Volg ons

Apple smartphones

Apple
Steve Jobs veranderde in 2007 de (smartphone)wereld met de komst van de iPhone. In 2009 was er goud voor de iPhone 3Gs bij de jaarlijkse BesteProductAwards. De smartphones van Apple zijn bij iedereen wel bekend. Ze draaien als enige op het iOs-besturingssysteem, waar de meeste andere telefoons Android hebben. Bij Apple lanceren ze geen range aan toestellen voor ieder budget, het bedrijf gaat uitsluitend voor het beste. De prijzen liggen ook hoog, wat dacht je van 1200 (!) euro voor de iPhone X. Je betaalt niet alleen voor het toestel, maar ook voor het merk ‘Apple’. iPhones blijven ook behoorlijk waardevast, tweedehands leveren de toestellen relatief nog behoorlijk veel op. iPhone’s blijven een van de weinige smartphones waar men nog steeds ‘s nachts voor in de rij gaat staan.
t/m
656 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een smartphone kopen
Tips en advies van de experts bij het kopen van een goede smartphone
Lees de koopgids

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Apple door BesteProduct.nl

8,2
Met de iPhone X uit 2017 vierde Apple de tiende verjaardag van de smartphone, met het beste wat Apple te bieden heeft. Dat leek teleurstellend weinig. Maar dat Apple de beste smartphone had gemaakt, bleek wel uit de concurrentie, die vrijwel allemaal appeltje-c, appeltje-v indrukten. Scherminkepingen, glazen behuizingen, geen koptelefoonaansluitingen… Smartphones anno 2018 werden generieker dan ooit. De iPhone Xs is een voortzetting van de iPhone X. Het uiterlijk is hetzelfde gebleven, net als de absurd hoge prijs. Net als de andere S-uitvoeringen van de iPhone (zoals de 4S, 5S en 6S) zijn de veranderingen klein: een beter scherm, betere camera en vooral een snellere chipset. Geen grote vernieuwingen, maar een verfijning van Apple’s beste en duurste smartphoneserie.
Joris Peterse
Joris Peterse
Haarlem • 3 reviews
Lees de hele review
8,0
Net als de iPhone 7 en 7 Plus oogt de nieuwe iPhone 8 op het eerste gezicht niet echt spannend. Toch zijn er een aantal fijne functies aan het toestel toegevoegd, al is het lastig om te bepalen of de upgrade de moeite waard is. Vind je draadloos opladen, een nog betere camera en glazen behuizing belangrijk, dan is de 8 zijn geld waard. Ben je nog tevreden met je iPhone 7 (of zelfs 6S), dan zijn er maar weinig goede redenen om te upgraden.
Wouter Nijssen
Wouter Nijssen
Nijmegen • 1 review
Lees de hele review
8,5
Nee, de iPhone 7 en 7 Plus brachten niet de vernieuwing waar veel mensen op hoopten. Geen opvallende nieuwe foefjes of mogelijkheden, wel een design dat voor het derde jaar op rij hetzelfde bleef. Ook wij kunnen niet ontkennen dat er weinig reden is je 6S te upgraden voor het nieuwe model. Maar is je huidige smartphone aan vervanging toe of sta jij op het punt je contract te verlengen, dan haal je met de iPhone 7 (Plus) wel veruit het beste in huis dat Apple ooit maakte.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
8,5
Met de iPhone SE bracht Apple een toestel op de markt dat qua formaat en uiterlijk identiek is aan de iPhone 5s, maar van binnen net zo krachtig is uitgerust als de iPhone 6s. Kortom, power in een kleine verpakking. Op zoek naar een krachtige iPhone, maar dan eentje die je makkelijk met één hand kunt bedienen? Look no further. Ben jij echter nogal verknocht geraakt aan een groter scherm, dan kun je het toestel gerust links laten liggen.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken