Volg ons

Blackberry smartphones vergelijken

Blackberry logo
Een smartphone van Blackberry kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Blackberry in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
476 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Blackberry door BesteProduct.nl

6,3
Geen prijzen
Normaal schets ik hier een paar situaties waarin het verstandig is het toestel aan te schaffen. Maar die zijn er simpelweg niet voor de Z10. Niet voor deze prijs. Toch is het niet allemaal drama. Het is op zich geen beroerd toestel. Mocht je werkgever van dat grote bedrijf waar je voor werkt per se iedereen aan de Blackberry willen hebben, troost je dan met de gedachte dat je er geen privé smartphone naast hoeft te kopen. Wat kun je doen voor ruim 500 euro? Je kunt een HTC One X of een Samsung Galaxy S3 kopen. En daarna de 100 euro die je overhoudt uitgeven aan nog iets leuks.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 47 reviews
Lees de hele review
4,7
Geen prijzen
Ik kan mij niet voorstellen dat er mensen zitten te wachten op de Blackberry Curve 9320. Het enige aangename aan dit toestel zijn het fysieke toetsenbord dat erg prettig typt en de prijs voor deze budgetsmartphone. Maar naar mijn mening kun je voor diezelfde prijs veel beter krijgen.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,1
Geen prijzen
'Bold' betekent letterlijk 'stoutmoedig', 'gedurfd'. Dat zijn absoluut geen termen die op gaan voor de Bold 9790. Het is het bekende recept dat we al jaren kennen van Research in Motion. Een smartphone met karakteristiek qwerty-toetsenbord en klein beeldscherm, voornamelijk gericht op het sturen en ontvangen van berichten. Met de Bold 9790 is dat niet anders. Een mid-range toestel dat de kloof moet dichten tussen de Bold 9900 en de voordelige Curve-toestellen. Dat lukt in ieder geval.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 47 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Anders dan bij de eerdere Torch 9800 voelt de toevoeging van het touchscreen, vooral door de opgevoerde specificaties, bij de Torch 9810 wél als een voordeel. Los daarvan heb je met de Torch 9810 een uitstekende Blackberry. Maar hij is redelijk prijzig, zeker als je bedenkt dat je voor €100 minder bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S Plus kunt aanschaffen, met vergelijkbare specs. Dan moet je het alleen wel zonder toetsenbord stellen. Geen behoefte aan een groot scherm of dik toestel? Dan is de Blackberry Bold 9780 het beste alternatief. Wil je nóg een stap verder met het beeldscherm? Dan blijft de fulltouch Torch 9860 over. Maar ook dan heb je weer geen toetsenbordje, dus of dat nou zo'n goed idee is...
Jeroen Nootebos
Jeroen Nootebos
Wormer • 11 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken