Volg ons

Samsung smartphones vergelijken

Samsung logo
Samsung draait al jaren mee in de top van de smartphone-markt. De Zuid-Koraanse elektronicagigant heeft een groot aanbod in Android-smartphones en voor ieder budget. Samsung behoort daarom ook al jaren tot de meest populaire merken op BesteProduct.nl. De meest in het oog springende telefoons bevinden zich in de Galaxy- en Note-lijn. Samsung toont in deze vlaggenschepen ieder jaar hun nieuwste en beste innovaties. Het Infinity Display werd in 2017 (Galaxy S8) met veel gejuicht ontvangen. Het bedrijf produceert ook tal van andere consumentenproducten zoals televisie, soundbars en blu-ray spelers.
t/m
273 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Samsung door BesteProduct.nl

8,6
De Samsung Galaxy S20 Ultra is één van de beste smartphones van 2020. Het toestel biedt een fraai ontwerp, prachtig scherm en imponerende hardware en krijgt software-updates tot begin 2024. Dankzij de 5G-ondersteuning is de smartphone bovendien klaar voor het mobiele netwerk van de (nabije) toekomst. Toch weet de S20 Ultra niet alle verwachtingen waar te maken. De accuduur had beter gekund, de 100x-zoomfunctie is niet bruikbaar en sommige concurrerende smartphonemerken bieden een beter updatebeleid dan Samsung. De adviesprijs van de Galaxy S20 Ultra is ook erg hoog, al verwachten we dat de smartphone snel in prijs daalt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 17 reviews
Lees de hele review
8,3
De Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft een luxe ontwerp, fantastisch scherm, krachtige hardware en gebruiksvriendelijke software die lang geüpdatet wordt. De uitneembare S-Pen heeft handige functies, maar het daadwerkelijke nut zal per persoon verschillen. Als je weinig waarde hecht aan de styluspen, zijn de Galaxy S10 Plus of S20 Plus interessante alternatieven.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 17 reviews
Lees de hele review
7,6
Met een prijs van rond de 300 euro kun je je geen buil vallen aan de Samsung Galaxy A51. De nadelen zijn niet erg genoeg om deze smartphone dit jaar niet op z’n minst te overwegen. Er is geen ip-aanduiding voor vochtbestendigheid, de processor is wat langzaam, de vingerafdrukscanner is traag en foto’s maken in het donker levert weinig goeds op. Maar daar tegenover staat een smartphone die is voorzien van de nieuwste software, een groot en fijn amoled-scherm, een fris design heeft en het camerasysteem is (met voldoende licht) heel behoorlijk.
Wesley Akkerman
Wesley Akkerman
Haarlem • 2 reviews
Lees de hele review
7,4
Samenvatting De Samsung Galaxy Note 10 Lite biedt een prima toestel aan voor de prijs. Je krijgt echter niet de beste processor van dit moment. Ook schort het aan opslagruimte, maar met een clouddienst of micro-sd-kaart kan dat probleem omzeild worden. Vooral de S Pen, de koptelefoonaansluiting en de grote accu kunnen doorslaggevend zijn om voor dit toestel te kiezen. Al met al levert Samsung een complete smartphone af, dat een aantal duidelijke minpunten heeft.
Wesley Akkerman
Wesley Akkerman
Haarlem • 2 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken