Volg ons

HTC smartphones vergelijken

HTC logo
Een smartphone van HTC kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van HTC in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
478 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van HTC door BesteProduct.nl

8,2
Geen prijzen
HTC trachtte de afgelopen jaren keer op keer iets nieuws te doen met haar vlaggenschepen. Ultrapixels, een unibody behuizing of boomsound speakers aan de voorkant, bijvoorbeeld. Het één pakte beter uit dan het ander, maar desondanks maakte het bedrijf jaar na jaar uitstekende smartphones. Aan de verkoopcijfers zag je dat overigens niet meteen terug, de concurrentie maakt immers ook prima telefoons. Met de HTC One A9 doet HTC niet per se iets speciaals of opvallends en toch is het toestel aan alle kanten geslaagd. Misschien dat de A9 daardoor juist wél verkoopt.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
De HTC ONE M9 is verreweg de beste smartphone uit de ONE serie die HTC heeft uitgebracht. De updates die HTC ten opzichte van zijn oudere modellen heeft doorgevoerd zijn nagenoeg allemaal geslaagd. De processor is razendsnel, wat het toestel een feestje maakt om mee te werken. Haperen is er niet meer bij. De verpakking is er één van een echt premium toestel: geheel gemaakt van aluminium, dat stevig is en goed aanvoelt. Het hoogtepunt van dit toestel is de nieuwe BoomSound speakers. Die klinken, met zijn Dolby Surround, werkelijk waar waanzinnig. Met dit toestel ga je urenlang Youtube kijken met hoogwaardige muziek. De Ultrapixels van de M8 zijn ingewisseld voor een 20MP camera die overdag gewoon goede foto’s maakt. Onder moeilijke lichtomstandigheden laat deze smartphone het pijnlijk liggen. Ruis verpest dan veel foto’s. Daarmee doet de camera de rest van het toestel te kort.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De HTC One Mini 2 is een prachtige smartphone die bij niemand in de hand zou misstaan. Dat komt, omdat hij er net zo uit ziet als zijn grote broer, de HTC One M8. Daarmee is het volgens ons één van de twee mooiste toestellen die dit jaar verschijnen. En dus best een complimentje waard! Ook qua specificaties is het allemaal best aardig. Alleen geeft het veel te hoge prijskaartje een nare nasmaak. Voor datzelfde geld kun je namelijk in het bezit raken van veel betere smartphones, dus waarom zou je dan nog kiezen voor de One Mini 2?
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
Al met al is deze HTC Desire 610 een goede telefoon, zonder dat er hele spannende dingen aan zijn toegevoegd. De specificaties zijn vrij standaard voor een smartphone van dit formaat. En met een prijskaartje van ongeveer €280,- haal je een leuk instapmodel in huis. Deze telefoon is dan ook vooral bedoeld voor mensen die willen wennen aan Android en HTC heeft daar goed op ingespeeld. Vandaar dat ik dan ook tot een conclusie van 3,5 sterren kom voor deze HTC Desire 610.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken