Volg ons

Apple smartphones vergelijken

Apple logo
Een smartphone van Apple kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Apple in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
477 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Apple door BesteProduct.nl

8,1
De Apple iPhone SE (2020) is de goedkoopste nieuwe iPhone van dit moment. Alleen dat maakt ‘m al interessant voor wie graag een moderne iPhone wil. Voor die mensen is het goed om te weten dat de SE veel waar voor zijn geld biedt en dankzij zijn specificaties en updatebeleid jarenlang mee kan. De iPhone SE is ook het overwegen waard als je een zo compact mogelijke, toekomstbestendige smartphone zoekt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
7,8
Wie op zoek is naar de goedkoopste nieuwe iPhone, komt bij de iPhone 11 uit. Met zijn fraaie ontwerp, complete hardware, indrukwekkende camera’s, lange batterijduur en gebruiksvriendelijke software doet de smartphone veel goed. Dat maakt ‘m een prima koop, al vinden we de prijs aan de hoge kant. Zeker als je bedenkt dat de accu erg langzaam oplaadt, de schermkwaliteit ondergemiddeld is en het opslaggeheugen met 64GB aan de krappe kant is.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
7,7
De iPhone XS Max heeft een prachtig scherm, krachtige hardware en prettige iOS-software. De accuduur en camera’s zijn echter niet geweldig in vergelijking met dure Android-smartphones en de iPhone 11 Pro (Max). Al met al is de XS Max een logische keuze voor wie een grote iPhone zoekt en niet de hoofdprijs wil betalen voor het nieuwste model.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
8,5
De iPhone 11 Pro Max is de beste iPhone tot eind 2020, en ook één van de beste smartphones in het algemeen. Het toestel imponeert met zijn uiterlijk, schermkwaliteit, prestaties, camera’s en accuduur. De iOS-software is toegankelijk en krijgt jarenlang updates. Voor dit alles betaal je wel een erg hoge prijs, wat een terechte reden kan zijn om uit te wijken naar een goedkopere iPhone. Je levert dan wel in op schermformaat en specificaties. De duurste iPhone moet zich immers wel onderscheiden van de rest.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken