Volg ons

Sony smartphones vergelijken

Sony logo
Een smartphone van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
524 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Sony door BesteProduct.nl

7,0
De Sony XZ Premium probeert zich te onderscheiden door een aantal unieke foto- en videomogelijkheden. Helaas blijkt na een grondige test dat deze op vrijwel ieder vlak een beetje tegenvallen. Natuurlijk, de reguliere camera schiet prachtige foto's (!), maar een feature als 'predictive camera' of 960 fps-slowmo blijkt maar matig uitgewerkt. Het prachtige 4K display en de bijzonder rappe processor doen daar weinig aan af. Met 750 euro is het een dure jongen en ligt concurrentie op de loer. Zeker wanneer je niet van grote bezels houdt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,1
Slechte telefoons worden anno 2017, zeker door de gerenommeerde partijen, bijna niet meer gemaakt. De Sony Xperia XZs is daar een goed bewijs van. Het model is snel, kent een goede camera en heeft een lekker lange accuduur. Dat is fijn, maar (ook) verre van spannend. Je hebt met deze gadget gewoon een aardige smartphone in handen. Niets meer, niets minder. Daar doet de unieke 960fps slowmofunctie niets aan af. En dat geeft een probleem, want met 650 euro is dit een (te) dure jongen.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,6
De Sony Xperia X Compact is geen compact zoals we hem kennen uit de Z-lijn. Die toestellen hadden veelal dezelfde specificaties als het vlaggenschip, terwijl de X Compact echt een uitgeklede versie is. En toch zal het gros van de mensen hieraan echt wel voldoende hebben. Ben jij op zoek naar een handzame smartphone die excelleert op cameragebied, dan heb je aan deze X compact een goede. Moet jou toestel ook waterdicht zijn? Bekijk dan ook vooral de oudere Z5 compact nog even.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
7,7
Een half jaar geleden lanceerde Sony een nieuwe lijn smartphones, met de Xperia X als nieuw vlaggenschip. Het bood veel van wat we gewend waren van Sony, maar voelde niet als een echte stap voorwaarts. Dat kwam ook, omdat het vergat het toestel waterdicht te maken, juist hetgeen waar het bedrijf jarenlang furore mee maakte in smartphoneland. Enfin, we zijn nu een half jaar én weer een nieuw toestel verder. Sony introduceert de Xperia XZ: het vlaggenschip dat de X niet was.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken