Volg ons

Samsung smartphones vergelijken

Samsung logo
Samsung draait al jaren mee in de top van de smartphone-markt. De Zuid-Koraanse elektronicagigant heeft een groot aanbod in Android-smartphones en voor ieder budget. Samsung behoort daarom ook al jaren tot de meest populaire merken op BesteProduct.nl. De meest in het oog springende telefoons bevinden zich in de Galaxy- en Note-lijn. Samsung toont in deze vlaggenschepen ieder jaar hun nieuwste en beste innovaties. Het Infinity Display werd in 2017 (Galaxy S8) met veel gejuicht ontvangen. Het bedrijf produceert ook tal van andere consumentenproducten zoals televisie, soundbars en blu-ray spelers.
t/m
467 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Samsung door BesteProduct.nl

7,7
We vieren de tiende verjaardag van de Samsung Galaxy smartphones met de Galaxy S10-serie, die bestaat uit de goedkopere Galaxy S10E, Galaxy S10 en deze superdeluxe Samsung Galaxy S10+, die ook een slagje groter is dan de andere S10’s. Zoals je van Samsung mag verwachten ontbreekt het wederom aan niets. Het mooiste scherm dat we ooit op een smartphone zagen, veelzijdige camera en allround goede specificaties. We zijn kritisch op de prijs van 1000 tot wel 1600 (!) euro. Het kost flink wat, maar dan heb je ook wat.
Joris Peterse
Joris Peterse
Haarlem • 3 reviews
Lees de hele review
7,8
Met de Galaxy Note-serie slooft Samsung zich enorm uit. Dit toestel heeft krachtigste specificaties binnen de lijn en kenmerkt zich door een groot scherm en stylus. De Galaxy Note9 beschikt over een grote accu, een geweldige camera en veel opslagruimte voor apps, foto’s, muziek en video’s. Er zijn nauwelijks grote nadelen te noemen, mits je met het formaat van 6,4 inch om kunt gaan. De prijs van (inmiddels) 770 euro is fors, maar vinden we goed te behappen als je kijkt naar wat je ervoor krijgt.
Joris Peterse
Joris Peterse
Haarlem • 3 reviews
Lees de hele review
8,9
Samsung maakte in 2017 furore met de lancering van de Samsung Galaxy S8. Dat design: veel fraaier hadden we het tot nu toe niet gezien in een smartphone. Fast forward naar een jaar later en de verwachtingen zijn hooggespannen als de Zuid-Koreanen op het punt staan de Galaxy S9 de wereld in te schieten. Als die op het eerste gezicht vrijwel identiek blijkt te zijn aan zijn voorganger zorgt dat voor de nodige teleurstelling. Totdat het toestel aangaat, want dan blijkt dat het - niet alleen ten opzichte van S8, maar ook ten opzichte van de concurrentie - op veel onderdelen echt weet te excelleren.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
7,8
De Samsung Galaxy Note 8 moest het debakel van Samsungs grootste telg van vorig jaar doen vergeten. Het feit dat de Note 7 spontaan in je broekzak kon exploderen, leverde het terecht het predikaat ‘slechtste product van 2016’ op. Samsung komt met de Note 8 gelukkig ijzersterk terug en laat zien nog steeds in staat te zijn één van de beste ‘phablets’ te kunnen maken. Designtechnisch, hardwarematig en featurewise is dit de beste Note die het bedrijf ooit produceerde. Daar staat echter tegenover dat het tevens de grootste en zwaarste editie is die ooit van de fabrieksband kwam gerold en doet het stevige prijskaartje je wel even twee keer met je ogen knipperen. Helemaal omdat Samsung met de S8 Plus een vergelijkbaar toestel op de markt bracht waar je momenteel € 200,- minder voor betaald. Daarvoor moet je wel bereid zijn de S-Pen in te leveren. Bedenk je daarom van te voren heel goed of jij dat kekke pennetje wel echt nodig hebt.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken