Volg ons

Huawei smartphones vergelijken

Huawei logo
Huawei is sinds 2012 actief op de Nederlandse markt. Het Chinese merk onderscheidde zich meteen door toestellen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding neer te zetten. Inmiddels lanceert Huawei ook vlaggenschepen met een wat duurder prijskaartje. Huawei-telefoons draaien op Android met daaroverheen de zogenaamde zilveren plak in de categorie ‘Beste merk’ bij de BesteProductAwards.
t/m
519 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Huawei door BesteProduct.nl

7,8
De Huawei Mate 20 Pro is een uitstekende smartphone qua ontwerp, specificaties en gebruikservaring. De EMUI-softwareschil van Huawei blijft een zwak punt. Het toestel kwam eind 2018 uit en is tegenwoordig niet meer goed verkrijgbaar.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
7,7
De Huawei P Smart 2019 is een prima budgetsmartphone die veel waar voor zijn geld biedt. Het toestel doet alles wat hij moet doen en is daarom een solide keuze. Perfect is ‘ie echter niet. De EMUI-software van Huawei is niet zo gebruiksvriendelijk en het is jammer dat de telefoon oplaadt via een oude micro-usb-poort. Inmiddels is de P Smart 2019 een ouder model, en raden we je een nieuwere (Huawei)budgettelefoon aan.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
7,7
De Huawei P30 is een fijne smartphone die nu hij zo in prijs is gedaald, een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Dat ‘ie een kooptip is, komt vooral door die lagere prijs. Als high-end smartphone weet de P30 namelijk niet helemaal te overtuigen. De camera maakt overdag wat fletse foto’s, de EMUI-software geniet niet onze voorkeur en de telefoon mist functies als draadloos opladen en een waterdichte behuizing.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
5,5
De Huawei P40 Pro is een geplaagde topsmartphone, die je beter niet kan kopen. Het toestel mist een Google-certificering en is daarom zeer beperkt in mogelijkheden en heeft een onzeker updatebeleid. Jammer, want de P40 Pro zelf is een hele fijne telefoon. Hij is erg snel, heeft een lange accuduur en maakt overdag en in het donker fraaie foto’s. Als Huawei de P40 Pro op een later moment alsnog kan certificeren en de verkoopprijs wat zakt, kan het toestel wél een aanrader worden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken