Volg ons

LG smartphones vergelijken

LG logo
Een smartphone van LG kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van LG in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
470 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van LG door BesteProduct.nl

7,5
De LG G8s ThinQ is een prima smartphone die uitkwam als topmodel, maar een tegenvallende prijs-kwaliteitsverhouding bood. Het toestel is inmiddels flink goedkoper en daarom een betere koop. In zijn prijssegment is er echter veel concurrentie, dus doe vooral goed onderzoek voordat je de G8s ThinQ of een alternatieve smartphone koopt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
9,0
Geen prijzen
LG wist ons de afgelopen jaren keer op keer te verrassen met haar high-end smartphones. Zo ging LG van het merk dat achter de meute aanhobbelde, naar techfabrikant om rekening mee te houden. En nu brengt het met de LG G5 haar eerste modulaire smartphone op de markt. Ondanks dat we niet kunnen voorspellen of dit dé volgende grote stap wordt in smartphoneland, vinden we de poging om op deze manier meerdere apparaten in één gadget te vangen bijzonder innovatief en lovenswaardig. Als high-end smartphone heeft de G5 daarnaast alles wat je nodig hebt: snelheid, aluminium behuizing, hoge schermresolutie en misschien nu al de beste camera van 2016. Wat een geweldenaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De LG V10 is voor mensen die een grote smartphone willen, die tegen een stootje moet kunnen. Ideaal voor mensen die veel reizen, veel foto’s en video’s willen maken en daar de volledige controle over willen hebben. Hij zal door zijn gewicht en grootte echter niet iedereen bekoren. Misschien biedt de LG G5 die binnenkort uitkomt dan wel uitkomst.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De LG Nexus 5X maakt oké foto's, voelt goed aan in de hand en heeft een uitstekende vingerafdrukscanner. Ondanks zijn matige accuduur, kan hij wel weer snel worden opgeladen. Wil jij gewoon een lekker midrange toestel, dat heerlijk vloeiend werkt en wil je bovendien altijd als eerste de updates van Google ontvangen, dan kun je eigenlijk niet om de Nexus 5X heen.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken