews.co.uk
Apple Iphone 5 review
9,0
28-9-2012
Theinquirer.net

At £529, the Iphone 5 is still one of the priciest handsets out there. We think overall Apple has done a great job with the design overhaul to make the new version a good option for those still using older Iphone models, or existing mobile users interested in a switch to Apple.

Theinquirer.net
Apple Iphone 5 review
9,0
28-9-2012
Theinquirer.net

At £529, the Iphone 5 is still one of the priciest handsets out there. We think overall Apple has done a great job with the design overhaul to make the new version a good option for those still using older Iphone models, or existing mobile users interested in a switch to Apple.

Theinquirer.net
Apple iPhone 5
10,0
2-10-2012
DigitalVersus.com

The fifth generation of the iPhone is an effective high-end smartphone. More powerful than the 4S (as one would expect) though not a game changer either, the iPhone 5's primary selling points are a lighter body, quicker execution and excellent multimedia capacities. Its weaknesses? A GPS function in need of revision and average battery life that isn't quite enough for intensive use.

DigitalVersus.com
Apple iPhone 5
10,0
2-10-2012
DigitalVersus.com

The fifth generation of the iPhone is an effective high-end smartphone. More powerful than the 4S (as one would expect) though not a game changer either, the iPhone 5's primary selling points are a lighter body, quicker execution and excellent multimedia capacities. Its weaknesses? A GPS function in need of revision and average battery life that isn't quite enough for intensive use.

DigitalVersus.com
iPhone 5 geen nieuwe standaard, maar wat willen we 'm (weer) graag
8,1
10-10-2012
BesteProduct.nl

Binnen 24 uur meer dan twee miljoen keer verkocht in de voorverkoop. In Oberhausen (Duitsland) gingen fanboys met elkaar op de vuist om er als eerste een te bemachtigen. Dat de Apple iPhone 5 een zeer begeerde gadget is, moge duidelijk zijn. Een prachtig 4 inchscherm, een mooi afgewerkt design en een razendrappe processor. Zo maar drie redenen om (weer) voor een iPhone te kiezen. Apple heeft, in tegenstelling tot bij vorige modellen, niet een compleet nieuwe standaard neergezet op het gebied van mobiele telefonie, het levert met de iPhone 5 wel weer een smartphone af die vooral op het vlak van gebruiksvriendelijkheid uitermate hoog scoort en misschien wel geen gelijke kent. De iPhone 5 is duur. Daar kun je niet omheen. Ook is de telefoon verre van revolutionair. De iPhone 5 borduurt voort op het grote succes van eerdere modellen en heeft, anders dan een groter scherm en subtiele wijzigingen in het design, niet direct een compleet nieuwe insteek gekregen. Sommige mensen kunnen dat als saai of eentonig betitelen. Heb je een iPhone en wil je gewoon een keer iets anders, dan moet je de iPhone 5 in ieder geval niet nemen.

BesteProduct.nl
iPhone 5 review
9,0
18-7-2013
TechRadar.com

s the iPhone 5 the best smartphone ever? If you're an iPhone lover and won't ever leave, without question. It's got a larger screen, a superb new design and generally all the moves required to make it into a worthy evolution.

TechRadar.com
iPhone 5 review
10,0
15-3-2016
ITPro.co.uk

Taking this a standard alone, the iPhone 5 is a superb device. However, it just misses out on an Editor's choice award because it's not quite the giant leap forward from the iPhone 4S in terms of features. Yes, it is insanely quick and we've finally got the 4in screen, but it is expensive. Upgrade if you've got a iPhone 3GS or 4, but wait for the next edition if you've got the 4S.

ITPro.co.uk
Magazine testen
8,0
Consumentengids
1-10-2012
8,0
Consumentengids
1-10-2012
7,9
l'Oridinateur
1-11-2012
7,9
l'Oridinateur
1-11-2012
8,0
Computer Active
1-11-2012
8,0
Computer Active
1-11-2012
9,0
Test
1-11-2012
9,0
L'essentiel du mobile
1-11-2012
9,0
L'essentiel du mobile
1-11-2012
9,7
Mobiles Magazine
1-11-2012
9,7
Mobiles Magazine
1-11-2012
10,0
WHAT HI*FI? sound and vision
1-11-2012
10,0
WHAT HI*FI? sound and vision
1-11-2012
10,0
FWD
1-11-2012
10,0
FWD
1-11-2012
8,0
T3
1-12-2012
8,0
T3
1-12-2012
8,0
LAPTOP
1-12-2012
8,0
LAPTOP
1-12-2012
8,3
PCPRO
1-12-2012
8,3
PCPRO
1-12-2012
8,3
Connect
1-12-2012
9,0
PC WORLD
1-12-2012
9,0
PC WORLD
1-12-2012
9,0
Computer! Totaal
1-12-2012
9,0
Computer! Totaal
1-12-2012
7,8
Test-Aankoop
1-1-2013
8,0
Chasseur d'Images
1-1-2013
8,0
Chasseur d'Images
1-1-2013
9,7
CHIP Test & Kauf
1-1-2013
9,7
CHIP Test & Kauf
1-1-2013
10,0
Computer Shopper
1-1-2013
10,0
Computer Shopper
1-1-2013
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Apple iPhone 5 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Smartphones.
expertscore
0,0
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Apple iPhone 5

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Apple iPhone 5 nog niet gedeeld. Heb jij de iPhone 5 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Apple te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl


Specificaties van Apple iPhone 5

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Nee
Type simkaart
nanoSIM
Datanetwerk
HSDPA , 3G , 4G , UMTS , GSM (2G) , GSM , LTE
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
wit, zilver , zwart
Fabrikant kleur(en)
wit, zilver , zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Abonnementstype
geen abonnement

Display

Type display
LED
Scherm vorm
vlak
Schermgrootte
4 inch
Schermresolutie
1136 x 640
Contrast ratio (typisch)
800:1
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
3D-scherm
Nee

Mogelijkheden Apparaat

Vliegtuigmodus
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde documentformaten
PDF, RTF, TXT, HTML, HTM, PPTX, DOC, Sleutel, PPT, VCF, XLS, XLSX, DOCM , DOCX
Ondersteunde beeldformaten
JPG, GIF, TIF
Ondersteunde videoformaten
M4V, MP4, MOV, M-JPEG
E-mail
Ja
Modem (tethering)
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Voice dialing
Nee

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n , IEEE 802.11ad
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Bluetooth-profielen
A2DP
Near Field Communication (NFC)
Nee
USB poort
Nee
USB vereist
Nee , Ja
AV-uitgang(en)
Nee , Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
PictBridge
Nee

Prestaties

Opslagcapaciteit
16 GB, 32 GB, 64 GB
Opslag uitbreidbaar
Nee , Ja
Werkgeheugen (RAM)
1 GB
Besturingssysteem
iOS 6 , iOS
Operating systeem versie
6.0
Processor
Apple
Processor frequentie
1200 Mhz, 1,3 Ghz, 1300 Mhz
Processor model
A6
Ondersteunde Windows OS
Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100 , 800
2G standaarden
EDGE, GSM
3G standaarden
HSPA+, UMTS, DC-HSDPA
4G standaarden
LTE
Compatibele geheugenkaarten
Nee
Processor(en)
2 (dual-core)

Opties

Opties
touchscreen, gps
GPS
Ja
Digitaal kompas
Ja
Spatwaterbestendig
Nee
Aansluiting dockingstation
Nee , Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Geotagging
Ja
Tweede scherm
Nee

Camera(S)

Camera opties
autofocus, gezichts detectie, front camera
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
1,2 MP, 8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
8 megapixel
Video recording
Ja
Gezichtsdetectie
Ja
Opname resolutie (video)
30 pixels
Automatisch scherpstellen
Ja
Flash type
LED
Max. framerate
30 fps
Videocompressieformaten
MPEG4, H.264, M-JPEG
Video-opname modi
1080p

Geluid

Luidspreker
Ja
Muziekspeler
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, M4A, WAV, HE-AAC, AIFF, AAX, AAX+
Beltonen
monofoon, MP3, polyfoon

Energie

Continue audio-afspeeltijd
40 uur
Continue video-afspeeltijd
10 uur
Gesprekstijd
480 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
1440 mAh
Stand-by tijd
225 uur
Body SAR
0,95 W/kg
Hoofd SAR
0,9 W/kg
Standby time (2G)
8

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
12,38 cm, 12,4 cm
Breedte
5,86 cm
Diepte
0,76 cm
Gewicht
112 gram

Algemeen

EAN
0885909636556, 0885909636518, 5711045779725, 0885909638154, 8715557012667 , 0885909636174 , 0885909636259 , 0888462019958 , 0885909636907 , 0885909636075 , 5050053535559 , 5711045557316 , 0885909636037 , 0885909636112 , 8715557012636 , 8859096360756 , 8715557012674 , 0885909637331 , 5711045555329 , 0885909637379 , 0885909637294 , 8715557012643 , 0888462014465 , 8712421128578 , 0885909638239 , 0888462014717 , 5711045457869 , 0885909637065 , 0885909636204 , 0888462014458 , 0885909638109 , 0885909636686 , 8715557012650 , 0885909637720 , 8712421128561 , 5711045585913 , 0885909637706 , 0885909637744 , 0885909637768 , 0885909637454 , 0888462014663 , 0888462019927 , 8712421128547 , 5711045582851 , 0885909636945 , 4054318303823
Partnumber
MD298DN/A , MD297IP/A , MD297 , IPHONE516B , , MD299B/A , MD297DN/A , MD300DN/A , MD663CS/A , MD663KN/A , MD299KN/A , MD297KN/A , map564zbbl , 652560 , coolblue-combi-gsm_228291 , MD662DN/A , map564zbl , map564gazw , MD300KN/A , map532zbbl , 53380151 , 652535 , coolblue-combi-gsm_228264 , MD299DN/A , map532gazw
Toelichting partnumber
wit , - , zwart
Releasedatum
September 2012
Introductie model
2012 , 2015 , 2014

Product

Website fabrikant
http://www.apple.com/iphone/specs.html

Meegeleverd

Meegeleverde kabels
USB
Snelstartgids
Ja
Inclusief headset
Ja

Extra

Temperatuur, in bedrijf
0 - 35 °C
Diepte
7,6 mm
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
5 - 95
Breedte
58,6 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-