Volg ons

Samsung smartphones vergelijken

Samsung logo
Samsung draait al jaren mee in de top van de smartphone-markt. De Zuid-Koraanse elektronicagigant heeft een groot aanbod in Android-smartphones en voor ieder budget. Samsung behoort daarom ook al jaren tot de meest populaire merken op BesteProduct.nl. De meest in het oog springende telefoons bevinden zich in de Galaxy- en Note-lijn. Samsung toont in deze vlaggenschepen ieder jaar hun nieuwste en beste innovaties. Het Infinity Display werd in 2017 (Galaxy S8) met veel gejuicht ontvangen. Het bedrijf produceert ook tal van andere consumentenproducten zoals televisie, soundbars en blu-ray spelers.
t/m
524 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Samsung door BesteProduct.nl

8,1
De Samsung Galaxy A71 is een complete en betrouwbare smartphone met een groot en fraai scherm. Het toestel doet alles wat hij moet doen, heeft geen serieuze minpunten en krijgt software-updates tot begin 2022. Houd wel rekening met aandachtspunten als de langzamere processor en de grootte van het display.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
8,4
De Samsung Galaxy S10 is een high-end smartphone uit 2019 en biedt een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel is relatief compact, heeft uitstekende specificaties en gebruiksvriendelijke software. De nieuwere Galaxy S20 is op alle vlakken beter, maar ook honderden euro’s duurder. Wie een goede telefoon voor minder zoekt, kan de S10 zeker overwegen.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
8,6
De Samsung Galaxy S20 Ultra is één van de beste smartphones van 2020. Het toestel biedt een fraai ontwerp, prachtig scherm en imponerende hardware en krijgt software-updates tot begin 2024. Dankzij de 5G-ondersteuning is de smartphone bovendien klaar voor het mobiele netwerk van de (nabije) toekomst. Toch weet de S20 Ultra niet alle verwachtingen waar te maken. De accuduur had beter gekund, de 100x-zoomfunctie is niet bruikbaar en sommige concurrerende smartphonemerken bieden een beter updatebeleid dan Samsung. De adviesprijs van de Galaxy S20 Ultra is ook erg hoog, al verwachten we dat de smartphone snel in prijs daalt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
8,3
De Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft een luxe ontwerp, fantastisch scherm, krachtige hardware en gebruiksvriendelijke software die lang geüpdatet wordt. De uitneembare S-Pen heeft handige functies, maar het daadwerkelijke nut zal per persoon verschillen. Als je weinig waarde hecht aan de styluspen, zijn de Galaxy S10 Plus of S20 Plus interessante alternatieven.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken