Volg ons

Nokia smartphones vergelijken

Nokia logo
Wie Nokia zegt, zegt 3310. Deze telefoon groeide in 2000 uit tot een regelrechte hit en heeft nog altijd een legendarische status. In 2017 werd de 3310 zelfs in een nieuw jasje geherlanceerd. Het bedrijf was enige tijd in handen van Microsoft en produceerde Windows phones, maar is nu weer in Finse handen ( HMD). En ook Nokia is om naar het Android besturingssysteem. Het Scandinavische bedrijf lanceerde in 2017 weer een high-end Android smartphone die goed ontvangen werd.
t/m
470 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Nokia door BesteProduct.nl

7,3
De Nokia 1.3 is een betaalbare smartphone met een prima scherm, redelijke specificaties en gebruiksvriendelijke Android Go-software. Nokia belooft een duidelijk updatebeleid en dat is bijzonder in dit prijssegment. Wie een smartphone onder de 100 euro zoekt, kan de Nokia 1.3 zeker overwegen.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De lumia 930 is niet het nieuwste van het nieuwste. In 2014 was het de topper van Microsoft. Stiekem is hij dat nog steeds. Maar, wel flink in prijs gedaald! En dat maakt dit toestel een zeer interessant (inmiddels) mid range model. Hij heeft een zeer goede camera, ziet er leuk uit, heeft met zijn 32 Gb een flink opslaggeheugen en werkt nog eens zeer rap ook. Tegenvallend zijn zijn batterijduur en toch ook wel het feit dat hij niet uitbreidbaar is met een MicroSD kaartje. Desalniettemin is dit, ook in anno 2015, nog een top toestel om met je mee te dragen.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
6,9
Over het algemeen is de Nokia Lumia 830 een redelijk goede afsluiter in de Nokia lijn. Het is alles behalve een topper, maar een leuke middenmotor voor een zacht prijsje van 250 euro. Ik ben persoonlijk nog niet overtuigd van de huidige versie van Windows Phone, maar ben jij dit wel, dan is dit een telefoon die je serieus moet overwegen.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De Nokia Lumia 530 is een van de goedkoopste quadcore-telefoons op de markt. Mensen die voor zo min mogelijk geld op zoek zijn naar een beetje power hebben dan ook wellicht een goede aan deze smartphone. Je kunt hem voor zijn prijs eigenlijk moeilijk laten liggen, hoewel er toch nog wel het een en ander op het toestel valt aan te merken. Bijvoorbeeld het geringe interne geheugen, de matige videokwaliteit en het soms brakke besturingssysteem. Concurrentie in de vorm van de Nokia Lumia 520 (betere videokwaliteit) en 630 (groter scherm) is er bovendien uit het eigen kamp. Het kan het dus waard zijn om even verder te kijken.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken